Witam. Mam problem z Mani Admin PLugin. Testowałem wersję 1.2 jako samodzielny plugin i jako dodatek do mmsource.
Obydwie wersje powodują crash serwera. Testowałem wersję 1.1, ale mimo dobrej lokalizacji w pliku vdf, serwer zachowuje się tak, jakby maniego nie widział. O co tu chodzi?;/
Wersja dla Win, bo testuje na lokalnym serwerze, jednak pod linuxem jest tak samo.
ja mam identyczny problem z najnowsżą wersją z Mani Admin Plugin. Zainstaluje wszystko ładnie działa a jak zaczynamy się strzelać to amen crash i trzeba przeinstalowywać. Wie ktoś może jak pomóc ?
Siema, mam problem z konfiguracja Votemap i RTV, jak ludzie wpisza odpowiednia liczbe rtv to wyskakuje im czy chca nastepna mape jaka jest w mapcycle a jak votemap wpisze to niema zadnych map. Konfigurowalem to juz z tlumaczeniami na polksi i nie trybi, jakby mi to ktos zkonfigurowal to bylbym...
Witam!
Mam serwer do css non steam mam wgranego source mod metamod i mani admin plugin gdy wylacze maniego to serwerz dzial git a gdy jest wlaczony mani to serwer sie co chwile restartuje nieiwem co sie z nim dzieje probowalem juz chyba wszystkiego i nic nie pomoglo.
zakupilem ostatnio serwer na postrzelaj.pl i mam problem z manim. dodalem admina do adminlist i gdy wpisuje w konsoli admin pojawia mi sie w grze okno i tam pisze zarzadzanie graczem itp. i gdy wcisne obojetnie co to nic mi sie nie pojawia a w konsoli pisze tak:
FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE...
Witam, mam problem nie wiem jak dodac admina na nick w mani admin plugin moze mi ktos napisac jak ten kod powinnien wygladac :-) prosze to jest sprawa bardzo wazna i prosze o jak najszybsza odpowiedz.
Witam wszystkich mam problem !
Otóż mam serwer na shooters.pl , wrzucony source mod , meta mod , a gdy wrzuce mani admin plugin niewazne w jakiej wersji i dopisze do configa
//mani admin plugin
exec mani_server.cfg //wczytanie mani admin plugin
sv_pure 0 //h*j wie ale chyba trzeba ...
Witam wrzuciłem tego moda na serwa non-steam. Wszystko działa pięknie tylko nie raz jak się zaczyna rund i ktoś gra na steam i paru ludzi na non-steam to wszystkich non-steam swapuje :/.Mógłby ktoś mi z tym pomóc ??.Jeśli tak napiszcie na gg mogę ZAPŁACIĆ ZA POMOC !!!!
Mam problem z aplikacja pomagającą sterować serwerem Mani Admin Plugin v1.2 R
Problem polega na tym że jak poustawiam wszystkie opcje i chcę już go odpalić to czekam aż się załaduje serwer i nagle się wyłancza
Bez zadnego ostrzeżenia aplikacja się wyłancza.
Sciągałem najnowszego CreatoraVDF i...
Witam!
Mam problem z mani-admin-pluginem a dokładniej wszystko fajnie działa jak przychodzi do zmiany mapy serwer zmienia poziom itd... przy wczytywaniu ludzi na serwer restartuje sie i wraca do mapy startowej :/
Prosze o pomoc.
A mianowicie próbowałem wszystkie wersje mani admin plugina. Na każdej serwer sie wieszał. Poza tym gracze steam mieli wszystko w porządku, ale na non steam nie działały dźwięki w ogóle dla nich wyglądało to tak jakby MAP nie był zainstalowany. proszę o pomoc.
P.S Jeżeli nie da sie nic z tym...
otoz mam problem z mani adminem i quake sound robie wszystko wedlug poradnika glodnego i co mi wychodzi ? otoz nic !! niby cos pisze w konsoli ze laduje ale tak naprawde nic nie dziala !! jak by ktos mogl mi wytlumaczyc o co w tym wszystkim chodzi bo mnie juz cos bierze jak robie te mody a one...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u