Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Mani Admin Plugin + admin na hasło /pełna instrukcja:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak dodac admina w mani admin plugin, mani admin plugin poradnik, css mani admin plugin jak dodac admina, jak dac adma na nick na mani admin plugin, pluginy na serwerze nie dzialaja css, plugin jak dodać admina w cs, jak dodać admina na ventrilo, clients.txt do mani admina

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4495
Narzędzia wątku

Mani Admin Plugin + admin na hasło /pełna instrukcja

wronik93 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Więc tak mam serwer NON-STEAM w CS:S i chciałbym dodać dwóch adminów na hasło (mam już 2 na steam) - plik clients.txt. Prosił bym was o wytłumaczeniu mi czy do mani admin plugin da się dodać admina na hasło... i jakie pliki należy edytować aby osiągnąć sukces...prosił bym o gotowca jeśli nie macie kłopotu. Drugie pytanie jest takie znacie jakieś strony PL które wyjaśniły by znaczenie flags? - jaka literka i do jakiego?

ps. szukałem na forum o tym admin... ale nie znalazłem żadnego postu który by dał mi sukces ! więc proszę mnie do google nie wysyłać

Cytat:
"clients.txt"
{
"version" "1"

// This key group lists all your client players
"players"
{

// This must be a unique client name
"xxxx" //glowny admin
{
// Client real name
"name" "xxxx"
"steam" "STEAM_xxxx"
"nick" "xxxx"
// These are personal access flags for a player
"flags"
{
"Immunity" "a b c d e f h i j k l m n p q r s u v x"
"Admin" "grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y"
"Admin" "Z a b c d e f g i j k l m o p q r s t v w x y z admin"
"Admin" "spray"
}
}
// This must be a unique client name
"xxxx" //drugi admin
{
// Client real name
"name" "xxxx"
"steam" "xxxx"
"nick" "xxxx"
// These are personal access flags for a player
"flags"
{
"Admin" "grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y"
"Admin" "Z a b c d e f g i j k l m o p q r s t v w x y z client admin"
"Admin" "spray"
}
}

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[PORADNIK] Mani Admin Plugin - Admin bez tajemnic !
Witajcie Idąc dalszą drogą szerzących się tematów odnośnie Mani Admin Plugina napiszę poradnik jak dać admina na: STEAM, nick i hasło oraz IP. A więc tak zacznijmy od początku 1. Ściągamy Mani Admin Plugin z poniższego linku - Mani Admin Plugin v1.2s 2. Wysyłamy nasze pliki na serwer...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Mani Admin Plugin Ograniczony admin!
Witam. Potrzebuje nadac ograniczonego amdina w clients.txt dla graczy. Chce aby mieli tylko mozliwosc: -Kick -Ban -Slay -Slap -Beacon -Glosowanie na mapy -Zmiana mapy -Odtwarzanie dzwiekow.
Windows SRCDS Mani Admin Plugin - admin na nick i hasło nie działa
Witam, jest sobie serwer CS:S na Windowsie. Steam i non steam. Problem mam z przyznaniem admina na nick i hasło, kiedy sv_lan jest 0. Jeżeli jest 1 to admin działa. Problemu nie ma w przyznawaniu admina na steam id. Tu jest przykładowy clients.txt który działa na sv_lan 1: "clients.txt" {...
[Poradnik] 100% dzałająca instrukcja instalacji Mani Admin Plugin, Event Scripta + Es_tools
Witam postanowiłem napisać prostą do zrozumienia a zarazem dokładną i działającą instrukcje. Dlaczego ją pisze ? Dlatego iż mimo istniejących w internecie bardzo dużej ilości instrukcji instalacji Mani Pluginu, ludzie piszą do mnie z prośbą o pomoc. A pozatym wiele instrukcji jest po prostu źle...
Problem Mani Admin Plugin ADMIN
Witam, mam problem nie wiem jak dodac admina na nick w mani admin plugin moze mi ktos napisac jak ten kod powinnien wygladac :-) prosze to jest sprawa bardzo wazna i prosze o jak najszybsza odpowiedz.
Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom itd. + Admin na nick - Mani Admin Plugin
Witam. Tak jak w temacie. Jak zrobić Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom, Niemcom, Anglikom itd. Zostawić tylko Polaków i Szwedów. Nie wiem czemu ale właśnie najwięcej Rusków i Niemców wbija się do mnie na serwer. Widziałem gdzieś taki filter ale nie wiedziałem jak ustawić. + Jak dodać...
Mani admin plugin
moze mi ktos dac lepsza instrukcje jak instalnoc maniego bo ta http://www.forum.wiaderko.com/hlds2-czyli-serwer-dla-cs-source/24018-mani-admin-plugin-polska-wersja-dodatek-do-serwera-srcds.html jest do ...... linki niedzialaja a i jakies napisane configi ktore nalezy edytowac
Mani Admin Plugin - Admin na hasło.
Witam. Wiem że była mnóstwo tematów na temat tego Pluginu. Przeglądałem wszystkie i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, które nurtuje mnie już od dłuższego czasu. A mianowicie: - Jak dać Admina w Mani Admin Plugin na hasło. Potrzebuję pełną instrukcję jak to zrobić. - jak powinien...
Mani Admin Plugin - Admin
Witam, wiem, że takich tematów było już na tym forum miliony... ale czytam każdy z nich i staram się robić wszystko tak samo i dalej nic. Konkretnie to chce dodać admina do Mani Admin Plugin. Zainstalowałem MAP i na pewno działa - można sprawdzić ver i próbować logować się. Próbowałem dodać admina...
Mani Admin Plugin v1.2 R
Mam problem z aplikacja pomagającą sterować serwerem Mani Admin Plugin v1.2 R Problem polega na tym że jak poustawiam wszystkie opcje i chcę już go odpalić to czekam aż się załaduje serwer i nagle się wyłancza pisze mi nie wysyłaj. Sciągałem najnowszego CreatoraVDF i nadal problem się pojawia....
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz