Popularne odwołania do tej strony: jak dodac admina na source mod, jak dodac admina na sourcemod, jak byc adminem na swoim serwerze w css, significado flags counter strike
Siema wam mam problem poniewaz chcialbym sobie dac adma na serwerze tylko niewiem jak ......ma byc na nick.....prosze o pomoc i komendy poniewaz probuje i mi niewychodzi
O ile dobrze pamiętam w manim to się dawało na log i pass lub IP lub steama to wszystko w jakimś folderze , admin podajże się ustalało... Na necie masz poradniki tylko trzeba poszukać...
Mam taki programik ze wpisujesz mu tylko nick gracza i Ip i tworzy sie plik clients.txt gotowy, ktory wrzucasz na serv...To jest do maniego.napsiz na GG 7528428 to ci to dam na maila lub przez gg wysle:)
Za auth możesz dać np. name, ip
za identity nick, adres IP,
flagi: z -daje wszystko
immunity zalezy od hierarchiadminow możebyć ich wiele i każdy może być na niższym stopniu
(To dajesz do configs/admins.cfg)
ja mam pytanie jak to polaczyc ??
Sa Tu 2 clients.txt kazdy ma 1 admina a chce aby w 1 pliku bylo dwoch adminow na steam id
Kod:
"clients.txt"
{
"version" "1"
// This key group lists all your client players
"players"
{
// This must be a unique client name
"*boom"
{
// Client real name
"name" "IIBzykIIPL"
// Steam ID for client
"steam" "STEAM_0:0:17207623"
// These are personal access flags for a player
"groups"
{
"Admin" "Serveradmin"
"Immunity" "Serveradmin"
}
}
}
// These are global groups of flags that can be assigned to clients
"groups"
{
"Immunity"
{
"Serveradmin" "a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v x y afk ping autojoin grav Immunity"
"Clanmember" "a b c k n p ping grav autojoin Immunity"
"Teamadmin" "b k n ping Immunity"
"No Kick Ban" "b k Immunity"
"NoFun" "d f g i j l t Immunity"
}
"Admin"
{
"Serveradmin" "A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e"
"Serveradmin" "f g i k l m o p q q2 q3 r s t v w x y z admin client grav pban spray"
"Clanmember" "B D F H I K M N O Q R S T U V W X Y Z a b c d f g i j k l m o p s t v w y admin pban"
"Teamadmin" "I O V a b k l o p v w admin"
"Level 2 Access" "A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a c d e"
"Level 2 Access" "f g i j k l m o p q r s t v w z admin spray grav pban client"
"No Rcon Or Sound" "A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d"
"No Rcon Or Sound" "e f g i j k l m o q s t v w x y z admin spray grav pban"
"No Rcon Or Sound" "client"
}
}
}
Kod:
"clients.txt"
{
"version" "1"
// This key group lists all your client players
"players"
{
// This must be a unique client name
"*boom"
{
// Client real name
"name" "Wojcieszka1"
// Steam ID for client
"steam" "STEAM_0:0:16233264"
// These are personal access flags for a player
"groups"
{
"Admin" "Serveradmin"
"Immunity" "Serveradmin"
}
}
}
// These are global groups of flags that can be assigned to clients
"groups"
{
"Immunity"
{
"Serveradmin" "a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v x y afk ping autojoin grav Immunity"
"Clanmember" "a b c k n p ping grav autojoin Immunity"
"Teamadmin" "b k n ping Immunity"
"No Kick Ban" "b k Immunity"
"NoFun" "d f g i j l t Immunity"
}
"Admin"
{
"Serveradmin" "A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e"
"Serveradmin" "f g i k l m o p q q2 q3 r s t v w x y z admin client grav pban spray"
"Clanmember" "B D F H I K M N O Q R S T U V W X Y Z a b c d f g i j k l m o p s t v w y admin pban"
"Teamadmin" "I O V a b k l o p v w admin"
"Level 2 Access" "A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a c d e"
"Level 2 Access" "f g i j k l m o p q r s t v w z admin spray grav pban client"
"No Rcon Or Sound" "A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d"
"No Rcon Or Sound" "e f g i j k l m o q s t v w x y z admin spray grav pban"
"No Rcon Or Sound" "client"
}
}
}
No właśnie którą grę wolicie? Ja osobiście wolę DoD:S, ponieważ to moja pierwsza gra, są fajne wojenne mapy, fajne modele, okrzyki wojenne, wysoka fizyka itp.
Wiele tych, co grali wiecznie w CS i CS:S nie polubili DoDa:S, ponieważ o wiele trudniej się gra i jest mniej rodzajów rozgrywek (chodzi...
Witam,
sprzedam Konto Steam z początku (luty) 2009r.
Forma płatności: przelew
Allegro ON
13 gier: cs 1.6 + cs source + half life 2 + dod source itd.
screen: http://img834.imageshack.us/img834/7638/aaa2.png
Cena: 55 zł
Przeszukałem google ale nic nie znalazłem i nic nie pomogło!
Problem polega na tym ,że pobrałem Css http://img149.imageshack.us/i/errorfu.png/ http://img149.imageshack.us/i/errorfu.png/
A więc chciałbym wymienić pokazany niżej layout na konto steam CS:Source + DoD source
Link do ss laya: http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2010/002/a/a/Layout_for_gaming_by_analogystudio.jpg
Kontakt: 5822958
WITAM. CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC JAK WRZUCIC NA SERWER ROUNDSOUND PRZEZ MANIEGO ALBO SOURCEMODA. BO WSZEDZIE ZNAJDUJE SPOSOBY NA AMX-a A TEGO NIE CHCE. BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA WSZELKA POMOC
mam problem znalazłem paręnaście fajnych skryptów do es'a i chce je przetestować na swoim własnym serwerze tylko nie wiem jak to zrobić. POMOCY postawię gibona :)
1. Witam wszystkich użytkowników chciałbym was poprosić o przerobienie mojego pliku mani_server.cfg tak aby nie było np żadnych nieprzewidywanych głosowań, aby mani nie gładził graczy którzy są na serwie i oczywiście abym miał wszystkie mapy w menu plugin (gdy chce wybrać głosowanie nie ma tylko...
Witam. Mam Half-Life 2 : Deathmatch. W opisie Garry's Mod 9 pisze, że mod na nim działa, ale do poprawnego chodzenia potrzebne jest SDK Source i SDK Source base. Powinienem to mieć w zakładce 'narzędzia' w Steamie ale NIE MOGĘ ICH ZNALEŹĆ ;/. Proszę o pomoc w znalezieniu tego w Steamie, albo dac...
Witam.
Nie raz stawiałem serwer w CS:S ( steam ).
Jednak dzisiaj stawiam kumplowi serwer NON STEAM. Instaluje maniego, wgrałem ( dobre działające z tego forum ) binarki ( sprzed miesiąca ). No i co się okazuje? Nie ma maniego...
Więc wchodze w logi a tam :
...
Instalacja Metamod:Source
1. Pobieramy MM:S (MM:S to skrót od MetaMod:Source) z tego linku.
2. Wypakowujemy katalog addons oraz wysyłamy go na FTP serwera do katalogu cstrike.
3. Teraz trzeba wygenetować plik metamod.vdf - możesz to zrobić tutaj. Kolejno w polach wypełnij:Operating System: -...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u