Popularne odwołania do tej strony: jak postawić serwer non steam css, dods non steam, serwery do cs-source, serwer non steam jak stworzyc, co zrobić żeby serwer dedykowany był publiczny css, serwery dp cs source, jak postawic serwer nonsteam w source, servery do cs 1.6 ns deatchrun, polski serwer surf css na starym patchu, jak zrobic zeby serwer byl steam, jak stworzyc serwer cs na non steam, własny serwer hlds2, serwery do cs source non steam, jak zrobic serwer cs source steam, jak zrobic forum serwera w cs, serwer cs source jak stworzyc, mam steam jak zrobic serwer do css, jak zrobic css s ns
Siema, mam taki problem juz kilka dni siedze nad tym i nie wiem jak zrobić wlasny serw mam cs 1.6 non steam v23, zrobilem juz serwa przez hamachi, ale to glupie bo kazdy kumpel musi instalowac hamachi, a chcialbym zrobic taki serw co wystarczy tylko Ip podac i grac, sorry jesli bylo ale juz google...
Jak zrobić dobry server w Counter-Strike Source
żeby można było ustawić strzelanie bez rund jeżeli ktoś zostanie zabity rozpoczyna w danym miejscu z całym życiem wybierając sobie broń
anty-cheat na servie
żeby gracze mogli sami sobie sami wybrać na jakiej mapie chcą grać w następnej rundzie...
Witam
Zainstalowałem serwer Day Of Defeat Source na linuxie i mam problemy z konfiguracją jego. Tzn. chciałem stworzyć serwer non steam. Na liście pokazuje mi się jako not secure, ale ze skrakowanego dods nie mogę wbić, gdyż otrzymuję komunikat "your version does not match ..."
Czy ktoś mi pomoże...
Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css
znalazłem wiele ale do 1.6
A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają.
Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera
Wyświetla się cmd i po chwili znika
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u