mampytanie czy mozna dac admina graczowi counter strice source ktory nie a steama? oraz gdy probowalismy chociaz jednemu z nas dac admina przez Mani ADmin Plugin to server wylaczal sie dokladnie co dwie minuty prowsze o pomoc!!!!!!!!!!!!![]()
|
|
mampytanie czy mozna dac admina graczowi counter strice source ktory nie a steama? oraz gdy probowalismy chociaz jednemu z nas dac admina przez Mani ADmin Plugin to server wylaczal sie dokladnie co dwie minuty prowsze o pomoc!!!!!!!!!!!!![]()
przepraszam za ortografie ale pisalem to na szybko xD
A edytowałeś też na szybko?? Napisałbyś w jednym poście i byłoby OK. Można dać na IP ale to nie działa za często na name ktoś pisał, że mu działało ale to w określonych warunkach i musisz mieć szczęście. Najłatwiej jest dać na Steama no ale jak nie możecie to polecam Sourcemoda. Poszperaj w postach napisanych przeze mnie w tym dziale gdzieś opisywałem jak ustawić cfg dla admina na name + password.
z doświadczenia wiem że w SourceMod'ie jest podobnie. Zostaje użycie PacSteamT'a albo kupno steama
Na Sourcemodzie spokojnie można dać Non Steamowcom adma ale jest taki wałek, że trzeba wejść na serwa zmienić nick na coś innego, zmienić spowrotem na nick admina i działa i po zmianie mapy to samo. Lepiej zainwestuj w steam 50 cię nie zbawi a może ułatwić życie
spokojnie daj na IP

| « Jak założyć własny serwer CS:S??? | [EventScritp] Quake Sound » |