Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak postawić serwer non steam css, dods non steam, serwery do cs-source, serwer non steam jak stworzyc, co zrobić żeby serwer dedykowany był publiczny css, serwery dp cs source, jak postawic serwer nonsteam w source, servery do cs 1.6 ns deatchrun, polski serwer surf css na starym patchu, jak zrobic zeby serwer byl steam, jak stworzyc serwer cs na non steam, własny serwer hlds2, serwery do cs source non steam, jak zrobic serwer cs source steam, jak zrobic forum serwera w cs, serwer cs source jak stworzyc, mam steam jak zrobic serwer do css, jak zrobic css s ns

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 15905
Narzędzia wątku

Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam

Sarge16 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, potrzebuje dokładnego opisu jak zrobić serwer albo osoby która szuka klanu i umi zrobić serwer non steam.

mateusz2322 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

napisz do mnie na gg 3799150 pomoge a binarki do zrobienia non steam masz w przyklejonych ;p

moga byc np te
Ale polecam uzywac patchera :P

AgoN is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

ej wogle po co te patchy?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jak zrobić własny serwer cs 1.6 non steam
Siema, mam taki problem juz kilka dni siedze nad tym i nie wiem jak zrobić wlasny serw mam cs 1.6 non steam v23, zrobilem juz serwa przez hamachi, ale to glupie bo kazdy kumpel musi instalowac hamachi, a chcialbym zrobic taki serw co wystarczy tylko Ip podac i grac, sorry jesli bylo ale juz google...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
HooLigans Czyli Nowy Serwer CS:Source Non Steam+Steam
Niskie Pingi :) Brak Cheaterów :) Stala Kontrola Adminów :) IP: 188.116.34.102:27095 Haslo 123 Pozdrawia H@ El Polako
Serwery CS:S Steam i Non Steam
No steam Polski serwer CS Source!!
Zapraszam na serwer cs s no steam 91.204.163.80:27020
Jak zrobić dobry server non steam Counter-Strike Source
Jak zrobić dobry server w Counter-Strike Source żeby można było ustawić strzelanie bez rund jeżeli ktoś zostanie zabity rozpoczyna w danym miejscu z całym życiem wybierając sobie broń anty-cheat na servie żeby gracze mogli sami sobie sami wybrać na jakiej mapie chcą grać w następnej rundzie...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Steam i Non-Steam] Serwer Multigaming'u High-Technology ;) Serdecznie zapraszamy miłośników Counter-Strike: Source
Witajcie miłośnicy Counter-Strike: Source,serdecznie Was zapraszamy na serwer Multigaming'u High-Technology !! Adres: 93.33.177.21:27016 Hasło: ht Typ: Prywatny Rozgrywka: Steam i Non-Steam Slotów: 16 TR: 66 Ping: 10-30 Strona Klanu: high-tech.com.pl
Jak zrobić serwer dods non steam?
Witam Zainstalowałem serwer Day Of Defeat Source na linuxie i mam problemy z konfiguracją jego. Tzn. chciałem stworzyć serwer non steam. Na liście pokazuje mi się jako not secure, ale ze skrakowanego dods nie mogę wbić, gdyż otrzymuję komunikat "your version does not match ..." Czy ktoś mi pomoże...
CS Source (pukawka.pl) Serwer STEAM
Idealny do rozgrywania meczy, 8slotów, zero lagów. Adres: 193.33.176.13:27015 Rodzaj: Prywatny Ilość slotów: 8 Hasło dostępu: kawon Zapraszam :)
CS Source serwer non steam
Witam jesli jestescie zainteresowani fajnym serwerem to zapraszam na stronke Counter Strike Nonsteam Serwery :ganja:
jak zrobić serwer hlds steam by był publiczny?
jak zrobić serwer hlds steam by był publiczny? (tak jak w temacie) Bo domyślam się że w inny sposób niż non-steama. z góry wielkie THX!!!!
Problemy z CS 1.6
Serwer Steam na Non Steam Counter strike Source Oraz SRDS
Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css znalazłem wiele ale do 1.6 A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają. Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera Wyświetla się cmd i po chwili znika

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz