Ello all !
Problem mam następujący........sciągnołem Gmoda przez PacSteama , i chce pograć z kumplem na własnym serwerze ( już nieraz stawiałem dedicated na sourca)
No i wiem że nie moge wchodzić na servery z VAC........i jak nie działało odznaczenie wyboru VAC przy uruchamianiu to próbowałem zmienić server na NON STEAM ...............ale nie działa ani patcher na .dll ........( chyba wiecie o czym mówie ) ani zmiana ścieżki ,.............jpróbowałem jeszcze te biblioteki wklejac ale nie wiem o co chodzi z tym FTP..........to jest chyba tylko przy kupowaniu serva nie ?
Więc proszę albo o wyjaśnienie tego FTP albo o podanie jakiegoś innnego sposobu na zmiane żeby odczytywało serva jako NS. Dodam że problem lezy w tym że jak próbuje wejść na tego zrobionego serva to pisze że " to konto steam zostało użyte cos tam cos tam" ale to przez to że nie moge wchodzić na serwy steam przez pacsteama nie ?
Z góry dzieki za info i pomoc !! co do opcji szukaj to skorzystałem ale jak napisałem powyżej nic moje problem nie rozwiązało......