Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu ZombieMod CSS Source Dedicated Server STEAM błąd pomocy:

, , , , , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3365
Narzędzia wątku

ZombieMod CSS Source Dedicated Server STEAM błąd pomocy

LEYDER is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Source Dedicated Server
ZombieMod Steam Source
CSs
Witam
Potrzebuje pomocy
od razu mówię że na szukaniu spędziłem trochę czasu ale nie znalazłem odpowiedzi
Problem jest następujący
Kiedy w metaplugins.ini dopisze

addons\zombie_horde\bin\zh_mm

wówczas po wpisaniu na serwie "meta list"
wyskoczy
Listing 1 plugins:
[01] <FAILED>

natomiast jeśli dopisze

addons\zombiemod\bin\zombie_mm
Listing 1 plugins:
[01] <ERROR>

w zależności od wersji ponieważ najnowsza 1.2.8 powoduje że serwer się nie uruchamia
a w 1.2.4 jest tak jakby serwer nie widział "lecz przynajmniej się uruchamia" (normalna gra)

Na początkach tego problemu wyskakiwał błąd "hoset_error models/zombie/classic.mdl overflow, too many"
lecz grzebałem i grzebałem aż w końcu komunikat zniknął a serwer sie uruchamiał (też normalna gra)

już na prawdę nie wiem gdzie jest błąd instalowałem różne wersje ZombieModa i różne wersje metamoda wszędzie to samo

CSDeathMatch działa normalnie a Zombie nie
dawniej gdy nie miałem STEAM'a wszystko było cacy i stawiałem serwer z ZM i można było grać a teraz lipa :(

wszędzie szukam odpowiedzi ale jedynie co znajduje to to co już wiem lub Google
nawet z GameInfo.txt już probowałem i w początkach nie dało sie z edytować teraz już mogę ale tylko w Source Dedicated Server
Jestem pewien (chyba) że wszystko jest na swym miejscu

może się rozpędziłem i gdzieś zrobiłem jakiś błąd ?
Już naprawdę jestem wkurzony tyle godzin co to na szukaniu
pomocy straciłem to...

Proszę o pomoc

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Source Dedicated Server przez Hamachi
Mam kilka pytań co do tego *patrz temat* 1. Czy da się w ogóle coś takiego zrobić 2. Jak tak to jakie ustawienia przed uruchomieniem servera są potrzebne zarówno w Hamachi jak i w DS'ie 3. Co zrobić żeby w Dedicated Server było IP Hamachi a nie mojej sieci bezprzewodowej 4. Czy może kilka...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Source Dedicated Server
Witam, zrobiłem wszystko według tej instrukcji: 1. Ściagamy plik z http://storefront.steampowered.com/download/hldsupdatetool.exe plik nazywa sie hldsupdatetool i jest programem instalacyjnym. 2. Nastepnie ściagniety plik instalujemy do katalogu C:\srcds 3. Wchodzimy do katalogu w ktorym...
Pytania!!Source Dedicated Server
Witam Mam Kilka Pytan do was Uzytkownicy!!! Gralem na Kilku fajnych servach i sciagly sie fajne mapki i chce je dac na swoj serv wkladalem je w steam "Source Dedicated Server" i Nic moze ktos podpowie gdzie i co trzeba zrobic zeby te mapki byly? : Fotka : wogole Mapek nie ma jak wlacze serv...
Source Dedicated Server problem :/
Witam Mam problem - gdy odpalam Source Dedicated Server to nikt z moich kolegow nie moze na niego wejsc... :/ Wpisalem to -game cstrike do skrotu i dupa... Odblokowalem takze porty i nic, Wylaczylem firewalla i dalej nic. Nie wiem w czym moze byc problem. Przeszukalem forum i nic nie...
Source dedicated server problem
Witam otóż zrobilem sobie serwer na sds i wszystko dziala teraz chcialbym sobie dodac sourceMM tylko niewiem gdzie to wgrac prosze o dokladna sciezke juz tak dlugo szukam chce miec ten mod do Half Life 2 Multiplayer :D dzieki jezeli nie w tym dziale to przepraszam ale juz 3 godzine szukam
Source Dedicated Server
Witam wszystkich. Otóż mam problem z Source Dedicated Server. Gdy próbuję postawić server CS:S, żaden z moich znajomych nie może się do niego podłączyć... ponadto server ma niepoprawne ip (mojego lan'u). http://img109.imageshack.us/img109/9313/sanstitre3gk.jpg Mój Router to Netgear...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Source Dedicated Server - SRCDS
Source Dedicated Server - SRCDS - Jest to serwer dedykowany gry Half Life 2. Można na nim postawić takie serwery modów jak: *Counter Strike:Source *Day of Defeat:Source *Half-Life 2: Multiplayer Budową zbliżony jest do poprzedniej wersji serwerów dedykowanych HLDS (pod Half Life 1) Popularne...
server przez source dedicated server
czy ktoś da mi poradnik jak zainstalować srcds i z kąt ściągnąć przeglądałem 1 poradnik ale nic nie zrozumiałem a jak się da to dajcie poradnik ja założyć server przez srcds i source dedicated server a jak jest możłiwość to jak dać inne mody(ręce, noże, postaci, bronie), mapy, typy rozgrywki
Source Dedicated Server/Ze STEAM na NONSTEAM
Witam! Czy jest możliwość przerobienia, aby Source Dedicated Server wytwarzał server NONSTEAM? Ponieważ jak robię serwer to zawsze mam serwer STEAM. (Posiadam steam) Z góry dzięki i pozdrawiam :)
sciagniete mapy w source dedicated server
Witam, mam counter strike source ze steamem i sciagnalem z zakladki "narzedzia" source dedicated server zeby sobie grac z kolega na lanie, wszystko jest fajnie bo serwer dziala i mozemy sie postrzelac ale nie moge zmienic mapy na jakies sciagane itp, mam do wyboru tylko mapy ktore sa odrazu z gra...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz