Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Vip skin:

,

Popularne odwołania do tej strony: skin pack vagos, rasta skin gta sa

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1390
Narzędzia wątku

Vip skin

Scorpio4 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Chciałbym zrobić skiny dla vipów na serwerze, mam mani admin plugin i eventscript.
Jeśli ktoś widział plugin pod evenscripta to proszę o link.

2 pytanie to czy jakbym dał admina komuś (tak teoretycznie) i da się zabrać mu uprawnienia żeby nic nie mógł robić, a tylko miał inny skin?

Odp: Vip skin

'ERR.! is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

tak, mozesz tak zrobic ;)
poprostu nie dajesz mu zadnych uprawnien...

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Skin aliena
WItam, Posuzkuje skinu aliena do cs 1.6 Znalazlem cos takiego: FPSBANANA > Skins > CS:S ZombieMod > Other/Misc > Alien swietne ale niestety do source'a ... Potrzeebuje tego do 1.6 Czy istnieje cos takiego?
Problemy z CS 1.6
Skin CT do CS:S Non Steam
Witam mam problem gdyż niwiem gdzie dodac skina ct Wszystko pobrałem z FPSBANANA.COM wypakowałem i tam weszlem w foldery i znalazlem ct_urban w ct_urbana znajdują się takie pliki: 1.ct_urban.vmt 2.ct_urban.vtf 3.ct_urban_glass.vtf 4.ct_urban_mask.vtf 5.ct_urban_normal.vtf Pięc takich...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Skin AWP
Mam pytanie. Jak mozna zrobic skin broni np. AWP ? Szukalem ale nic nie znalazlem wiec nie podawajcie mi tu stron typu Google . Z góry dzieki
OffTopic - Counter Strike
Skin Nożyk :/
Siemka Mam problem o tuż pobrałem sobie skin na nożyk do CS:S Z tego linku : http://www.fpsbanana.com/skins/13170 i nie wiem jak mam to po podmieniać. Proszę o napisanie szczegółowej instrukcji. Pomoc w tej sprawie zostanie nagrodzona.
Skin z bananem
Witajcie,szukam skinu z wyglądem banana.Tu film na którym jest on pokazany.http://www.youtube.com/watch?v=lsFZbrszXGY&hl=pl:vhappy2::vhappy2:
Skin
siemka, chce wgrac skina i jestem w tym linku : http://www.wiaderko.com/cs-1.6/tuning-counter-strike/art/206 tylko ze jest tam jeszcze jeden linka jak wpisac w rejest skina, ale ten link nie dziala, prosze o pomoc !!
Archiwum forum
skin dla admina
szukam skina dla admina. chodzi mi o zadko spotykany w zasadzie nie moge go dostac nigdzie i przekopalem juz co nie co... lecz jesli ktos cos wie to prosze o pomoc. nie odsylajcie mnie na fpsbanaba ani go google. chodzi o skin Różowej Pantery widzialem kiedys cos takiego ale dosc dawno. chcial bym...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Skin VIP
Witam przeszukalem google i nigdzie nie znalazlem skinu VIP-a Chciałbym na serwerze zastosować dla niektorych graczy Skin Vipa jak wiem jest to mozliwe Chodzi mi o to zeby skin był bardzo zblizony do rzeczywitych skinów w sensie ze np tylko napis VIP na prawdziwym skinie zeby sie pozniej...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Skin
Witam. Poszukuję skina który zamienia nóż na łom (Cs 1.6) . Czy ktoś się orientuje gdzie takie coś znajdę , na Fpsbanana nic takiego nie ma. I jeszcze jedno pytanie, głównie do tych którzy grają na serwerze "Puchatek Zombie Mod" czy wiecie może skąd dorwać taki model Nemezis ? Z góry dziękuje i...
OffTopic - Counter Strike
Skin admina
Sciągnołm te pliki, z modelami dodałem do cstrike models, dodałem linijke z nazwa do plugins.ini, ale jak te skiny włączyć w grze, potrzebna jest jakas komenda czy jak?
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz