siema mam większy problem
kiedyś miałem non-steam i był ten sam problem, ale teraz kupiłem steam'a.
Myślałem że to pomoże, ale nic ten sam problem
za każdym razem gdy podłączam się do serwera lub stawiam serwa zawsze zacina się przy ładowaniu-
zawsze zacina się w tym samym miejscu przy...
Witam, chciałbym postawić serwer FFA steam - non steam na własnym komputerze z amx 24/7 łącze 4/4 w nocy 12/12, 2gb ram i spory dysk, slotów 32 myślę że spokojnie da rade
i teraz pytanie co i jak ?
1.Skąd ściągnąć taka paczkę ?
2.Jak zrobić żeby gracze mogli wchodzić z steam oraz...
Witam mam internet z UPC 15mb/s połączony przez router. Mam zewnętrzne IP i wszystko robione według poradników do robienia serverów przez HldsUpdateTool mam tą konsole wszystko pięknie ładnie lecz inni nie mogą się podłączyć pod serwer. Żaden program nie blokuje serwera. Wiecie może co muszę zrobić...
Witam.Chciałem się zapytać jak postawić serwer za free.Chciałem założyć serwer gdzie będą mogli dołączyć gracze i będę mógł dodać boty.Proszę powiedzcie mi jak to zrobić.
PS:Nie chodzi mi o serwer 24/7 tylko serwer który mogę postawić na kilka godzin.
Całkowite miejsce na dysku 250 MB
Dostęp do shella przez SSH Tak
Konto pocztowe Tak
Dodatkowe wirtualne konta pocztowe Opcja
Dostęp do poczty przez WWW Tak
Aliasy pocztowe Opcja
Filtr antyspamowy i antywirusowy Tak
Możliwość umieszczenia własnej strony WWW Tak
Zabezpieczenie...
witam all
chciałbym sie dowiedzieć jak postawić serwer publiczny ponieważ mamy sponsora ... który oferuje nam postawienie serwera publicznego ale nie wiem jak to zrobić ... :/ jeśli postawie przez HLDS to nie działa poniewaz ludzie nie mogą sie z całej polski dołączyć tylko ludzie z mojej sieci...
Witam.
Chciałbym sie zapytać czy da sie postawić serwer na linuxie jeżeli tak to prosiłbym o jaki tutorial albo coś co mi pomoże w jego postawieniu
Z góry dziękuje