Witam,
Mam serwer i na nim sourcemod'a. Ale mam jeden problem, gdy już zrobiłem admina i chcę zbanować jakiegoś typa to go banuje ale on zaraz wraca, tak jak byłby to kick. Proszę o pomoc :)
|
|
Witam,
Mam serwer i na nim sourcemod'a. Ale mam jeden problem, gdy już zrobiłem admina i chcę zbanować jakiegoś typa to go banuje ale on zaraz wraca, tak jak byłby to kick. Proszę o pomoc :)
JEśli koleś ma zmienne Ip to dlatego wraca... Nie zbanujesz go od tak.. gdyż on wyłączy neta, włączy ponownie i już ma inne Ip i gra dalej.. Jest jedno wyjście niekorzystne... Możesz zbanować wszystkie Ip zaczynające się od 80.20. wtedy koleś już nigdy nie wejdzie, ale i taż inni nie wejdą którzy mają zmienne Ip...
Takie już życie zmiennych IP'eowców :) Pozdrawiam :)
da sie zbanować zmienne ip. Jeżeli wlasnie zbanowales typa i wrocil to wpisz rcon listip
zobacz jakie ip zostalo ostatnio zbanowane (np 84.102.101.54) i jak chcesz zeby kolo wiecej nie wrocil wpisz rcon addip 0 84.102
pomin ostatnie dwie liczby w adresie ip a gosciu juz nie wroci nawet jak ma neo
Panowie... ale próbowałem na koledze, który nie ma zmiennego IP i jest to samo :(:(
Kolego Andrzeju, z całym szacunkiem, ale jeśli ktoś ma tp i ma zmienne ip to większość zaczyna się od 80.20... jeśli zbanuje początkowe liczby to inni też nie wejdą z TP z tym początkiem.. :P Wiem bo testowałem, posiadam tp z tym początkiem, i jak kolega zablokował typa to i ja nie mogłem wejść.... :)
| « [Poradnik] 100% dzałająca instrukcja instalacji Mani Admin Plugin, Event Scripta + Es_tools | Super Admin » |