WItam,
Posuzkuje skinu aliena do cs 1.6
Znalazlem cos takiego: FPSBANANA > Skins > CS:S ZombieMod > Other/Misc > Alien swietne ale niestety do source'a ... Potrzeebuje tego do 1.6 Czy istnieje cos takiego?
Witam mam problem gdyż niwiem gdzie dodac skina ct
Wszystko pobrałem z FPSBANANA.COM
wypakowałem i tam weszlem w foldery i znalazlem ct_urban
w ct_urbana znajdują się takie pliki:
1.ct_urban.vmt
2.ct_urban.vtf
3.ct_urban_glass.vtf
4.ct_urban_mask.vtf
5.ct_urban_normal.vtf
Pięc takich...
Siemka
Mam problem o tuż pobrałem sobie skin na nożyk do CS:S
Z tego linku : http://www.fpsbanana.com/skins/13170
i nie wiem jak mam to po podmieniać.
Proszę o napisanie szczegółowej instrukcji.
Pomoc w tej sprawie zostanie nagrodzona.
siemka, chce wgrac skina i jestem w tym linku : http://www.wiaderko.com/cs-1.6/tuning-counter-strike/art/206
tylko ze jest tam jeszcze jeden linka jak wpisac w rejest skina, ale ten link nie dziala, prosze o pomoc !!
szukam skina dla admina. chodzi mi o zadko spotykany w zasadzie nie moge go dostac nigdzie i przekopalem juz co nie co... lecz jesli ktos cos wie to prosze o pomoc. nie odsylajcie mnie na fpsbanaba ani go google. chodzi o skin Różowej Pantery widzialem kiedys cos takiego ale dosc dawno. chcial bym...
Witam przeszukalem google i nigdzie nie znalazlem skinu VIP-a
Chciałbym na serwerze zastosować dla niektorych graczy Skin Vipa
jak wiem jest to mozliwe
Chodzi mi o to zeby skin był bardzo zblizony do rzeczywitych skinów
w sensie ze np tylko napis VIP na prawdziwym skinie
zeby sie pozniej...
Witam. Poszukuję skina który zamienia nóż na łom (Cs 1.6) . Czy ktoś się orientuje gdzie takie coś znajdę , na Fpsbanana nic takiego nie ma. I jeszcze jedno pytanie, głównie do tych którzy grają na serwerze "Puchatek Zombie Mod" czy wiecie może skąd dorwać taki model Nemezis ? Z góry dziękuje i...
Sciągnołm te pliki, z modelami dodałem do cstrike models, dodałem linijke z nazwa do plugins.ini, ale jak te skiny włączyć w grze, potrzebna jest jakas komenda czy jak?
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u