Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Jak mam dodać "rtv" na serwer i edytować go. 2.Jak uaktywnić plugin Surftools:

, , , , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: gdzie zainstalowac surftools

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1860
Narzędzia wątku

Jak mam dodać "rtv" na serwer i edytować go. 2.Jak uaktywnić plugin Surftools

eugon is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chciałbym dodać na serwer funkcję "rtv" mam Sourcemoda.
Widziałem dużo postów o podobnym temacie ale nikt nie udzielił pomocy.

I chciałbym się dowiedzieć jak zarządzać czy uaktywnić tyn plugin "SurfTools"

Proszę o pomoc.

Moje GG 7826035

Ostatnio edytowane przez eugon ; 13-08-2009 o 09:36.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Poradnik] Jak dodać serwer do wyszukiwarki "Internet"
Widziałem już 1000 tematów z tym problemem, więc ja go raz na zawsze roziwążę: Jak dodać serwer do wyszukiwarki INTERNET (MasterServers): Więc istnieją 2 najpopularniejsze MasterSerwery: Steam Master Servers - tam są tylko serwery steam Setti master Servers - te, które dodali gracze, w...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Plugin twzorzący "poziomy graczy" w grze...
Kiedyś na jakimś serwerze widziałem plugin, dzięki któremu w grze gracz "nabijał" sobie poziomy poprzez zabijanie i czym większy miał poziom tym lepszą dostawał broń... Ktoś wie jak się nazywa taki plugin?
Szukam pluginu AMX/AMXX
Plugin, który odblokowuje "zaklinowanego" gracza
Szukam tego pluginu, Kiedy gracz się gdzieś zablokuje, to plugin automatycznie teleportuje go "w góre".
Szukam pluginu AMX/AMXX
lie_flat czyli plugin który poprawia błąd rzeczy leżących "w czymś"
Szperając po alliedmodders znalazłem bardzo ciekawy plugin, na screenach widać działanie pluginu http://forums.alliedmods.net/attachment.php?attachmentid=23245&d=1201721556 http://forums.alliedmods.net/attachment.php?attachmentid=23246&d=1201721563...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
Tutorial - Jak zainstalować phpBB by Przemo na "xaa.pl"/"proserwer.pl"
Napisałem ten tutorial dla tych którzy chcieli założyć stronę z oprogramowaniem "phpBB by Przemo", i myśleli, że pobawią się panelem administracyjnym i będzie łatwo a tu nagle wyjechano im z MySQL, FTP, itp. Więc poniżej przedstawię wam na zdjęciach jak to zrobić w jakieś ~ 10-15 minut :grin: ...
Tworzenie - projektowanie stron www
Nie mogę naciskać jednocześnie "w" i "a"/"d"
Ostatnio grałem na jakimś serwerze. Na czacie przeczytałem, że gracz nie może jednocześnie klikać "w" i "a"...czyli prościej - nie może się poruszać na ukos... Po kilku godzinach kiedy znowu zacząłem grać w cs'a, pojawił się u mnie ten sam problem. W Options -> Keyboard przywróciłem ustawienia...
Problemy z CS 1.6
GOTOWY plugin "roundsound"- muza na koniec rundy
Witam mam dla was plugin "roundsound" czyli 20 muzyk na koniec rundy 10 do ct i 10 do tt w formacie "wav" to jest fajana muza techo trochę hip-hopu NIC LEPSZEGO NIE TRZEBA :yahoo: tu jest link: http://rapidshare.com/files/134818021/roundsound_1.3_by_SiiiM.rar.html
Gotowe roundsoundy pod AMXX
Jak dodać coś do "amxmodmenu"?
Witam! Chcę dodać jakąś komende/plugin żeby był w amxmodmenu. Chodzi o to, że mam plugin unbanmenu i chcę zrobić tak, że wpisuję w konsoli "amxmodmenu" klikam 9(more) i np.: 5(Odbanuj gracza). Bo kiedyś miałem admina na servie kumpla i jak wpisywałem amxmodmenu->9->6 to był chicken mod. Wie ktoś...
Amx Mod X
Plugin maskujacy i "wrzuty" do niego
Dajcie Mi Proszę jakieś fajne wrzuty żebym mógł je wkleic do remplecats.ini
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz