Witam widziałem na jednym servie ze zombie to są boty i chciał bym zagrać z kolegą ale nie wiem jak to zrobić aby były zombie prosze o pomoc
|
|
Witam widziałem na jednym servie ze zombie to są boty i chciał bym zagrać z kolegą ale nie wiem jak to zrobić aby były zombie prosze o pomoc
Dodajesz boty i powinno działać. Nie wiem w ogóle gdzie ty tu problem widzisz.
no ale jak dodaje boty to mi normalne boty są a ja che zeby były zombie
No jeszcze zależy jaki tryb gry jak jeden zombie zaczyna i łapie reszte to normalne chyba, że bot będzie brany do złapania przez zombiaka jako zwykły gracz.
ja tez chcialbym zrobic create server zagrac z botami w zombie mod czy ktos mi powie jak to zrobic rozwale ich![]()
to ja chem ze sie respimy we 2 z kolegą w ct i jestesmy ludzmi a teszta terorist to 20 zombie i jazda
ponawiam... bo po dodaniu botow to ct reza tt:/
Ostatnio edytowane przez Koli96 ; 27-12-2008 o 22:55
Musisz pobrać skiny i plugin zombie mod dac
Dodajesz boty żeby dochodziły tylko do tt a ty z kumplem wbijasz się do ct i ustawiasz boty żeby mogły używać tylko nożów... Zapodajesz mapkę zm_**** i masz prawie jak zoombie mod :D Możesz jeszcze dodatkowo sciągnąc skiny dla tt i będzie już na prawde jak zoombie mod :D pomogłem staw gibona
Eee...jak ten mod w wersji 4.06 uruchomić z botami na cs non steam 1.6?
Muglbyś mi wysłać na skiny zombi ktoś na nr gg 11701704 byłbym wdzieczny a jak nie to tu wstawić link postawie gibona
ZombieHunter 2.20
Pod eventscript. W tym modzie zombie boty są w terro, Ty + koledzy idziecie do CT i macie za zadanie zabić zombie (jeden może zostać, wtedy i tak Humans Win).
ej koledzy jak zrobić żeby zombie miały same noże, bo ja zainstalowałem zobie tego ZombieHunter i zombie mają bronie. Proszę o pomoc za pomoc stawiam gibona![]()
Może masz pozaznaczane, że boty mogą używać broni w Stwórz serwer i trzecia zakładka. Tak sądzę...
@down
A co ja napisałem??
Ostatnio edytowane przez Redrack ; 20-07-2009 o 16:07
dajesz New Game > CPU Player Options > Bots can use i odznaczasz wszystko oprócz "knife"
pomoglem??

Dzięki, a może mi ktoś jeszcze powiedzieć co zrobić żeby zombie nie miały broni na serwerze?
Dobre pytanie ;D U mnie też noszą bronie, ale jeżeli grasz sam z kończącą się amunicją na dużą ilość zombie botów to dobrze, że je noszą ;P
a może byś tak spróbował wgrać sobie amx'x a? i poszukać moda na download na necie i wgrać ? to proste :)
Witam mam sprawe zwiazana z ZPS a dokladniej chodzi mi o boty, znalazlem ten temat wiec mysle ze moge tu sie wyslowic. Potrzebuje botow do ZPS a nie moge ich znalezc na Google do steam, czy moze ktos mi pomoc? prosze o pomoc.
| « Nie działa votemap, votekick itp. | Admin na SourceMod POMOCY ! » |