Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu [Problem] Counter-Strike Source:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 949
Narzędzia wątku

[Problem] Counter-Strike Source

radek10010 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam zainstalowałem Counter-Strike Source no i boty działają jednak jak włanczam sever to pokazuje mi się:
Your version does not match the servers.
Please restart the game
Z góry dzięki :)

Odp: [Problem] Counter-Strike Source

Wandal.pl is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Masz wersję Non-Steam !!!

Po aktualizacji gry Counter-Strike Source do wersji orangebox większość serwerów została zaaktualizowana i nie możesz na nich grać.

Polecam ten serwer:62.75.222.203:27068

Postaw GiBoNa !!! xD

Sprzedam wzór CMS Webspell warty 10,98 zł, za 2,44 zł smsem!!!

Po więcej informacji piszcie na GG:11927816

tosiek is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Tutaj masz wszystko związane z aktualizacja http://www.forums.wiaderko.com/insta...7-08-10-a.html przeczytaj dokładnie pierwszy post.

Śmierć to nie samobójstwo życie to nie początek, tosiek to nie wybawienie naprawa kodowania polskich znaków bazy danych MySQL także nie pomijając ciekawego wartym uwagi jest także.
Polskie serwery non steam Counter-Strike: Source

radek10010 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

ok dzięki

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Counter strike source problem
Witam mam problem z cs ściągnąłem z tej strony http://forum.digitalpowered.net/index.php?showtopic=33413 wczytuje mi serwery ale wyskakuje komunikat twoja wersja jest niezgodne z serwerami , i tu mam do wasz pytanie co zrobić dokładnie żeby serwery mi działały. . Z góry thx
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Counter Strike Source problem z...
Witam!Otóż mam problem z mikrofonem.Mikrofon normalnie działa bo sprawdzałem na skype i na innych programach.W opcjach wchodzę w zakładkę Voice i daje opcje test microfon i wszystko normalnie działa,słyszę się jak mowie.Dodam jeszcze że mam zaznaczone obie opcje w zakładce Voice i dwa suwaki na...
Problem z Counter Strike Source Steam
Witam otóż zamówiłem wczoraj cd-keya do sourca... dzisiaj dostałem wszystko dobrze aż włączyłem steam wpisałem kod i nagle prosi o płytę.Oczywiście dostałem link na rapidzie: rapidshare.com /files/ 210799872 / CounterStrikeSource . rar z obrazem gry ale on nie działa.Proszę o pomoc.
Problem z counter strike source
Witam mam kilka problemów zwiazanych z counter strike source i jeszcze pytanie 1.cZY COUNTER STRIKE SOURCE jest platny?? 2.Jak sie sprawdza czy mam no steam czy steam?? -To byly pytania!! A teraz problemy!!!: 1.Jak wlaczam cs source i wpisuje w favorites jakis serwer i na niego wchodze to mi...
Counter-Strike Source (Non-Steam) Problem!
Prosze o pomoc mam takie pomaranczowe tekstury, szukałem na google ale znalazlem tylko z rozowymi kwadracikami, instalowalem texture pack i mam takie coś: http://images37.fotosik.pl/188/5013d8504578b749.jpg http://images50.fotosik.pl/192/d83582862840fdf1.jpg ...
[Problem] Counter Strike Source
Witam. Mam problem z Counter Strike Source. Gdy dołanczam sie do jakiegoś servera wyskakuje mi komunikat "Steam validation rejected" :sad: (ale przecież ja mam wersje Non Steam :shock: ) Wcześniej zainstalowałem patche , może to przez nie . Słyszałem że da sie podmienić jakieś pliki aby...
Problem COUNTER STRIKE SOURCE
Mam problem taki ze jak wlaczam css to mi wyskakuje bląd? Unable to load surface prop file 'scripts/surfaceproperties.txt' (referenced by manifest file 'scripts/surfaceproperties_manifest.txt') prosze o pomoc z góry dzieki
Problem Counter Strike Source
Witam. Mam problem z CS : S. Gdy chce wyszukać servery pisze : could not contact master game server to retrieve server list... Wcześniej wszystko chodziło ok.
Counter Strike Source Problem
Witam. Ściągnąłem gre C-S Source z Emule. Problem jest taki gdy dołanczam się do serwera jakiegoś wyskakuje komunikat : "Your version does not match the servers.Please restart the game." Kiedyś miałem C-S Source i poradziłem se z tym problemem.Ale już nie pamiętam jak... Prosze o pomoc. Z...
Counter Strike Source Problem
Witam. Mam taki problem.Ściągnąłem CS:S z waszego forum , zainstalowałem zgodnie z instrukcją i wchodze na servery i na niektorych servach wiucha mi sie komp rzy ladowaniu a na nie kotych po 5 do 30 minut gry ? Moze mi ktos pomoc ? czy to wina gry kompa cyz ustawien. Mam procesor AMD moze to jest...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz