Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Kilka serwerów na jednej instalacji:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 892
Narzędzia wątku

Kilka serwerów na jednej instalacji

m0rderca is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam! Czy da rade zrobić aby z jednej instalacji zrobić kilka serwerów np. Zombie Moda i normal? Proszę o szybką odp.

Odp: Kilka serwerów na jednej instalacji

sebag23 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

chodzi ci o takie cos, ze jest vot na mape, i sa tam mapy dm, gg, zm, i jak wygra mapa dm to wlacza sie deatchmatch ?

m0rderca is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

chodzi mi o co innego. chodzi mi o to żeby uruchomić dwa serwery osobne! na jednych plikach aby dużo miejsca bez potrzeby nie tracić :)

Maczok is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

NIe da sie :)
Musisz odpalić 2 osobne serwery na osobnych plikach tylko fast dl to samo mozesz dac

Z powodu spamowania mi gg już nie pomagam w robieniu serwerów !!!

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Php by przemo] Kilka porad dla Twojej sieci serwerów.
Cześć ! W dzisiejszym poradniku chciałem pokazać parę dodatków do twojego forum, aby stało się bardziej "pro" ;] 1. Jak zrobić wymianę buttonami pod stopką forum. 2. Jak zrobić tabelkę serwerów. 3. Standardowa edycja stylu. Zachęcam do przeczytania poradnika :rtfm:
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
[Photoshop] Inicjonowanie instalacji > przerwanie instalacji bez komunikatu. POMOCY!
Witam. Gdy instaluję Adobe Photoshop (we wszystkich wersjach tak jest!) wyskakuje Inicjowanie Instalacji, pasek dochodzi do końca i instalator Adobe się nagle wyłącza bez żadnego komunikatu... W menadżerze zadań znikł - tak jakbym sam anulował instalację.Taki problem występuje we wszystkich...
Multimedia i grafika
Szukamy jednej osoby!
Szukamy jednej osoby do naszego ogarnietego rzecz jasna klanu Global Fight Squad. Zapraszamy Global Fight Squad Co oferuje klan: Server, strone, ogarniety zespol oraz gre w lidze. Nazwa klanu: Global Fight Squad Strona: Global Fight Squad Serwer do gry: 19 slotowy, francuski server...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
jak rozkręcic siec serwerów - kilka rad
Witam. Mam 2 serwery: 1. TP 17 slotów 2. Aim/AWP 11 slotów Posiadamy forum, płatny hosting oraz domenę. No i nie wiem za bardzo jak to rozkręcić. Serwer TP jest na dość dobrym poziomie ;] Mogę dostać kilka rad? W co zainwestować, jaki kolejny serwer kupić, gdzie reklamować, jak zdobyć...
OffTopic - Counter Strike
Alkoholicy z jednej ulicy 2 !!!!
Alkoholicy S-Game 82.146.226.13:27215 Nonsteam 32 ZOMBIE MOD 24/7 OFF ping:40 www.azju.pl
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
!*alkoholicy z jednej ulicy *!
Serwer 24/7h 83.230.18.110:27010 -najpotrzebniejsze pluginy -czynni i mili admini ;) -najmniejsze pingi na rynku -przyjazna atmosfera
Kilka ciekawych CVARów do serwerów HLDS
Kilka ciekawych CVARów do serwerów HLDS... czyli kilka ciekawych ustawień o których większość użytkowników zapomina. Pamiętajcie że najczęściej w CVARach (jeżeli nie pisze inaczej) 1 włącza, 0 wyłącza. humans_join_team Określa do którego teamu mogą dołączać gracze, często spotykane na...
Poradniki do HLDS
Plugin do jednej mapki
witam szukam pluginu który na mapce aim_map_usp . podobno taki istnieje , jesli ktos go zna to prosze o nazwe :] Dodano: Sob 08 Mar, 2008 ] zapomiałem dopisać , sorki chodzi mi o to że jakoś sie przez ten pluign bronie zmienia :]
Amx Mod X
CoH poszukuje jednej osoby....
Więc mój klanu potrzebuje jeszcze jednej osoby jest nas 4 jeden na rezerwie ty będziesz 5 :D Nasze wymagania -Głos po mutacji -Mikrofon -Mózg by się przydał -Gra TP -I najważniejsze : Masz się znac na serverach !! Za tydzień kupujemy server a sobie z nim nie poradzimy..... :D Co dajemy w...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Kilka serwerów
SERWERY IP I HASŁA 87.206.131.55:27020 62.181.5.4:27070 m4 62.133.128.22:27026 85.25.129.92:27061 62.133.128.22:27017 193.227.116.206:27070 team

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz