Jak już pewnie zauważyliście ostatnio sporadycznie gram w CS. Nie mam teraz za bardzo czasu, a gdy już mam wolną chwilę wolę pograć w coś odprężającego. Counter-Strike był naprawdę fajną przygodą. Niby zwykła gra, a jednak miała w sobie to coś. Właściwie można nazwać ją sportem. Poświęciłem wiele tysięcy (tak - wystarczy popatrzeć na statystyki Steam) godzin na naukę, żeby potem coś ugrywać. Bez zastanowienia mogę przyznać, że jest to najlepsza gra na świecie. Mam naprawdę wiele miłych wspomnień z nią związanych. Niestety jak każda rzecz z czasem się nudzi. Każdy przecież gra dla przyjemności i satysfakcji, a nie męki. Nie będę przecież grał na siłę...
Z tego miejsca pragnę podziękować całej ekipie Wiaderka, w której znakomicie mi się "pracowało". Żegnam wszystkich moich kumpli, a szczególnie adminów z którymi grałem najwięcej i wspominam ich najmilej (tj. Szukam Bana, Janek, Leszczu, Spruty Papek, oWo, k0za, Sylver, gss, FLoo, Bulinek, BeZi, ~VI~, ZED, sudo, Partyzant, ModY, Kaptur, Get, Freshmint, Cycu, Soufly, 3.14, Dock, PanceR, Renia, AluCarD, Sev[i] i wszyscy inni o których zapomniałem). Pragnę również podziękować Bakulowi, który dał mi możliwość bycia w Waszym wspaniałym gronie.
Oficjalnie więc rezygnuję ze wszystkich dodatkowych uprawnień na serwerach sieci HashJama. Oczywiście do CS-a w przyszłości wrócę. Za wiele 'miłości' do niego włożyłem żeby teraz go od tak sobie na całe życie odpuścić. Forum będę odwiedzał jak najczęściej. Mam nadzieję, że nie zostanę tak szybko zapomniany i zawsze będę miał tutaj jakieś minimalne, dodatkowe 'udziały' i przywileje. :)
Pozdrawiam,
-=Rafi=-.