Popularne odwołania do tej strony: jak zalozyc serwer cs, jak załóżyć serwer cs, jak zalozyc serwer css, jak zalozyc serwer w cs, jak zalozyc wlasny team, jak założyć serwer css, jak zalozyc steam do cs 1.6, jak zalozyc server klanowy, counter strike source jak zalozyc serwer, jak zalozyc serwer counter strike source, jak założyć server cs, jak załozyc serwer w css, jak zalozyc server w steam, jak założyć własny serwer steam nonsteam, jak założyć serwer do cs, create a cs server non-steam, jak zalozyc prywatnego serva w cs, jak założyć serwer counter strike na steam, jak zalozyc server cs, jak założyć serwer do cs 1.6 non steam, jak zalozyc serwer na cs non steam, jak założyć serwer na cs
Witam. Bardzo prosiłbym o dokładną instrukcję jak założyć własny serwer w CS Source non steam. Dodam iż mam ip wewnętrzne. Bardzo proszę o pomoc.
Wiem że już były takie tematy ale ja nic z tego nie kapuję więc proszę o dokładne wytłumaczenie.
HAHAHA....
Ale się usmiałemczytając to
wszystko oki a tak mu pomogli że.
Tak naprawde wystarczy zrobić skrót do srcds.exe i dopisać game -cstrike lub jakoś tak
A z wewnętrznym IP to Hamachi
WWW.KLANZBIEC.XAA.PL
Nasz klan oficjalnie przeszedł na steam. Zamierzamy zakupić wiele serwerów tak aby stworzyć przyjazną dla graczy sieć serwerów o różnych typach gry.
Nasz główny serwer:
- IP: 62.75.222.203:27082
- 24 sloty
- Typ gry FFA
- hosting: hostgame.pl
- Serwer dostępny 24...
Nazwa serwera: ManhaTTaNwww.emt.net.pl
Typ Serwera: Steam\Non Steam
Czas mapy: 20 minut
HeadAdmini: Escape,Uczen,Lechu-pl
http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.133.32:27037/b_560x95.png
Nazwa serwera: ManhaTTan@Hit4u
Witam,
Zapraszam na nowy prywatny serwer (niekomercyjny) CSS:SAMPEL.
Wszelkie informacje: css.sampel.pl
host: sampel.pl:27015
Proszę przed przystąpieniem do gry sprawdzić jaka mapa znajduję się obecnie i w razie jej braku - pobranie ze strony fsbanana (czyt. w google wpisz: css nazwa_mapy...
Nazwa Serwera: d*i*b -Serwer Ustecki- No Bass No fun
IP Serwera: 93.105.4.79:27015
Sloty: 32
Typ serwera (rodzaj rozgrywki): FFA
Steam/Non-steam: No Steam
Forum/Strona: Jeszcze nie posiada
Friendly Fire: Nie
Kontakt: gg 2705837
Zapraszam wszystkich chętnych na najlepszy serwer na Pomorzu...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css
znalazłem wiele ale do 1.6
A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają.
Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera
Wyświetla się cmd i po chwili znika
Serwer klanu hostowany przez fimrme interkar 83.238.44.5:27055
Haslo zwiazane z nazwa klanu zaczyna sie na a a konczy na e
Zapraszam na serwa same fajne mapki
Dodano: Pią 30 Lis, 2007 ]
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u