Witam. Piszę to do osób, które stawiają serwery i znają się na tym. Otóż ja proszę o pliki serwerowe, czyli pliki srcds. Oczywiście kiedyś zrobiłem sobie, ale nie umiem wgrać NIC! więc proszę o pliki a najlepiej z Mani Adminem:) Oczywiście coś za coś:))
Witam zrobiłem mapę w programie valver hammer editor teras mam proble bo chcę ją wstawić na serwer ale niewiem jak zrobić aby wszystko było w pliku bsp.Za pomoc będzie bardzo zimne piwko :D
Hej, interesuja mnie te pliki, od czego one są, i czy można je wywalić, bo brakuje mi miejsca na systemowej partycji :<
http://i42.tinypic.com/jfcilk.jpg
Witam wszystkich , jestem nowym użytkownikiem tego forum.
Sciągnąłem CS 1.6 nonstema i ściągnąłem już sporo plików i cały czas jest to za mało.. więc proszę kogoś aby mi dał link do pobrania plików z cstrike/models/ wszytskie pliki .mdl iż żadnego nie mam. A jest ich bardzo dużo a nie chce mi...
Mam oto problem , mam własny serwer płatny. I otóż nie działaja mapy. Zle się ściągaja i nie ktore porpostu nie działaja choć są pliki . Prosze o pomoc.
Kolega z ktorym mam serwer usunal 2 albo 3 pliki (nieumyslnie) z serwera z katalogu hlds_l (byly "luzem") moze mi ktos przeslas spis nazw tych plikow bo nawet nie wiem o jakie pliki chodzi. Serwer jest linuxowy