Czy jest jakiś sposób aby zmienić np skiny hostom na servie? nie chodzi mi o ściagnięcie tych skinów na swojego kompa a o wrzucenie na server tak żeby każdy hosty widział tak jak ja chce? I to samo tyczy sie bomby
|
|
Czy jest jakiś sposób aby zmienić np skiny hostom na servie? nie chodzi mi o ściagnięcie tych skinów na swojego kompa a o wrzucenie na server tak żeby każdy hosty widział tak jak ja chce? I to samo tyczy sie bomby
Chyba idzie, ale wtedy wydaje mi się, że i tak musiałbyś podmienić pliki u siebie na kompie.
powiem tak, za bardzo nie wiem jak to zrobić ale idzie tak zrobić, wrzucić swoje skiny na serwer ustawisz coś i ludzie jak będą wchodzić to im będą się one pobierać i będą je też widzieli :):)
no taki miałem pomysł tylko ja to zrobić? ;/ podmiana za już istniejące odpada bo ludzie albo się nie połączą bo mają inna wersje plików albo będą widzieć standardowo ;/
no z ty Ci nie pomogę bo nie robiłem nigdy takiego czegoś bo to bez sensu, nie potrzebne obciążenie serwera i męczarskie ściąganie dla graczy, weź sobie na kompie podmień i Ty będziesz mieć, tak pewnie powoła graczy ma własnych ustawionych ;)
| « Ban na nick oraz Boty | biniary » |