Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Quake sound_pl:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 907
Narzędzia wątku

Quake sound_pl

giorgio is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witaj
Poszukuje skonfigurowanej paczki Quake Sound z polskimi odgłosami do CS:S...
Widziałem takie paczki ale tylko do CS.1.6

Dam gibona

Pomogłem...to postaw GIBONA
Steam:salooo7
WWW<==Klik

Odp: Quake sound_pl

giorgio is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Można zamknąć...juz sam to zrobiłem

Pomogłem...to postaw GIBONA
Steam:salooo7
WWW<==Klik

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] Quake 3
Witam. Od niedawna zainteresowałem się grą Quake 3 i chce w nią zagrać z kolegami przez internet ale się nie da. Na początek pobrałem wersje 1.08 i 1.32 po włączeniu 1.08 wpisuje ip i port i pokazuje mi się komunikat że mam zły protokół, a po włączeniu 1.32 pokazuje się komunikat w konsoli couldn't...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Quake Sound
Witam czy instalacja pluginow moge instalować obojetnie czy czeba jakas kolejnoscia np. najpierw cfg potem addons... kto pomoze to leci gibon
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Quake Sound PL
Ma ktoś może polskie quake sounds czyli łebszot, pierwsza kre, dominujesz itp razem z pluginem?
Quake sound_pl
Szukam pluginu z polskimi dźwiękami quake na server cs 1.6 (bestia, dominujesz, ruszać sie, gniew boga, kolekcjoner, lebszot, i tak dalej) znalazłem kilka ale były tylko angielskie lub do cs:s
Szukam pluginu AMX/AMXX
quake sound
Mam mala prozbe ma ktos moze dzwieki do quake sound nie wazna do jakiego cs ja potrzebuje tylko dzwiekow moze kiedys slyszeliszcie typu szyszka,bestia,martwy ciag , dominujesz napewno juz wieceie o jakie dzwieki mi chodzi plis pomuszcie bo niegdzie nie moge ich znalesc a sa wywalone i najlepsze...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
PL Quake
ma moze ktos link do polskich quake "dupszkot" lub inne ???
[Download][PC] Quake 4
http://images33.fotosik.pl/352/b9bc6a7e8a100af2.jpg Czwarta odsłona serii kultowych strzelanin osadzonych w perspektywie pierwszej osoby (FPS), która została opracowana przez firmę Raven Software (producentów m.in. Hexen: Beyond Heretic oraz Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast), pod ścisłym...
Gry strzelanki, FPP, akcji
Quake
Co zrobić żeby na moim serwie po wpisaniu w czacie !quake mugółbym wybierać sobie typ quaeka ?? :sad:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Cutie Quake
Darmowe gry online - Cutie Quake Zagraj za darmo w grę Cutie Quake Krótki opis: Quake - kultowa gra w wersji z jajem :))) http://forum.wiaderko.com/swf/1/14a-Cutie-Quake.swf
Gry strzelanki online
Quake 3 Lookac
Warto przypomniec :P emocje z quake 3 :mrgreen: http://www.maxior.pl/film/84194/Emocje_Quake_3
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz