debian:/css# screen -r css
Auto detecting CPU
Using SSE2 Optimised binary.
Server will auto-restart if there is a crash.
Console initialized.
Game.dll loaded for "Counter-Strike: Source"
maxplayers set to 20
Network: IP 192.168.0.170, mode MP, dedicated Yes, ports 27015 SV / 27005 CL
Executing dedicated server config file
Error: Material "sprites/bubble" : proxy "AnimatedTexture" not found!Section [Scenes]: 0 resources total 0 bytes, 0.00 % of limit (2.10 MB)appdatacache.cpp (311) : Assertion Failed: !"Implement me"
Server logging enabled.
Server logging data to file logs/L0707014.log
L 07/07/2008 - 06:40:15: Log file started (file "logs/L0707014.log") (game "/css/cstrike") (version "3471")
Adding master server 68.142.72.250:27011
Adding master server 69.28.151.162:27011
L 07/07/2008 - 06:40:16: World triggered "Round_Start"
Connection to Steam servers successful.
VAC secure mode is activated.
Pogrubione części statusu serwera mnie martwią, może wie ktoś czego to przyczyna i jak to usunąć,
co znaczy napisana kursywą linia ?
Starcie tytanow:
Jeśli film mi się podobał, to znaczy, że jest dobry. Jeśli film jest dobry, to znaczy, że musi się podobać. Powyższe twierdzenia przez większość odwiedzających kina traktowane są jak aksjomat, prawda absolutna niewymagająca jakiejkolwiek weryfikacji. Na szczęście filmy takie...
Witam, poszukuję plugina, który zabija natychmiast gracza, gdy ten zaatakuje (nie zabije) członka drużyny przez powiedzmy pierwsze 5 sekund każdej rundy (nie przez cały czas trwania rundy)
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Witam. Zrzucilem csa na szkolna siec w pracowni informatyki. Posiadamy jedynie dyski sieciowe dlatego umiescilem to na serwerze. Nie instalowalem tego poniewaz nie mamy pozwolenia na zmiany w rejestrze. Wszyscy wchodza przez "hl" wciskaja "change game" i cs sie odpala. Po paru sekundach samoczynnie...
Witam mam dziwny problem chciałem wrzucić muzyczkę na początek serwer i na koniec serwera niby wszytko zrobiłem jak należy css
"roundstart" admin_plugin/actions/Manewry.mp3
"roundend" admin_plugin/actions/Low.mp3
A tu dziwna sprawa ten utwór co leci na początku leci tez końcu ???? A ten co...
wywala mnie z gry gta 4 ... wciskam start pojawiaja sie 3 obrazki z trzema roznymi postaciami i potem wylancza sie calkowicie i wywala mnie do pulpitu
komp sprawdzony w... i powinno dzialac :-> http://www.systemrequirementslab.com/bo ... on_id=7966
po tych wstawkach jak juz klikne wywala ...
Witam, mam problem przy uruchomieniu GTA IV. Wszystko dobrze się zainstalowało, no ale gorzej już przy odpaleniu, wyskakuje mi takie coś:
Image - TinyPic - bezpłatny hosting obrazw, udostępnianie zdjęć i hosting filmw wideo
Nie wiecie jaka może być przyczyna??
Witam mam problem z pluginem roundsound, słyszę muzyke ale inna niż wsadziłem do sound/misc, o to zawartość pliku roundsound.sma
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer")
register_event("SendAudio", "t_win", "a", "2&%!MRAD_terwin")...
Witam,
Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. Komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać Ctrl+Alt+Del i po omacku szukać przycisku...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u