Witam.
Wiem, że mając serwer ftp nie można założyć własnego serwera 24/7.
Moje pytanie brzmi następującą:
Czy posiadając serwer ftp i po połączeniu się z innymi graczami przez hamachi, mogę dodać dźwięki i inne dodatki do mojego serwera?
|
|
Witam.
Wiem, że mając serwer ftp nie można założyć własnego serwera 24/7.
Moje pytanie brzmi następującą:
Czy posiadając serwer ftp i po połączeniu się z innymi graczami przez hamachi, mogę dodać dźwięki i inne dodatki do mojego serwera?
Dźwięki możesz dodać na swój serwer(na prywatnym komputerze) nawet nie mając serwera FTP ^^
A w jaki sposób?
Totaj wiem. Na wcześniejszego posta, wielu użytkowników ażkorci żeby napisać "wujek google nie gryzie". Szukałem w google i znalazłem x znalazłem y ale nic nie jest uporządkowane. Po prostu tak jak ze wszystkimi informacjami w necie. Jest wszystko i nic. Gdyby mógł mi ktoś powiedzieć, w jaki sposób dodać dźwięki, menu admina na serwie itd. I jeszcze jedno. Czy mając Steama, mogę postawić serwer bez łączenia przez hamachi?
Dźwięki dodajesz tak samo jak na serwer który kupisz sobie na necie.
To jest różnica tylko taka że ty masz to na dysku a jak kupujesz serwer dedykowany to masz pliki na serwerze :|
A jak je odtwarzać podczas gry? Gdzie je dokładnie wrzucić i co wpisać w konsoli?
Ściągnij sobie mani admina tylko pod windowsa bo pewnie masz windowsa na komputerze i go wgraj,
Dźwięki wrzucasz do cstrike/sounds i w pliku cstrike/cfg/mani_admin_plugin/soundlist.txt dodajesz kolejne dźwięki tak jak już jest napisane w tym pliku...
A po za tym dodawanie dźwięków do mani admina napewno znajdziesz w internecie.
Ok. To zrobiłem wszystko działa, ale jest tam tylko 5 czy 6 komend na wejscie do serwera, głosowanie itd a jak zmienić dzwięki typu headshot, humlliation, ultrakill itp?
jak masz te dźwięki w mani adminie to edytujesz plik mani_admin_quake czy jakoś tak nie jestem pewien bo nie używam quakesoundów z maniego tylko z sourcemoda.
| « Mani Admin plugin i server.cfg | Hosting kont srcds. Co i jak? » |