Popularne odwołania do tej strony: jak zbudowac serwer w css, jak zrobic serwer css, jak zrobić serwer w css, counter strike source jak zrobić serwer, jak zrobic serwer do css, jak zrobic server cs, css jak zrobic serwer, cs source jak zrobic serwer, jak zrobić serwer css, jak zrobić serwer cs source, jak stworzyc serwer cs source, jak stworzyć serwer cs source, jak zainstalowac amx mod na własny server, jak zrobic serwer w cs source, jak wgrac moda na swoj wlasny serwer, counter strike jak postawic serwer przez internet, jak stworzyc serwer w css, cs jak stworzyc serwe, jak zrobić serwer cs s, jak zrobić własny server diablo mod za darmo xtcs, serious sam jak zrobic serwa, jak zrobić serwer css za darmo, jak zrobic serwer w css, jak krok po kroku zrobic wlasny serwer metin 2, jak zrobic serwer do gry w source
Witam
Chcialbym zrobic serwer na Pukawka.pl dla gry Counter Strike - Source Non Steam
Szlyszalem ze tzreba zamowic server na CSS Steam i pozniej jakos przerabiac (pls opis)
Jak zalozyc rank na servie (pls opis)
Jak dodawac mapy, dzwieki, skiny itd (pls opis)
Co to jest Mani Plugin, lub amxx
Witam mialem juz serwer prywatny z domena hostage.pl i kolega mi wgral pliki teraz nie mam z nim kontaktu .Nie dawno zalozylem klan z kolega mamy juz fajna strone teraz czekamy na serwa . Wiem ze pliki sie wgrywa przez totalcomander tylko z kad wziac te pliki bo ich jest bardzo duzo . Z gory dziekuje .
Co trzeba skonfigurować zęby mój serwer był widoczny w zakładce internet i żeby był ogólno dostępny, serwer stoi na Linux-e i ma globalne IP.
Wiem ze pytanie było na forum ale nikt nie odpowiedział.
Z góry THX za odpowiedz
Witam. Pisze poniewaz niektorzy na moim serwerze maja lagi wywnioskowalem ze moze to byc przez rate ktore serwer narzuca czyli 20000. Gdzies znalazlem jakie maja byc ustawienia i wkleilem ale chyba nic nie pomoglo.... Serwer wykupilem w kampno 16 slotow w sosnowcu. Jak by mogl ktos pomoc to...
Witam, po nowej aktualizacji zauważyłem że niektóre serwery juz pojawiaja sie dla steamowiczów jak i non stemowców w liście ulubionych co wgrac lub co skonfigurowac by mój serwer tak samo pokazywał sie w ulubionych dla steam jak i ns.
Pozdrawiam kto pomoze ma gibona
Mam cs non steam, wrzuciłem mody broni i ludzi, i zainstalowałem amx mod x aby wszyscy mieli te mody.
Po zainstalowaniu amx mod x nie mogę wejść na serwer, bo jest STEAM.
Jak zrobić NON STEAM???
Szukałem wszędzie i nigdzie nie znalazłem :sad:
:ganja:
Wiec mam taki problem iz kupiłem sobie "counter strike anthology" i chcę zrobic serwer counter strike 1.6 , tylko że nie mam żadnego folderu "cstrike" !! Proszę o pomoc !!!
I chciałbym wiedziec jak zrobic ten serwer!!!!!
Da sie zrobic zeby server byl wlaczony nawet gdy kompuet jest wylaczony ?? plx dam ,,+"
Przy okazji, chce podziekowac JaCo, dzieki ci za szybka i perfekcyjna pomoc ... ;]
Moze mi ktos tutaj napisac krok po korku jak zrobic serwer na viscie
mam kompa Intel Celeron D 3.2ghz
Ram: 2gb
Dysk Twardy 500gb
Neta 100mb/s
czekam na pomoc ! albo gg 7500125
ale wole tutaj :)
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u