Mani Admin Plugin, Polska Wersja- Dodatek do Serwera SRCDS. Występuje on w postaci samodzielnego pluginu lub jako plugin do MetaMod Source Posiada wiele zintegrowanych dodatków.
Wersja pod Counter Strike Source:
Wersja po Linuxa to 1.2S pod Windowsa 1.2O. Zawiera spolszczenie.
Posiada zintegrowane QuakeSounds (czyli dźwięki HeadShot itp. ) oraz MetaMod Source (jeśli potrzebne).
Oraz wszystkie pliki które są potrzebne.
Samodzielna (bez Meta Moda Source)
Linux
Windows
Jako plugin pod MetaMod (zalecane jeśli chcesz także używać SourceMod
Linux
Windows
Instalacja & Konfiguracja
Katalog cstrike skopiuj do głównego katalogu serwera.
Do server.cfg dodaj:
Kod:
//mani admin plugin
exec mani_server.cfg //wczytanie mani admin plugin
sv_pure 0 //h*j wie ale chyba trzeba
cl_restrict_server_commands 0 //na wszelki wypadek
mp_dynamicpricing 0 //na wszelki wypadek
Cała konfiguracja Mani Admin Plugin Odbywa się w plikach:
*mani_server.cfg
*mani_quake_sounds.cfg
Które znajdują się w: "cstrikecfg"
Oraz wszystkich plikach znajdujących się w katalogu:
"cstrikecfgmani_admin_plugin"
Po instalacji w konsoli serwera wpisz:
Kod:
ma_version
I serwer powinien zwrócić Ci podobne wartości do tych niżej:
Wgrałem sobie tego mani admina i chula mi wszystko, ale mam taki malutki problem: jeżeli ktoś zginie na początku rundy i czeka na pozostałych, to zostaje po jakimś czasie wywalony z drużyny do spectators. Niestety w tym momencie traci kase. Czy to kwestia jakichś ustawień ? Czy ktoś wie co z tym zrobić ?
Z góry dzięki za porady.
Pozdrawiam
Odp: Mani Admin Plugin, Polska Wersja- Dodatek do Serwera SRCDS
Witajcie
Idąc dalszą drogą szerzących się tematów odnośnie Mani Admin Plugina napiszę poradnik jak dać admina na: STEAM, nick i hasło oraz IP.
A więc tak zacznijmy od początku
1. Ściągamy Mani Admin Plugin z poniższego linku
- Mani Admin Plugin v1.2s
2. Wysyłamy nasze pliki na serwer...
Witam. Potrzebuje nadac ograniczonego amdina w clients.txt dla graczy. Chce aby mieli tylko mozliwosc:
-Kick
-Ban
-Slay
-Slap
-Beacon
-Glosowanie na mapy
-Zmiana mapy
-Odtwarzanie dzwiekow.
Witam,
jest sobie serwer CS:S na Windowsie. Steam i non steam. Problem mam z przyznaniem admina na nick i hasło, kiedy sv_lan jest 0. Jeżeli jest 1 to admin działa. Problemu nie ma w przyznawaniu admina na steam id.
Tu jest przykładowy clients.txt który działa na sv_lan 1:
"clients.txt"
{...
Witam mam pewien problem otórz jestem już posiadaczem serwera NONSTEAM od czerwca więc trochę znam się na pluginach szczególnie mani ale mam pewien problem dałem na serwa 3 adminów 2 steam 1 na haslo i nick a czwartego steam nie mogę dodać; dodaje :
po wpisaniu to do pliku clients.txt i...
Witam, mam problem nie wiem jak dodac admina na nick w mani admin plugin moze mi ktos napisac jak ten kod powinnien wygladac :-) prosze to jest sprawa bardzo wazna i prosze o jak najszybsza odpowiedz.
SourceMod jest to datek do serwerów SRCDS czyli serwerów na silniku HL2. Działa to na zasadzie AmxModX. SourceMod jest pluginem pod MetaMod-a Source.
Pobieranie:
Paczka pod Windowsa oraz Linuxa
Zawiera:
-Source Mod 1.0.1 w Wersji Polskiej
-Metamod:Source 1.4.3 - dla CS:S oraz dla innych...
Witam !
Mam przerobiony serwer na non steam. problem jest w tym że jak chce pograć z ludźmi przez non steam i jak wejdą ja mam steam'a i jak juz gramy chodzę po mapie dojdę do niego i już chce strzelać to serwer sie restartuje na pewno przez Mani Admin Plugin ;/ proszę o pomoc w nagrodę dam...
Witam. Tak jak w temacie. Jak zrobić Blokowanie dostępu na serwer Rosjanom, Niemcom, Anglikom itd. Zostawić tylko Polaków i Szwedów.
Nie wiem czemu ale właśnie najwięcej Rusków i Niemców wbija się do mnie na serwer.
Widziałem gdzieś taki filter ale nie wiedziałem jak ustawić.
+
Jak dodać...
Więc tak mam serwer NON-STEAM w CS:S i chciałbym dodać dwóch adminów na hasło (mam już 2 na steam) - plik clients.txt. Prosił bym was o wytłumaczeniu mi czy do mani admin plugin da się dodać admina na hasło... i jakie pliki należy edytować aby osiągnąć sukces...prosił bym o gotowca jeśli nie macie...
Ok mam taki problem-ustawiłem sobie admina, wszystko cacy, ale jeśli wyskoczy mi menu po lewej i wcisnę jakąś opcję, nic się nie dzieje...ocb? Aha i gdzie wkleić boty rcboty?? Wklejam je do cstrike, do addons, do bind słowem- wszędzie, gdzie to tylko możliwe a i tak nie wiem co z tym zrobić:( Jeśli...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u