Witajcie
Idąc dalszą drogą szerzących się tematów odnośnie Mani Admin Plugina napiszę poradnik jak dać admina na: STEAM, nick i hasło oraz IP.
A więc tak zacznijmy od początku
1. Ściągamy Mani Admin Plugin z poniższego linku
- Mani Admin Plugin v1.2s
2. Wysyłamy nasze pliki na serwer...
Witam. Potrzebuje nadac ograniczonego amdina w clients.txt dla graczy. Chce aby mieli tylko mozliwosc:
-Kick
-Ban
-Slay
-Slap
-Beacon
-Glosowanie na mapy
-Zmiana mapy
-Odtwarzanie dzwiekow.
Witam,
jest sobie serwer CS:S na Windowsie. Steam i non steam. Problem mam z przyznaniem admina na nick i hasło, kiedy sv_lan jest 0. Jeżeli jest 1 to admin działa. Problemu nie ma w przyznawaniu admina na steam id.
Tu jest przykładowy clients.txt który działa na sv_lan 1:
"clients.txt"
{...
Witam. Mam już serwer, forum i klan tylko nie mam admina na serwie (nie mogę być adminem na moim serwie). Następujący problem:
1. Ściągnąłem już mani admin plugin z Mani's Admin Plugin - Home.
2. Wypakowałem go na pulpit i mam cztery pliki:
addons
cfg
sound
materials
3. Kierowałem się...
Witam, mam problem nie wiem jak dodac admina na nick w mani admin plugin moze mi ktos napisac jak ten kod powinnien wygladac :-) prosze to jest sprawa bardzo wazna i prosze o jak najszybsza odpowiedz.
Witam.
Mam problem z zainstalowaniem Mani Admin Plugin na serwerze Linuxowym (Wersja bez metamoda). Wrzucałem pliki chyba już ze trzy razy. Po wejściu na serwer po prostu nic sie nie dzieje - typowy hlds. W logach serwera znalazłem takie coś: Failed to load plugin...
Witam. Tak jak w temacie. Jak zrobić Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom, Niemcom, Anglikom itd. Zostawić tylko Polaków i Szwedów.
Nie wiem czemu ale właśnie najwięcej Rusków i Niemców wbija się do mnie na serwer.
Widziałem gdzieś taki filter ale nie wiedziałem jak ustawić.
+
Jak dodać...
moze mi ktos dac lepsza instrukcje jak instalnoc maniego bo ta http://www.forum.wiaderko.com/hlds2-czyli-serwer-dla-cs-source/24018-mani-admin-plugin-polska-wersja-dodatek-do-serwera-srcds.html jest do ...... linki niedzialaja
a i jakies napisane configi ktore nalezy edytowac
Więc tak mam serwer NON-STEAM w CS:S i chciałbym dodać dwóch adminów na hasło (mam już 2 na steam) - plik clients.txt. Prosił bym was o wytłumaczeniu mi czy do mani admin plugin da się dodać admina na hasło... i jakie pliki należy edytować aby osiągnąć sukces...prosił bym o gotowca jeśli nie macie...
Mam problem z aplikacja pomagającą sterować serwerem Mani Admin Plugin v1.2 R
Problem polega na tym że jak poustawiam wszystkie opcje i chcę już go odpalić to czekam aż się załaduje serwer i nagle się wyłancza
pisze mi nie wysyłaj.
Sciągałem najnowszego CreatoraVDF i nadal problem się pojawia....
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u