Cześć !
W dzisiejszym poradniku chciałem pokazać parę dodatków do twojego forum, aby stało się bardziej "pro" ;]
1. Jak zrobić wymianę buttonami pod stopką forum.
2. Jak zrobić tabelkę serwerów.
3. Standardowa edycja stylu.
Zachęcam do przeczytania poradnika
:rtfm:
Witam.
Gdy instaluję Adobe Photoshop (we wszystkich wersjach tak jest!) wyskakuje Inicjowanie Instalacji, pasek dochodzi do końca i instalator Adobe się nagle wyłącza bez żadnego komunikatu... W menadżerze zadań znikł - tak jakbym sam anulował instalację.Taki problem występuje we wszystkich...
Szukamy jednej osoby do naszego ogarnietego rzecz jasna klanu Global Fight Squad. Zapraszamy Global Fight Squad
Co oferuje klan: Server, strone, ogarniety zespol oraz gre w lidze.
Nazwa klanu: Global Fight Squad
Strona: Global Fight Squad
Serwer do gry: 19 slotowy, francuski server...
Witam.
Mam 2 serwery:
1. TP 17 slotów
2. Aim/AWP 11 slotów
Posiadamy forum, płatny hosting oraz domenę. No i nie wiem za bardzo jak to rozkręcić. Serwer TP jest na dość dobrym poziomie ;] Mogę dostać kilka rad? W co zainwestować, jaki kolejny serwer kupić, gdzie reklamować, jak zdobyć...
Kilka ciekawych CVARów do serwerów HLDS... czyli kilka ciekawych ustawień o których większość użytkowników zapomina. Pamiętajcie że najczęściej w CVARach (jeżeli nie pisze inaczej) 1 włącza, 0 wyłącza.
humans_join_team
Określa do którego teamu mogą dołączać gracze, często spotykane na...
witam szukam pluginu który na mapce aim_map_usp . podobno taki istnieje , jesli ktos go zna to prosze o nazwe :]
Dodano: Sob 08 Mar, 2008 ]
zapomiałem dopisać , sorki chodzi mi o to że jakoś sie przez ten pluign bronie zmienia :]
Więc mój klanu potrzebuje jeszcze jednej osoby jest nas 4 jeden na rezerwie ty będziesz 5 :D
Nasze wymagania
-Głos po mutacji
-Mikrofon
-Mózg by się przydał
-Gra TP
-I najważniejsze : Masz się znac na serverach !! Za tydzień kupujemy server a sobie z nim nie poradzimy..... :D
Co dajemy w...