Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu CSS Admini:

,

Popularne odwołania do tej strony: clients.txt css, serwery css admin za free, komendy na danie admina cs source mani admin plugin, jak dodac adma na ip css, potrzebni admini css, jak wyglada admina css, muza na wejscie css mani admin plugin serw na linuxie, mani admin plugin client css, gdzie sie wpisuje serwer cs source, admins pasword css, jak obsługiwac sie adminem css

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 8223
Narzędzia wątku

CSS Admini

peya is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam,

Jakiś czas temu postanowiłem postawić serwer dedykowany CSS non steam. Wszystko ładnie działa, lecz jest problem ze zdefiniowaniem adminów. Miałem zainstalowane kilka wersji Mani Admin Plugin, miałem SourceMod i na żadnym nie działa. Sam plugin działa bez zarzutów, ale wkurzające jest administrowanie przez rcon.
Serwer nie wykrywa ip użytkownika. Próbowałem na ip, ale również na nick i hasło. Żadna metoda nie działa. Plik clients.txt mam skonfigurowany na 100% poprawnie.
Ma ktoś może jakiś pomysł, bo ja już zaczynam się poddawać.

Serwer stoi na linux, w tej chwili ma zainstalowany Mani Admin Plugin. Jest to serwer non steam, więc nie mogę autoryzować adminów za pomocą STEAMID

csmordpl is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

Przyłączam się do wypowiedzi użytkownika ten sam problem. Próbowalismy razem z Jaco to zrobić ale kicha

Nawet nie ma napisane jaka jest komenda na menu admina typu amxmodmenu i jak poprawnie wygląda konfiguracja admina na nick i hasło

peya is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Komenda na menu w grze to "admin" w konsoli. Ale mam ciągle komunikat "You are not authorised to run the command admin!".

Mój clients.txt (Mani Admin Plugin)
Kod:
"clients.txt"
	{
  		"version"	"1"

// This key group lists all your client players

"players"
			{
				// This must be a unique client name

"PeYa"
					{

// Client real name

"name"	"PeYa"

"password"	"********"	

"nick"	"PeYa"

// These are personal access flags for a player
						"flags"	
							{
								"Admin"	"grav pban A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y"
								"Admin"	"Z a b c d e f g i j k l m o p q r s t v w x y client admin"
								"Admin"	"spray"
							}
					}
			}
	}

Mój admins.cfg (SourceMod)

Kod:
Admins
{

"PeYa"
	{
		"auth"			"ip"
		"identify"		"xxx.xxx.xxx.xxx"
		"flags"			"z"
		"immunity"		"1"
	}

}

Żaden z nich nie działa, mani oczywiście też próbowałem na ip, a sourcemod na nick...

EDIT:

Pomogła mi jedna osoba z oficjalnego forum Mani Admin Plugin. Problem polegał by tym, że 'setinfo _password "*****"' należało wpisać przed wejściem na serwer, a nie gdy było się już na nim. Oczywiście chodzi o wersje nick i passwd, co do ip nie wiem o co chodzi...

Pozdrawiam i zapraszam na serwer IP: fani.pl,
PeYa

ilmic is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siema
Co do Sourcemoda ja ustawiłem u siebie identyfikacje przez nick i ładnie działa.
Oto moje ustawienie
Kod:
  	"Ilmic PL .:LORD TEAM:."
 	{
		"auth"   	"name"
		"identity"  	"Ilmic PL .:LORD TEAM:."
		"password" 	"*************"
		"flags"   	"z"
		"immunity"	"5"
	}

Tyle że musisz jeszcze w pliku core przy wpisie passinfovar ustawic hasło i przed wejsciem wpisac w konsole "setinfo "hasło_z_core" "hasło_z_admins" do konsoli bez cudzysłowu.
Polecam dopisanie do pliku autoexe nie bedziesz musiał wpisywac cały czas do konsoli.
A co do maniego to na pewno trzeba wpisać "setinfo_password tu_hasło" poniewaz wyswietla mi napis nieznana komenda
Pozdrawiam
Ilmic

Odp: CSS Admini

bratpl is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

A wie ktos moze jak dodaje sie KILKU adminow w mani admin plugin? Moj clients.txt wyglada tak jak clients u PeYa. Ja jestem adminem, a jak dodac adma kolegom?

Badboy Piter is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Spróbuj tym który ci dałem w załączniku może działać ale nie dam ci gwarancji.
Nie wszystkim będzie działać ten admin, tobie ruszy innym nie musi.. Koledze na non steamie nie działo, więc zainstalował pacmana i dostał adma na steam id :)
Tutaj masz instrukcję do pacmana Bad Boys
Tutaj masz clients dla admów z pacmanem..
http://s009.wyslijto.pl/?file_id=63866933313503946515
Żeby sprawdzić steam id wpisujemy w konsoli status (musisz być na jakimś serwie)
Załączone Pliki
Typ Pliku: txt clients.txt (2.0 KB, 206 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez Badboy Piter ; 05-08-2008 o 13:54.

bratpl is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Dzieki Badboy Piter, jestes wielki!

kanar99 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Witam mam problem : mam source moda mam na 100% wgrany dobrze ale nie wiem jak wgrać Adma próbuje już 2 godziny i ch*** może mi ktoś pomóc

Piesnababy is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Cytat:
Napisał kanar99 Zobacz post
Witam mam problem : mam source moda mam na 100% wgrany dobrze ale nie wiem jak wgrać Adma próbuje już 2 godziny i ch*** może mi ktoś pomóc
TO nie kwestia dania admina na nick bo potem trzeba umieć się zalogować na niego .

kanar99 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

aha ale już dodałem dz. za wszystko pozdrawiam

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku