czy ktoś da mi poradnik jak zainstalować srcds i z kąt ściągnąć
przeglądałem 1 poradnik ale nic nie zrozumiałem
a jak się da to dajcie poradnik ja założyć server przez srcds i source dedicated server
a jak jest możłiwość to jak dać inne mody(ręce, noże, postaci, bronie), mapy, typy rozgrywki
Gdzie -dir to ścieżka w której ma zostać zapisane SRCDS
Po ściągnięciu mozesz utworzyć od niego skrót
w nim również mozesz dopisać np. port , IP, mapa, TR,ilość slotow
Mam kilka pytań co do tego *patrz temat*
1. Czy da się w ogóle coś takiego zrobić
2. Jak tak to jakie ustawienia przed uruchomieniem servera są potrzebne zarówno w Hamachi jak i w DS'ie
3. Co zrobić żeby w Dedicated Server było IP Hamachi a nie mojej sieci bezprzewodowej
4. Czy może kilka...
Witam, zrobiłem wszystko według tej instrukcji:
1. Ściagamy plik z http://storefront.steampowered.com/download/hldsupdatetool.exe plik nazywa sie hldsupdatetool i jest programem instalacyjnym.
2. Nastepnie ściagniety plik instalujemy do katalogu C:\srcds
3. Wchodzimy do katalogu w ktorym...
Witam Mam Kilka Pytan do was Uzytkownicy!!!
Gralem na Kilku fajnych servach i sciagly sie fajne mapki i chce je dac na swoj serv wkladalem je w steam "Source Dedicated Server" i Nic moze ktos podpowie gdzie i co trzeba zrobic zeby te mapki byly?
:
Fotka : wogole Mapek nie ma jak wlacze serv...
Witam
Mam problem - gdy odpalam Source Dedicated Server to nikt z moich kolegow nie moze na niego wejsc... :/
Wpisalem to -game cstrike do skrotu i dupa...
Odblokowalem takze porty i nic,
Wylaczylem firewalla i dalej nic.
Nie wiem w czym moze byc problem. Przeszukalem forum i nic nie...
Witam otóż zrobilem sobie serwer na sds i wszystko dziala teraz chcialbym sobie dodac sourceMM tylko niewiem gdzie to wgrac prosze o dokladna sciezke juz tak dlugo szukam chce miec ten mod do Half Life 2 Multiplayer :D dzieki jezeli nie w tym dziale to przepraszam ale juz 3 godzine szukam
Witam wszystkich.
Otóż mam problem z Source Dedicated Server. Gdy próbuję postawić server CS:S, żaden z moich znajomych nie może się do niego podłączyć... ponadto server ma niepoprawne ip (mojego lan'u).
http://img109.imageshack.us/img109/9313/sanstitre3gk.jpg
Mój Router to Netgear...
Więc tak stawialem serwer WG:
Jak postawić własny dedykowany serwer CS 1.6 STEAM? - forum.STER-Gaming.pl
I gdy daje LAN to moge wchodzic tylko ja a jak dam Internet to wystakuje błąd:
STEAM VALIDATE REJECTED
Source Dedicated Server - SRCDS - Jest to serwer dedykowany gry Half Life 2. Można na nim postawić takie serwery modów jak:
*Counter Strike:Source
*Day of Defeat:Source
*Half-Life 2: Multiplayer
Budową zbliżony jest do poprzedniej wersji serwerów dedykowanych HLDS (pod Half Life 1)
Popularne...
Witam!
Czy jest możliwość przerobienia, aby Source Dedicated Server wytwarzał server NONSTEAM? Ponieważ jak robię serwer to zawsze mam serwer STEAM. (Posiadam steam)
Z góry dzięki i pozdrawiam :)
Witam, mam counter strike source ze steamem i sciagnalem z zakladki "narzedzia" source dedicated server zeby sobie grac z kolega na lanie, wszystko jest fajnie bo serwer dziala i mozemy sie postrzelac ale nie moge zmienic mapy na jakies sciagane itp, mam do wyboru tylko mapy ktore sa odrazu z gra...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u