Czy mogę uruchomić Source Dedicated Server jeśli mam neostradę? Chodzi mi o taki mały serwer dla dwóch osób. I czy mając livebox'a nie utrudnia to stawiania serwera do CSS?
Witam. A więc kumpel kupił serwer na mojeserwery.pl. Serwer jest Steam i mamy problem z przerobieniem go na Non-Steam. Proszę o jakiś poradnik jak to zrobić. Nie chce zobaczyć użyj opcji szukaj bo rożne sposoby próbowałem i pewnie coś źle zrobiłem. Czekam na odpowiedz.
Witam.
Mam problem ze stawianiem serwera na Counter-Strike Source (NON steam ) za pomocą srcds, a mianowicie zrobiłem do niego skrót wpisałem w element docelowy -console -game cstrike -tickrate 66 -ip 178.36.141.231 -port 27015 -maxplayers 12 +map de_dust2 zrobiłem przekierowywanie portów (nie...
Witam, mam problem z dedykowanym serwerem cs source. Pobrałem srcds przez hldsupdatetool, ustawiłem wszystko co trzeba, w server.cfg mam sv_lan 0, lecz w grze serwer pokazuje mi się w zakładce "LAN", a nie w "Internet" i nikt nie może się do niego podłączyć. Co muszę zrobić, aby wszystko było ok ?
Kurczę, przed formatem pamiętam załatwiłem sobie, z netu ściagnąłem, nie wiem skąd, Source Dedicated Server. Ale to nie było kilkaset mega i nie było takie skomplikowane jak to, co znajduję tutaj na forum, te jakieś hlupdatetool'sy, nic z tych rzeczy. Instalowałem (albo po prostu rozpakowywałem)...
Witam.
Wiem, że mając serwer ftp nie można założyć własnego serwera 24/7.
Moje pytanie brzmi następującą:
Czy posiadając serwer ftp i po połączeniu się z innymi graczami przez hamachi, mogę dodać dźwięki i inne dodatki do mojego serwera?
Wiem, pewnie pelno materialow na ten temat itd. Z tym, ze ja juz uzywalem programu do obliczania rat wedlug parametrow serwera i uploadu lacza.
Teraz czytalem ostatnio: Tickrate - Whisper's Wiki
Musze sobie to troche przetlumaczyc.
Ale czy jest ktos kto by mi pomogl ustalic jakie raty...
Witam. Mam taki problem, że gdy zrobię serwer na srcds to ja sobie po prostu na niego wchodzę, a gdy kumple chcą wejść na ten serwer to im pisze "Server is not responding" :black_eye: i nie wiem co zrobić. Czytałem różne poradniki i nic ;\ Jakby co to serwery dedykowane mogą być też na Steamie bo...
Mam taki nie mały problem, a mianowicie gdy zakładam serwa niby w necie to i tak wbija on tylko na siec problem tkwi w tym, że mam dwa kompy i rozdzielam na nie neta przez router wg następującego schematu:
PROVIDER ->>>> modem ->>>> router:
- stacjonarny (RJ-45)
- laptop (bezprzewodowo)
...
mam problem z postawieniem serwera...robie wsyzstko tak jak pisze w poradniku a jak odpalam skrot z pulpitu do srcds.exe wyskakuje mi taki blad:
http://img75.imageshack.us/img75/5019/bladmo2.th.png
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u