Wagierek wklej tutaj clients.txt, może po prostu coś źle robisz.
P.S
Przeszło 5.5 tysięcy odsłon tematu i tylko cztery gibony? :P
|
|
Wagierek wklej tutaj clients.txt, może po prostu coś źle robisz.
P.S
Przeszło 5.5 tysięcy odsłon tematu i tylko cztery gibony? :P

Kod:"clients.txt" { "version" "1" // This key group lists all your client players "players" { // This must be a unique client name "Polak (OMG)" { // Client real name "name" "Polak (OMG)" "ip" "89.228.36.44" // These are personal access flags for a player "flags" { "Immunity" "grav ping afk a b c d e f h i k l m n o p q r s t u v w x y" "Immunity" "autojoin" "Admin" "q2 q3 grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V" "Admin" "W X Y Z a b c d e f g i k l m o p q r s t v w x y z client" "Admin" "admin spray" } } } }
Niestety Wagierek nie potrafię Ci pomóc w tej sytuacji, ponieważ po odpaleniu tego samego u mnie na serwerze ( tylko ip zmieniłem ) chodzi elegancko. Być może problem stoi w błędnych binarkach, jeżeli jest to serwer NonSteam. Nie wiem na prawdę jak Ci pomóc z takim czymś się jeszcze nie spotkałem :P
Pozdrawiam
Cavatina

System na serwie to linux (kupiony w pukawce), a binarki to te RevOlution czy coś w tym stylu. Możesz dać działające binarki?

thx, ale mam z nimi problem-jaqk próbuję wejść na serwer to ciągle jest wysyłanie informacji klienta. Problem z moim CSSem czy z binarkami?
Admin bez tajemnic to może jeszcze daj opis immunitetów i flag po polsku ?:P
ooo to by sie przydalo :)
Podbijam, jakby ktoś chciał skorzystać a nie może znaleźć.
---------- Post dodany 08-09-2010 o godzinie 16:47 ----------
Bump, może komuś się przyda ;)

| « autobury , rebuy , bombtimer !!!!!!HELP !!!! | Non Steam slyszy dzwieki, steam natomiast nie. Help!! » |