Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Komendy mani admin plugin 1.2s:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: mani admin plugin komendy, komendy do css admin, pluginy dla admina cs, komendy mani admin, plugin komendy, mani admin plugin komendy admina, komendy source, comandos counter strike source para administrar servidor, komendy admina mani admin plugin, pluginy do cs dla admina, komendy dla admina w css, admin css komendy, configuracion comandos counter strike source cliente admin, css admin komendy, como poner admin mani plugin admin css, mani admin plugin 1.2s, jak dodać komende admins na serwer source, comandos de mani admin plugin cs source, komendy main admin plugin css, komendy mani admin plugin css, pluginy cs admin, poradnik do mani admin plugin 1.2, mani admin plugin komenda, comandos mani admin plugin css, rozne komendy dla adminow cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7800
Narzędzia wątku

Komendy mani admin plugin 1.2s

orzeszq is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

potrzebuje komend do manis admin plugina 1.2 prosze o pomoc :)

Odp: Komendy mani admin plugin 1.2s

Piesnababy is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

ale masz w nim Adma czy nie ?? ludzie piszcie jakieś ciekawe dane nie tylko takie bzdety ze trzeba i już

Piesnababy zapalił Gibony od:
AssO (10-07-2009)

Odp: Komendy mani admin plugin 1.2s

marny1234 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Jeśli masz admina to zapraszam na stronke z komendami: Configuration

Jakieś problemy? Pisz na gg: 4712192

marny1234 zapalił Gibony od:
AssO (10-07-2009)
Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[PORADNIK] Mani Admin Plugin - Admin bez tajemnic !
Witajcie Idąc dalszą drogą szerzących się tematów odnośnie Mani Admin Plugina napiszę poradnik jak dać admina na: STEAM, nick i hasło oraz IP. A więc tak zacznijmy od początku 1. Ściągamy Mani Admin Plugin z poniższego linku - Mani Admin Plugin v1.2s 2. Wysyłamy nasze pliki na serwer...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Mani Admin Plugin Ograniczony admin!
Witam. Potrzebuje nadac ograniczonego amdina w clients.txt dla graczy. Chce aby mieli tylko mozliwosc: -Kick -Ban -Slay -Slap -Beacon -Glosowanie na mapy -Zmiana mapy -Odtwarzanie dzwiekow.
Windows SRCDS Mani Admin Plugin - admin na nick i hasło nie działa
Witam, jest sobie serwer CS:S na Windowsie. Steam i non steam. Problem mam z przyznaniem admina na nick i hasło, kiedy sv_lan jest 0. Jeżeli jest 1 to admin działa. Problemu nie ma w przyznawaniu admina na steam id. Tu jest przykładowy clients.txt który działa na sv_lan 1: "clients.txt" {...
Mani Admin Plugin
Witam. Mam już serwer, forum i klan tylko nie mam admina na serwie (nie mogę być adminem na moim serwie). Następujący problem: 1. Ściągnąłem już mani admin plugin z Mani's Admin Plugin - Home. 2. Wypakowałem go na pulpit i mam cztery pliki: addons cfg sound materials 3. Kierowałem się...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem Mani Admin Plugin ADMIN
Witam, mam problem nie wiem jak dodac admina na nick w mani admin plugin moze mi ktos napisac jak ten kod powinnien wygladac :-) prosze to jest sprawa bardzo wazna i prosze o jak najszybsza odpowiedz.
Mani admin plugin
Witam. Mam problem z zainstalowaniem Mani Admin Plugin na serwerze Linuxowym (Wersja bez metamoda). Wrzucałem pliki chyba już ze trzy razy. Po wejściu na serwer po prostu nic sie nie dzieje - typowy hlds. W logach serwera znalazłem takie coś: Failed to load plugin...
Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom itd. + Admin na nick - Mani Admin Plugin
Witam. Tak jak w temacie. Jak zrobić Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom, Niemcom, Anglikom itd. Zostawić tylko Polaków i Szwedów. Nie wiem czemu ale właśnie najwięcej Rusków i Niemców wbija się do mnie na serwer. Widziałem gdzieś taki filter ale nie wiedziałem jak ustawić. + Jak dodać...
Mani admin plugin
moze mi ktos dac lepsza instrukcje jak instalnoc maniego bo ta http://www.forum.wiaderko.com/hlds2-czyli-serwer-dla-cs-source/24018-mani-admin-plugin-polska-wersja-dodatek-do-serwera-srcds.html jest do ...... linki niedzialaja a i jakies napisane configi ktore nalezy edytowac
Mani Admin Plugin + admin na hasło /pełna instrukcja
Więc tak mam serwer NON-STEAM w CS:S i chciałbym dodać dwóch adminów na hasło (mam już 2 na steam) - plik clients.txt. Prosił bym was o wytłumaczeniu mi czy do mani admin plugin da się dodać admina na hasło... i jakie pliki należy edytować aby osiągnąć sukces...prosił bym o gotowca jeśli nie macie...
Mani Admin Plugin v1.2 R
Mam problem z aplikacja pomagającą sterować serwerem Mani Admin Plugin v1.2 R Problem polega na tym że jak poustawiam wszystkie opcje i chcę już go odpalić to czekam aż się załaduje serwer i nagle się wyłancza pisze mi nie wysyłaj. Sciągałem najnowszego CreatoraVDF i nadal problem się pojawia....
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz