Witam zainstalowałem Counter-Strike Source no i boty działają jednak jak włanczam sever to pokazuje mi się:
Your version does not match the servers.
Please restart the game
Z góry dzięki :)
Witam mam problem z cs ściągnąłem z tej strony http://forum.digitalpowered.net/index.php?showtopic=33413 wczytuje mi serwery ale wyskakuje komunikat twoja wersja jest niezgodne z serwerami , i tu mam do wasz pytanie co zrobić dokładnie żeby serwery mi działały.
. Z góry thx
Witam!Otóż mam problem z mikrofonem.Mikrofon normalnie działa bo sprawdzałem na skype i na innych programach.W opcjach wchodzę w zakładkę Voice i daje opcje test microfon i wszystko normalnie działa,słyszę się jak mowie.Dodam jeszcze że mam zaznaczone obie opcje w zakładce Voice i dwa suwaki na...
Witam otóż zamówiłem wczoraj cd-keya do sourca... dzisiaj dostałem wszystko dobrze aż włączyłem steam wpisałem kod i nagle prosi o płytę.Oczywiście dostałem link na rapidzie: rapidshare.com /files/ 210799872 / CounterStrikeSource . rar z obrazem gry ale on nie działa.Proszę o pomoc.
Witam mam kilka problemów zwiazanych z counter strike source i jeszcze pytanie
1.cZY COUNTER STRIKE SOURCE jest platny??
2.Jak sie sprawdza czy mam no steam czy steam?? -To byly pytania!!
A teraz problemy!!!:
1.Jak wlaczam cs source i wpisuje w favorites jakis serwer i na niego wchodze to mi...
Prosze o pomoc mam takie pomaranczowe tekstury, szukałem na google ale znalazlem tylko z rozowymi kwadracikami, instalowalem texture pack i mam takie coś:
http://images37.fotosik.pl/188/5013d8504578b749.jpg
http://images50.fotosik.pl/192/d83582862840fdf1.jpg
...
Witam.
Mam problem z Counter Strike Source.
Gdy dołanczam sie do jakiegoś servera wyskakuje mi komunikat
"Steam validation rejected" :sad: (ale przecież ja mam wersje Non Steam :shock: )
Wcześniej zainstalowałem patche , może to przez nie .
Słyszałem że da sie podmienić jakieś pliki aby...
Mam problem taki ze jak wlaczam css to mi wyskakuje bląd?
Unable to load surface prop file 'scripts/surfaceproperties.txt' (referenced by manifest file 'scripts/surfaceproperties_manifest.txt') prosze o pomoc z góry dzieki
Witam.
Mam problem z CS : S.
Gdy chce wyszukać servery pisze : could not contact master game server to retrieve server list... Wcześniej wszystko chodziło ok.
Witam.
Ściągnąłem gre C-S Source z Emule.
Problem jest taki gdy dołanczam się do serwera jakiegoś wyskakuje komunikat :
"Your version does not match the servers.Please restart the game."
Kiedyś miałem C-S Source i poradziłem se z tym problemem.Ale już nie pamiętam jak...
Prosze o pomoc.
Z...
Witam. Mam taki problem.Ściągnąłem CS:S z waszego forum , zainstalowałem zgodnie z instrukcją i wchodze na servery i na niektorych servach wiucha mi sie komp rzy ladowaniu a na nie kotych po 5 do 30 minut gry ? Moze mi ktos pomoc ? czy to wina gry kompa cyz ustawien. Mam procesor AMD moze to jest...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u