Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Serwer Steam na Non Steam Counter strike Source Oraz SRDS:

, , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs source non steam, serwer steam na non steam css, counter strike source steam na non steam serwer, servery non stem css, counter strike source steam oraz non steam, cs 1.6 non stem peb, serwer steam ns, cs source serwer steam non steam, counter strike source serwer steam and non steam, polskie serwery non steam counter strike source orange

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 13056
Narzędzia wątku

Serwer Steam na Non Steam Counter strike Source Oraz SRDS

hubi1994 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css
znalazłem wiele ale do 1.6
A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają.

Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera
Wyświetla się cmd i po chwili znika

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Cytat:
Napisał hubi1994
ak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css
...

zajrzyj w tematy przyklejone.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
sERWER SURF-RPG counter strike source DO WYGRANIA 50 ZŁ oraz ADMINY
tYLKO do 1 stycznia 100% wiekszy exp i na start 2000 kredytów!!! Najlepszy SERWER SURF-RPG do wygrania: 50zł /admi/vipy/mikrofon/słuchawki/myszka http://cache.www.gametracker.com/server_info/193.33.177.21:27126/b_560_95_1.png Zapraszam na strone WWW.ARMIA-CSS.PL
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Re: Counter-Strike: Source STEAM Problem
Witam, otóż mam dziwny problem o ile nim jest, z tego powodu robiłem formata na komputerze. Ale to nic nie dało, dodając jeszcze że w grze mam takie samo CFG jak na poprzednim systemie, lol. Link do screena problemu: Imageshack - hl22010071016253132.png Dziekuje Pozdrawiam
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Counter Strike Source Non Steam
Sory ten temat już rozwiązałem proszę o usunięcie go
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Konto Steam / Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike: Source [16 April,2004]
Witam, Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta: http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg ...
Gry
Counter-Strike: Source Steam
Witam Chciałbym się zapytać ile kosztuje Counter-Strike: Source Steam
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
[Wymienię] Konto STEAM z grami Red Orchestra i Speedball 2 - Tournament oraz oryginalny CD-Key CoD 2 na konto STEAM/STEAM Key Counter Strike:Source
Jak w temacie. :) Jestem gotów oddać niemal nieużywane konto Steam z grami Red Orchestra i Speedball 2 - Tournament w zamian za konto z CS:S, lub też Steam Key do CS:S. Mogę dorzucić jeszcze np. zaproszenie na Lockerz i dozgonną wdzięczność :D Dodam, iż milej widziałbym Steam Key, bo mam juz...
Zamienie
[Steam i Non-Steam] Serwer Multigaming'u High-Technology ;) Serdecznie zapraszamy miłośników Counter-Strike: Source
Witajcie miłośnicy Counter-Strike: Source,serdecznie Was zapraszamy na serwer Multigaming'u High-Technology !! Adres: 93.33.177.21:27016 Hasło: ht Typ: Prywatny Rozgrywka: Steam i Non-Steam Slotów: 16 TR: 66 Ping: 10-30 Strona Klanu: high-tech.com.pl
Counter Strike Source Steam - bez płyty ??
Witam, mam bardzo dziwny problem. Do wczoraj miałem na komputerze zainstalowanego CS:S, lecz wczoraj wieczorem musiałem zrobić format partycji na której to był Source (Steam), a płytę instalacyjną zostawiłem w Szkocji (przyjechałem do Polski tydzień temu). Mam CD-KEY i pamiętam także dane dot....
Instalacja gry i podstawy
Steam Key do Counter Strike: Source
Witam mam małe pytanie ;) Czy jak kupie np na allegro steam key do CS:S I aktywuje produkt steam. (Mam steam kupiony razem z Counter Strike Anthalogy) Czy na tym steam mogę mieć CS:S? :faja:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[PL] SERWER KLANU [HTS] Counter-Strike Source NO-STEAM
nowy serwerek czynny parę godzin dziennie od lutego lub marca będzie 24/7 więc zapraszam sayek89.no-ip.pl lub 213.134.178.219 Tickrate 66 czasami jesli małe obciążenie łącza 100 GL i HF http://cache.www.gametracker.com/server_info/213.134.178.219:27015/b_160x400_T2_F-1.png

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz