Popularne odwołania do tej strony: linux serwer cs, css nosteam daten linux, serwery do cs saute, patch cs linux, como conseguir un servidor en counter strike source, css server linux nonsteam, wie bekomme ich dedicated server bei css non steam, aktualizacja serwera css linux
Jeżeli posiadasz dostęp do system przez konsole mógłbym ci pomóc. Stawiałem serwer css na Windows, ale tak ze mam pliki (zcrackowany engine) na Linux. Podstawę najlepiej a nawet trzeba zdalnie ściągnąć przy pomocy programu HLDSUpdatetool.
Jezeli server ma być non-steam zapewne nie masz steama wiec na forum napisane jak dodac admina na nick w SM...W manim mozna na ip ale zalezy czy masz zmienne... Mozna zainstalowac rowniez do cs:S Patch 18 ktory daje niby steam osobiscie posiadam...
Wrazie czego pisz pomoge i piszmy na forum bo inni ludzie tez potrzebuja pomocy w takich sprawach... :P :] :D
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
NOWA ODSŁONA NASZEGO SERWERA! ZAPRASZAMY DO WSPANIAŁEJ ROZRYWKI NA NOWIUSIEŃKIM SERWERZE PRZY 0-ZERWOYCH LAGACH I DOSKONAŁYCH ADMINACH DZIĘKI KTÓRYM BĘDZIESZ MÓGŁ GRAĆ SWOBODNIE BEZ ŻADNYCH OBAW O CZITERÓW^^.
IP NASZEGO SERWERA TO: 91.210.129.140:27016 I
POSTARAMY SIĘ ZROBIĆ WSZYSTKO, ABY WAS ZADOWOLIĆ I ZATRZYMAĆ NA DŁUŻEJ U NAS :D
DZIĘKUJEMY ŻE PRZECZYTALIŚCIE O NAS I MAM NADZIEJE ŻE ZOBACZYMY SIĘ NA SERWERZE
POZDRAWIAMY
||| EKIPA F.C. FIGHT CLUB |||
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
F.C. FIGHT CLUB Serwer-fight-club-gross-jpg
http://www.cybernetic-servers.co.uk/images/Counter-Strike%20Source.jpg
Najnowsza wersja gry po 01.06.2010
patch v53(1.0.0.53) po 01.10.2010.
patch v55(1.0.0.55) 06.10.2010
Ilosc czesci-11
Party po 200mb ostatni 80mb
Cala gra 2Gb
Instalacja gry:
Rozpakowujemy archiwum uruchamiamy plik:...
SRCDS Cracked Nonsteam - Serwer Counter Strike Source Nonsteam - Pliki do przerobienia serwera Counter Strike Steam na Counter Strike Source Nonsteam
Pamiętaj aby nie mieszać plików z różnych paczek!
Windows
http://neogeo85273937.free.fr/server/Win32.Srcds.Build.3042.REVOLUTiON.rar...
Witam O tusz wiecie o nowym updacie Steama i przy tym zmiana serwerów na Orange Box. No i non-steamowcy nie mogą wejść na te serwery przez update ale już możecie zagrać na tych serwerach (tylko jeśli mają oni odpowiednią konfiguracje), tylko że jest 1 ale non-steamowcy muszą pobrać nowego csa a...
Klan Counter strike Source MOSAD zaprasza na sparingi! Chcesz zagrać spara zarówno steam jak i nonsteam? Odwiedź naszą stronę i ogłoś to jakiś klan na pewno się znajdzie. Sparing z klanem M.O.S.A.D gwarantowany.
Nasz serwer:
IP: 193.33.177.19:27106
Hasło: takie jak zawsze ;]
Tickrate 66
...
Witam mam problem z Counter Strike: Source NonSteam. Mianowicie chcę postawić serwer przez "srcds" (Dedicated Server) chodzi tutaj na komputerze moim, serwer działa ale chcę mieć "AMXX" ale do CS:S jest chyba Sourcemod. No i nie wiem jak to mam zrobić, żeby chodziło na "srcds". Proszę o napisanie...
Wszytkie linki do css na wiaderku prowadzą do podzielonych archiwów, ja dam link do torrenta skąd pobierzesz css nonsteam + HL2.
http://torrents.thepiratebay.org/3359819/Counter-Strike_Source__HL2_DM___SEE_README___fully_updated_and_w.3359819.TPB.torrent
W dniu pisania postu było 27seedów...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u