Popularne odwołania do tej strony: zombie mod z botami, boty zombie, how to activate zombie in counter strike source, zombie mod boty, zombie mod z botami w cs s, zombi boty cs, cs zombie mod bot, cs jak zrobić żeby boty byli zombi, boty w zombie mod, mettre bot zombie css, zombie boty cs, play alone with bots zombie mod css steam, zombie bot cs s, how instal zombie mod cs.s bot, jak zrobić zombi mod z botami, zombie bot do csa, zombie mod cs z botami, zmobie mod z botami, jak zaistalowac zombie moda na botach, cs boty zombie, cs 1.6 zombie mod für bots, sc zombie bot, serwery cs zombie bez konczacej sie amunicji, cscd zombie mod z botami, zombi boty do cs
No jeszcze zależy jaki tryb gry jak jeden zombie zaczyna i łapie reszte to normalne chyba, że bot będzie brany do złapania przez zombiaka jako zwykły gracz.
Dodajesz boty żeby dochodziły tylko do tt a ty z kumplem wbijasz się do ct i ustawiasz boty żeby mogły używać tylko nożów... Zapodajesz mapkę zm_**** i masz prawie jak zoombie mod :D Możesz jeszcze dodatkowo sciągnąc skiny dla tt i będzie już na prawde jak zoombie mod :D pomogłem staw gibona
Dodajesz boty żeby dochodziły tylko do tt a ty z kumplem wbijasz się do ct i ustawiasz boty żeby mogły używać tylko nożów... Zapodajesz mapkę zm_**** i masz prawie jak zoombie mod :D Możesz jeszcze dodatkowo sciągnąc skiny dla tt i będzie już na prawde jak zoombie mod :D pomogłem staw gibona
Prawie robi wielką różnice kolega chce real zombie mod to czego mu nie wytłumaczysz ( bo mi się nie chce ), a ty się z niego nabijasz .
Bądźmy mili dla siebie .
ZombieHunter 2.20
Pod eventscript. W tym modzie zombie boty są w terro, Ty + koledzy idziecie do CT i macie za zadanie zabić zombie (jeden może zostać, wtedy i tak Humans Win).
ej koledzy jak zrobić żeby zombie miały same noże, bo ja zainstalowałem zobie tego ZombieHunter i zombie mają bronie. Proszę o pomoc za pomoc stawiam gibona
Witam mam sprawe zwiazana z ZPS a dokladniej chodzi mi o boty, znalazlem ten temat wiec mysle ze moge tu sie wyslowic. Potrzebuje botow do ZPS a nie moge ich znalezc na Google do steam, czy moze ktos mi pomoc? prosze o pomoc.
Zombie Plague Mod - Zombie Mod infection
Opis moda:
Jest to znany wielu osobom zombie mod "infection" - na początku rundy jeden gracz staje się zombie i ma za zadanie zarazić resztę graczy. Zarażony gracz staje się zombie takim jak poprzedni - ma za zadanie zarazić resztę ludzi. Zombie nie mają...
Siema,Tak jak w temacie szukam takiego serwera chodzi o to że grałem na Rosyjskim serverze i bardzo mi się ten serwer spodobał ale dzień później został wyłączony:( I jak ma taki server to niech mi poda IP ... Tylko żeby Non Steam z góry dzięki za pomoc ... Kto mi poda Ip będzie miał :faja:
Witam!
Dziś przedstawię Wam alternatywę zombie plague. Oto biohazard (zombie mod)
http://www.damian550.yoyo.pl/logo_biohazard.jpg
http://www.damian550.yoyo.pl/opis.png
Podstawowe różnice:
Zombie wybierany jest na początku rundy
Zombie ma mniej życia, ale za to jak dostanie, to życie się...
A więc szukałem już trochę ale nie znalazłem tego co chcę.A szukam jakiegoś pliku,instalki nie wiem co to ale chodzi mi o to że jak dam sobie create serwer to był zombie mod (surv,nemek, jp , ammopacki , spadochrony itd itp) A jak już ktoś poda to prosiłbym z dokładną instrukcją gdzie co dać bo...
witam. przepraszam że tak tworze nowe tematy ale do moich starych nikt już nie zagląda :D :(. Mój problem polega na tym że mam zainstalowany zombie mod. a jak chce zainstalować boty to mam wybór: albo zombie albo boty :(- czemu?? Wiem czemu. Ponieważ i boty i amxx mod maja jeden plik dzięki któremu...
Witam i przepraszam ze tu wam zawracam glowe takimi sprwami ale mam do was wielka prosbe , szukam servera cs 1.6 Nonsteam zombie mod gdzie zombie atakuje w dzien , wiecie o co chodzi ze panuje dzien . Jesli ktos ma taki server to bardzo bym prosil by podal mi Ip bede bardzo wdzieczny z gory...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u