Popularne odwołania do tej strony: hlds2 download, gotowy serwer css, engine.dll css, css engine.dll, cs puchatek srcds, lista serverów cs do ściągnięcia, zpatchować srcds motor, jak zrobić serer cs 1.6 non steam na linuxie tworzenie serwera non steam jest nielegalne, cs serwer ns pack
Witam
Postanowiłem dodac Gotwiec Serwera Css. Sam go stworzyłem i używałem.
Zawiera on serwer CSS + BAT
Wystarczy rozpakowac zcrackowac i mamy gotowy serwer CSS
a tytaj macie pliki do zcrackowania :
Dla Windows i Linux
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
wszystko sie chrzani jak to dodaje
ta paczke wypakowuje i zastepuje pliki orginalne czyli te ktore sa zaraz po instalacji jest plik uruchom serwer zalaczam go ale to jedyna zecz ktora dziala bo jak chce uruchoic gre to nie wykrywa engine.dll wiec krakuje ale jak skrakuje to juz nic nie dziala bo nie znajduje steam.dll itd prosze o pomoc jak zrobic wszystko by dzialalo bez zazutow ja zawsze bawilem sie stawianiem serwerow cs 1.6 to mi sie wydaje trudniejsze i sobie z tym nie radze wiec prosze o pomoc robilem juz wszystko takze wedlug wskazuwek podanych w innych postach ale wiekszosc postow jest o tym jak zrobic metamoda a druga czesc ta z ktora mam problem ludzie wysylaja linki gdzie wszystko po angielsku a u mnie krucho z angla plx pomocy
NIECHCE ZNOW POPELNIC BLEDU I INSTALOWAC CSS NA NOWOW BO TO DOSC DUZO CZASU ZAJMUJE WIEC CZY MAM TA PACZKE WYPAKOWAC BEZPOSREDNIO DO FOLDERU COUNTER STRIKE SOURCE JESLI TAK TO PROSZE CO DALEJ ??
Ostatnio edytowane przez Grouzol ; 25-09-2008 o 12:13.
juz sobie poradzilem z tym problemem ale myslalem ze w tej paczce sa dzwieki takie jak roundsound w 1.6 albo jakies inne dzwieki typu hedshot itd ale nic tam niema wiec prosze teraz o pomoc czy moglby mi ktos wyslac linka z paczka takich dzwiekow i pluginow byl bym bardzo wdzieczny Dziekuje
Cześć Chłopaki !!
Jestem "zielony" w sprawie tego serwera i proszę o pomoc. Ściągnąłem wszystko razem z crackiem gdzie to teraz rozpakować?
Podmieniłem i wrzuciłem do katalogu głównego i przy uruchamianiu skrótu wyskakuje mi błąd:
can't find server_polisz/english.txt
can't find admin_polisz/english.txt
uruchamia mi się okienko jak hlds.exe w CS 1.6 ale nie ma żadnych opcji całe w jednym kolorze bez przycisków.
Może to wina że serer był instalowany w innych katalogach niż ja mam, ale Gruzol pisał że sobie poradził więc proszę o pomoc doświadczonych userów :))
Mam ten sam problem co gruzol co zrobić???!!!!
wypakowalem ta paczke do folderu z gra skrakowalem serwer sie uruchamia ale gra nie wyskakuje normalny blad czyli takblad.JPG | xaragornx | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
http://www.steampowered.com/download/hldsupdatetool.exe
To jest rozwiązanie na problemy wasze
Wystarczy zainstalować zrobić skrót i dodać komendy oraz pobrać.
Po pobraniu srcds wystarczy zpatchować engine i będzie śmigać
Mam pytanko, a mianowicie jest to server non-steam (z tego, co wiem, to to jest nielegalne), ale czy da się grać nim na steamie (legalnie)? Mam oczywiście steama. Czy jeśli nie użyłbym cracka, dałoby się legalnie grać ze steamem? (nie chcę żadnych konfliktów z prawem )
PS. A wogóle, to ten plik na samym dole to tylko crack, czy jeszcze inne pliki (potrzebne do gry)
Wybaczcie, może są to banalne pytania, ale po prostu się nie znam :)
Ostatnio edytowane przez Xardas_X ; 19-06-2009 o 14:30.
Chyba z routerem, po prostu jak robię server z pliku srcds wszystko gra serwer stoi ale nie można na niego wejść, myślę ze router nie obsługuje portu 27015 ale nie wiem jak go odblokować lub na jakim innym zrobić serwer aby można było na niego wchodzić.
SRCDS Cracked Nonsteam - Serwer Counter Strike Source Nonsteam - Pliki do przerobienia serwera Counter Strike Steam na Counter Strike Source Nonsteam
Pamiętaj aby nie mieszać plików z różnych paczek!
Windows
http://neogeo85273937.free.fr/server/Win32.Srcds.Build.3042.REVOLUTiON.rar...
Witam
Posiadam serwer na Pukawka.pl, gdzie nie mogę postawić SourceTV, chciałem odpalić srcds tylko jako serwer SourceTV na własnym serwerze dedykowanym, który chciałbym przekierować na serwer z Pukawki.
Do configa dodałem:
m.in.:
tv_enable 1
tv_port 27020
tv_name
itp.
Witam
Skonfiguruję serwer Counter Strike: Source. Jedynym moim wymaganiem jest posiadanie własnego serwera w dowolnej firmie hostingowej.
Opłata za konfiguracje wynosi 20.00zł (przelew internetowy)
Dlaczego warto mi zlecić konfigurację?
Dzięki mnie masz 100% pewność że wszystko czego...
Witajcie ! Mam problem z programem HLDS2. Wchodze w program i go włączam i jak już wszystko dobrze wybiore to wyskakuje mi error i pisze Fatal Error - Dedicated serwer : W_LoadWadFile : couldn't load gfx.wad. Nie wiem czy tylko wystarczy ten program odpalić ? A może ten program jest uszkodzony....
Witajcie założyłem serwer w css przez srcds i mam problem.
Chcę aby na serwerze mogło grać max 4 osoby :D i żeby to była płynna gra. Nie mam szybkiego internetu bo mam tylko
Download: 351 kbps (43.9 KB/s)
Upload: 76 kbps (9.5 KB/s)
Czy na takim internecie mogę tworzyć serwer ? to moje...