W 1 Poście napisałem Ci żebyś hasło skasował to nie i teraz masz już po steam.Ludzka głupota nie zna granic!:/.Mogłeś kolegi poradzić który ma steam a nie na publike to dajesz:/
|
|
W 1 Poście napisałem Ci żebyś hasło skasował to nie i teraz masz już po steam.Ludzka głupota nie zna granic!:/.Mogłeś kolegi poradzić który ma steam a nie na publike to dajesz:/
Elanowiec twoj stary to gliniarz i cie nie koch dlatego nie lubisz policji ??
BerrO podszywajac sie pod przedstawiciela Valve szarpiesz im dobre imie, i uwierz mi ze ci zrobia
{m}o{p} - skończ już bo masz łeb jak mop - idź na policje i zgłaszaj co chcesz a po drodze skocz do sklepu, kup cs'a i daj następnego screen'a :D
Ostatnio edytowane przez mar_nn ; 12-10-2008 o 14:57
mar_nn zal mi cie dziecko sam sobie kup steama co kasy nie masz to masz problem biedaku
Mopie zjebany mój ojciec nie jest gliniarzem i w przeciwieństwie do ciebie mnie kocha.
A nienawidzę policji za te wpierdalanie się w zadymy na meczach i wogule za te gazowanie, spisywanie itp.
Life is brutal nobie xD
KKS LECH MISTRZEM JEST xD
Elanowiec no moze i cie kocha bo tacy sa żydzi
pisze sie w ogóle a nie wogule
Właśnie chce jechać na mecz Lech - Deportivo ^^
Ja bede na 100% POZNAŃto jest cośKod:Właśnie chce jechać na mecz Lech - Deportivo ^^![]()
Jak byś chociaż wiedział kto to jest żyd to by było super.Elanowiec no moze i cie kocha bo tacy sa żydzi
I co na psy już zagoniłeś czy jeszcze nie ?![]()
mop, ja już mam steama, na szczęście nie byłem tak wspaniałomyślny jak ty i nie podałem klucza na forum :D
Ahahahahahahaha!!!!!!! To sie do Hall of Fame nadaje!!! {m}o{p} jak kupisz następną płytkę z CS-em Anthology, to weź mi wyślij fotę CD-Keya, będę miał co opylać na allegro ^^ Jesteś po prostu niesamowicie wspaniałomyślny :D :D Kupić grę za 5 dych tylko po to, żeby ktoś na forum miał ją za darmochę :) To się nazywa hojność!!!!! Gratuluję szczęśliwemu zdobywcy Steama za free :)
Ostatnio edytowane przez Drill ; 12-10-2008 o 15:42
jakbys chcial wiedziec mam steama i w csie bym cie pojechal do zera:D jak bedziesz mial nowe konto to mnie zapros corn_pl hueheuhueheuheu <lol2>dostanie kare bo się podszywa za przedstawiciela Valve i niszczy im opinie kradnąc steamy
cOrn widać non steam nie wiesz co to valve
Weźcie nie spamujcie temat do zamknięcia!!:/ jakk nie macie co pisać do tematu to nie piszcie---->![]()
cOrn opcja Edytuj !
{m}o{p} Sory ale ty jesteś idiota :|..
Kup se nowego steama lub weś udział w konkursie który bedzie organizowany na tym forum ;) . dział konkursy .
Temat zamykam i nie radzę komuś tak robić :| Współczuję ci inteligencji.
A co do tego usera co ci napisałze jest przedstawicielem to daj mi screena z pw to baned bedzie ;) na pw wyślij. zamykam
| « Cs cz deleted scenes | Sprzedam klan ! » |