Siemka. Mam zainstalowanego maniego i nie wiem jak wejść na admina. Próbowałem przez plik clients.txt ale tam steama trzeba wpisac a ja takowego nie posiadam;( POMOCY!!
|
|
Siemka. Mam zainstalowanego maniego i nie wiem jak wejść na admina. Próbowałem przez plik clients.txt ale tam steama trzeba wpisac a ja takowego nie posiadam;( POMOCY!!
co masz zainstalowanego??
Mani admin plugin v1.2
Na serwerze 1,6 ?
Dziwne To jest mod do source
no to masz przyczyne niedzialania:D
Ty zgrywasz takiego idiote czy tylko udajesz?
1. Debilu to dział source
2. Działa ale mi chodzi jak wejsć na admina
3. Nabijasz posty
4. Może dać ci opis do czego jest mani...Żal ciebie! Czytaj a nie pier****** głupoty nie wiedząc o czym....Nabijasz pasty i tyle!
zalozyles dopiero konto i wyzywasz innych?? troszke nie grzecznie a co do tego jak wejsc to uzyj glowy i google:]
Wysłałem raport na Ciebie. Czytać nie umiesz i pomóc też nie chcesz....Zależy Ci tylko na randze i na postrach. Nie lubię takich co mówią google.pl. Czy wpadłeś na to, że szukałem i nic nie było, więc postanowiłem się zarejestrować i zapytać? Bo niby po co zakładałbym konto? Rusz mózgiem o ile go masz i nie pouczaj innych. Twoje nabijanie postów jest bezczelne i nie do przyjęcia. Nie odpowiadaj na ten post bo nabijasz kolejny punk. TEGO PANA NIE CHCĘ TU JUŻ CZYTAĆ! CZekam na pomoc od kogoś kto pomoże a nie zdenerwuje.
Okej. To powie mi ktoś jak to zrobić?
Komenda dla admina w say @admin (normalnie ją w czacie wpisujesz)
Pokaż swój plikZamieszczone przez wojtekx
Bo ja także mam serwer CS:S ale mam problemy z admem
| « Chowaniec | Serwer Steam na Non Steam Counter strike Source Oraz SRDS » |