Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Mani admin - problem:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: counter strike source eigene abstimmung machen, mani admin team swap geht nit, css mani server schaden, maniadmin swap, css mani admin plugin crash server, mani wiederbeleben, mani admin plugin abstimmung

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1360
Narzędzia wątku

Mani admin - problem

defox is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Mam problem z Mani Admin PLugin. Testowałem wersję 1.2 jako samodzielny plugin i jako dodatek do mmsource.

Obydwie wersje powodują crash serwera. Testowałem wersję 1.1, ale mimo dobrej lokalizacji w pliku vdf, serwer zachowuje się tak, jakby maniego nie widział. O co tu chodzi?;/

Wersja dla Win, bo testuje na lokalnym serwerze, jednak pod linuxem jest tak samo.

Odp: Mani admin - problem

Cavatina is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Straszny chaos już sam nie wiem czy crashuje serwer czy serwer nie widzi go...
Ale wydaje mi się że to wina modułu stats. Wyłącz je w mani_server.cfg

Pomogłem?
Daj zaplić

defox is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Wersja 1.2 powoduje crash, a 1.1 nie widzi serwer.
Moduł stats był już defaultowo wyłączony.

EDIT: Problem rozwiązany, usunąłem server.cfg i ruszyło .

Ostatnio edytowane przez defox ; 05-07-2009 o 21:16.

kylof is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

ja mam identyczny problem z najnowsżą wersją z Mani Admin Plugin. Zainstaluje wszystko ładnie działa a jak zaczynamy się strzelać to amen crash i trzeba przeinstalowywać. Wie ktoś może jak pomóc ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Mani Admin Plugin RTV Votemap PROBLEM
Siema, mam problem z konfiguracja Votemap i RTV, jak ludzie wpisza odpowiednia liczbe rtv to wyskakuje im czy chca nastepna mape jaka jest w mapcycle a jak votemap wpisze to niema zadnych map. Konfigurowalem to juz z tlumaczeniami na polksi i nie trybi, jakby mi to ktos zkonfigurowal to bylbym...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Problem z Mani admin plugin!
Witam! Mam serwer do css non steam mam wgranego source mod metamod i mani admin plugin gdy wylacze maniego to serwerz dzial git a gdy jest wlaczony mani to serwer sie co chwile restartuje nieiwem co sie z nim dzieje probowalem juz chyba wszystkiego i nic nie pomoglo.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z mani admin plugin
zakupilem ostatnio serwer na postrzelaj.pl i mam problem z manim. dodalem admina do adminlist i gdy wpisuje w konsoli admin pojawia mi sie w grze okno i tam pisze zarzadzanie graczem itp. i gdy wcisne obojetnie co to nic mi sie nie pojawia a w konsoli pisze tak: FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE...
Problem Mani Admin Plugin ADMIN
Witam, mam problem nie wiem jak dodac admina na nick w mani admin plugin moze mi ktos napisac jak ten kod powinnien wygladac :-) prosze to jest sprawa bardzo wazna i prosze o jak najszybsza odpowiedz.
Problem z Mani admin plugin
Witam wszystkich mam problem ! Otóż mam serwer na shooters.pl , wrzucony source mod , meta mod , a gdy wrzuce mani admin plugin niewazne w jakiej wersji i dopisze do configa //mani admin plugin exec mani_server.cfg //wczytanie mani admin plugin sv_pure 0 //h*j wie ale chyba trzeba ...
Mani admin plugin PROBLEM !!!
Witam wrzuciłem tego moda na serwa non-steam. Wszystko działa pięknie tylko nie raz jak się zaczyna rund i ktoś gra na steam i paru ludzi na non-steam to wszystkich non-steam swapuje :/.Mógłby ktoś mi z tym pomóc ??.Jeśli tak napiszcie na gg mogę ZAPŁACIĆ ZA POMOC !!!!
Mani Admin Plugin v.1.2 R Problem
Mam problem z aplikacja pomagającą sterować serwerem Mani Admin Plugin v1.2 R Problem polega na tym że jak poustawiam wszystkie opcje i chcę już go odpalić to czekam aż się załaduje serwer i nagle się wyłancza Bez zadnego ostrzeżenia aplikacja się wyłancza. Sciągałem najnowszego CreatoraVDF i...
Problem z mani-admin-pluginem
Witam! Mam problem z mani-admin-pluginem a dokładniej wszystko fajnie działa jak przychodzi do zmiany mapy serwer zmienia poziom itd... przy wczytywaniu ludzi na serwer restartuje sie i wraca do mapy startowej :/ Prosze o pomoc.
Problem z mani admin pluginem
A mianowicie próbowałem wszystkie wersje mani admin plugina. Na każdej serwer sie wieszał. Poza tym gracze steam mieli wszystko w porządku, ale na non steam nie działały dźwięki w ogóle dla nich wyglądało to tak jakby MAP nie był zainstalowany. proszę o pomoc. P.S Jeżeli nie da sie nic z tym...
problem z mani admin
otoz mam problem z mani adminem i quake sound robie wszystko wedlug poradnika glodnego i co mi wychodzi ? otoz nic !! niby cos pisze w konsoli ze laduje ale tak naprawde nic nie dziala !! jak by ktos mogl mi wytlumaczyc o co w tym wszystkim chodzi bo mnie juz cos bierze jak robie te mody a one...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz