Witam!
Mógłby mi ktoś podać jakiś program, abym mógł skrócić piosenkę, bo przecież na FTP nie wrzuce całej.Będzie się pobierać wieki...
Bardzo proszę, zróbcie ten mały gest.Nic was to nie kosztuje, a ja wam ofiaruje gibonika.
Witam!
Mógłby mi ktoś podać jakiś program, abym mógł skrócić piosenkę, bo przecież na FTP nie wrzuce całej.Będzie się pobierać wieki...
Bardzo proszę, zróbcie ten mały gest.Nic was to nie kosztuje, a ja wam ofiaruje gibonika.
Sprzedam wzór CMS Webspell warty 10,98 zł, za 2,44 zł smsem!!!
Po więcej informacji piszcie na GG:11927816
Nero każda wersja tam jest taki program nie pamiętam jak się to nazywa
"Jak coś nie działa tak jak powinno działać niech chociaż jakoś wygląda"-Bill Gates
Z tego co wiem Audacity posiada taką umiejętność ;]
mam te audacity i rzeznika mpegow ale nie wiem jak wyciniac ;/
Sprzedam wzór CMS Webspell warty 10,98 zł, za 2,44 zł smsem!!!
Po więcej informacji piszcie na GG:11927816
Zobacz mp3knife, bardzo łatwy w obsłudze.
Windows media player > stop, ctrl+l, start, stop, ctrl+l. > konwersja z filmiku na dźwięk programem Free Audio Conventer 1.2.
Może skomplikowane, ale ja zawsze tak robię.
GoldWave bardzo prosty i przyjemny program
Polecam Audacity 1.3.2, bardzo prosty w obsłudze, jak chcesz zapisac dzwięki w formacie mp3 sciągasz jeszcze lame_enc.dll i po klopocie.
A propo jak wycinać; gdy otworzysz jakiąs piosenke i pojawią się 2 sciezki (stereo), zaznaczasz obszar do wycięcia przy pomocy wskaznika myszy, kopiujesz go i otwierasz w nowym projekcie (ctrl+n), wklejasz go tam i ewentualnie jeszcze go przycinasz (zaznaczasz mysza i del usuwasz dany moment) lub dodajesz efekty takie jak wyciszanie czy narastanie poziomu aby nie było gwałtownych ucięć, gdy masz juz wycięty ten utwór zapisujesz go (Plik/Ekspotuj/wybierasz mp3/wav/itp.)
Zakładki