Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu jak postawic 2 server na 1 kompie:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1006
Narzędzia wątku

jak postawic 2 server na 1 kompie

pichu45 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

witam posiadam server na linuxie i mam 1 server włoczony gungame a drugi ma buc zwykły odpalam komendom

./srcds_run -console -game cstrike +set dedicated 2 +port 27011 +ip 61.110.72.14 +map de_dust +maxplayers 24 -autoupdate

1 działa a 2 po odpaleniu nie widac go

Odp: jak postawic 2 server na 1 kompie

PiterPeJot is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

jak ty chcesz miec 2 servy na 1 ip ??

Piesnababy is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Cytat:
Napisał PiterPeJot Zobacz post
jak ty chcesz miec 2 servy na 1 ip ??
Z tym bym się sprzeczał , można ściągnąć dwa dedyki i w 1 dać inny port a w drugim inny i będzie chodziło .

pichu45 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

witam
włąsnie zmieniał porty i jak drugi się załaduje to i tag go nie widac

PiterPeJot is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

jak dasz port 8181 to sie nie dziw bo to port gg =D

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] nie moge wejsc na żaden server i nie moge postawic nowej gry
siema mam większy problem kiedyś miałem non-steam i był ten sam problem, ale teraz kupiłem steam'a. Myślałem że to pomoże, ale nic ten sam problem za każdym razem gdy podłączam się do serwera lub stawiam serwa zawsze zacina się przy ładowaniu- zawsze zacina się w tym samym miejscu przy...
Problemy z CS 1.6
chce postawic server, pytanie co i jak ?
Witam, chciałbym postawić serwer FFA steam - non steam na własnym komputerze z amx 24/7 łącze 4/4 w nocy 12/12, 2gb ram i spory dysk, slotów 32 myślę że spokojnie da rade i teraz pytanie co i jak ? 1.Skąd ściągnąć taka paczkę ? 2.Jak zrobić żeby gracze mogli wchodzić z steam oraz...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak postawic aim awp
prosze o gotowa pliki i łatwy tutek jak postawic wlasny serwer aim awp steam + non steam + jak pozniej to przerobic zeby dodac
Server na moim kompie UPC
Witam mam internet z UPC 15mb/s połączony przez router. Mam zewnętrzne IP i wszystko robione według poradników do robienia serverów przez HldsUpdateTool mam tą konsole wszystko pięknie ładnie lecz inni nie mogą się podłączyć pod serwer. Żaden program nie blokuje serwera. Wiecie może co muszę zrobić...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak postawic serwer...
Witam.Chciałem się zapytać jak postawić serwer za free.Chciałem założyć serwer gdzie będą mogli dołączyć gracze i będę mógł dodać boty.Proszę powiedzcie mi jak to zrobić. PS:Nie chodzi mi o serwer 24/7 tylko serwer który mogę postawić na kilka godzin.
czy moge tu postawic cs?
Całkowite miejsce na dysku 250 MB Dostęp do shella przez SSH Tak Konto pocztowe Tak Dodatkowe wirtualne konta pocztowe Opcja Dostęp do poczty przez WWW Tak Aliasy pocztowe Opcja Filtr antyspamowy i antywirusowy Tak Możliwość umieszczenia własnej strony WWW Tak Zabezpieczenie...
Hosting serwerów gier
JAK POSTAWIC SERWER ?
witam all chciałbym sie dowiedzieć jak postawić serwer publiczny ponieważ mamy sponsora ... który oferuje nam postawienie serwera publicznego ale nie wiem jak to zrobić ... :/ jeśli postawie przez HLDS to nie działa poniewaz ludzie nie mogą sie z całej polski dołączyć tylko ludzie z mojej sieci...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
KUPILEM DEDYKA jak postawic server
Witam kupilem dedyka dzis otrzymalem dane .. wie ktos jak postawic server na dedyku .. z dostepem do ftp ..
Jak Postawic Serwer CS:S na linux'ie
Witam. Chciałbym sie zapytać czy da sie postawić serwer na linuxie jeżeli tak to prosiłbym o jaki tutorial albo coś co mi pomoże w jego postawieniu Z góry dziękuje
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Jak postawic serwer?
siema mam pytanko. Jak postawic serwer zebym mogl se z kumplem pograc?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz