na jakim modzie (sourcemod ,mani admin itp.) da sie ustawic admina non-steam?
|
|
na jakim modzie (sourcemod ,mani admin itp.) da sie ustawic admina non-steam?
na tym i na tym.Np. na IP
jak nie wiesz jak napsiz na priva do mnie
Da sie pisałem o tym .
Prosze skopiowane :
Ale możesz spróbować z source mod tam się da na nick dać admina bo sam rozdawałem i chodziło masz tu link :
Instalacji SM : CsSource.eu - Board Counter-Strike Source :: Instalacja SourceMod'a
Admina jak dodać : CsSource.eu - Board Counter-Strike Source :: Jak dodać admina?
jak bedziesz miał problemy z source mod pisz na pw pomogę .
Jak chcesz założyć serwer ns to lepszy jest source mod ponieważ non steamowcy słyszą w nim dźwięki .
Ostatnio edytowane przez Piesnababy ; 05-01-2009 o 16:05
z tego co wiem na manim non steamowcy menu admina nie moga wlaczyc
Tak napisałes ten poradnik ale jest chu**** .
a tuz pod spodem napisali toKod:Cytat: "clients.txt" { "version" "1" // This key group lists all your client players "players" { // This must be a unique client name "hubi199" { "name" "moj nick" "nick" "Jelop" "password" "123" "flags" { "Admin" "A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z" "Admin" "a b c d e f g i j k l m o p q r s t v w x y z" "Admin" "admin client grav pban spray" } } } } a może jest ?? i niezapomnij zedytować mani_server.cfg
i nie raczyłeś odpisać co wiec ten poradnik powinien trafić do kosza .Kod:podobno przed wejściem nam serwer trzeba wpisać setinfo _password hasło A może sens tkwi w tym: Cytat: i niezapomnij zedytować mani_server.cfg Tylko którą linijkę powinienem edytować? I z czego na co?
ty no niemoge zrobic... albo mi pisze ze niemam uprawnien a zrobilem wszystko dobrze jak w instukcji albo wogole niema takiej komendy kur** ... i chu* musze zbanowac kilka osob bo se jaja robią i wyzywają i zabijaja bez powodu a tu dupa. niemoge sie do sm_admin wejsc...
| « Serwer Non Steam Gamesnet | Unlimitted Ammo » |