Witam :)
Prosiłbym o pluginy do dżwieków na koniec Rundy i wejście na server<join> :)
Dzięki za odp :)
|
|
Witam :)
Prosiłbym o pluginy do dżwieków na koniec Rundy i wejście na server<join> :)
Dzięki za odp :)
Są to pluginy do sourcemoda:
RoundSound-
Instrukcja:
Kod:Opis: Plugin puszcza muzykę pod koniec rundy i jest osobna dla CT i T. Zawiera przykładowe muzyczki. Instalacja: Rozpakowywujemy plik rar do folderu cstrike. Jak zmienić muzykę? W pliku roundsound.sp edytujemy: Kod: public OnPluginStart() { HookEvent("round_end", EventRoundEnd, EventHookMode_Post); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/ctwinnar2.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/ctwinnar3.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/ctwinnar4.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/twinnar2.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/twinnar3.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/twinnar.wav"); } public OnMapStart() { AddFileToDownloadsTable("sound/misc/ctwinnar2.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/ctwinnar3.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/ctwinnar4.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/twinnar2.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/twinnar3.wav"); AddFileToDownloadsTable("sound/misc/twinnar.wav"); } i tam gdzie pisze: Kod: ("sound/misc/ctwinnar2.wav") Zmieniamy na ścieżkę do waszej muzyczki i wrzucamy do folderu scripting i kompilujemy. Plik znajdzie się w folderze compiled pod nazwą pliku .sp , i wrzucamy do plugins.
To są quake sounds, headshot itp. i w nich jest dźwięk na start serwera, możesz go sam zmienić na własny-
POMOGŁEM CI??? postaw gibona
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Dziękuje ci :) ale chodzi mi o mani admin plugin :)
Masz do niego pluginy ?
do maniego niema pluginów, wszystko się ustawia za pomocą komend:
tutaj wszystko masz napisane, weź poszukaj:
Mani Admin Plugin - HLDS.pl
ale najlepiej weź sourcemoda wgraj, możesz mieć maniego i sourcemoda, tylko że sourcemoda będziesz używać tylko do RoundSound i Quake ;)
Witam
Wie może ktoś w jaki sposób można zmienić ścieżkę do pliku dźwiękowego <joinsound>?? Normalnie to jest cnsnd/joinserver.mp3. Chcialem wgrac sobie inna muzyczke zamiast tej o innej nazwie ale nie moge zmienić ścieżki.
a masz sourcemoda? jak tak to wrzucasz swoj plik do cstrike/sound/admin_plugin/actions
i pozniej wchodzisz do cstrike/addons/sourcemod/configs i edytujesz plik quakesound.cfg lub quakelist.cfg
np. jak wrzuciles plik o nazwie wejscie1.mp3 to zmieniasz te joinserver.mp3 na tą nazwe
i po restarcie serwera bedzie dzialac
Juz poradzilem sobie ale dopiero gdy wgralem sobie quake do sourcemoda, bo z mani_quake_sound nie ogarnialem.
to dobrze, jeżeli coś pomogłem to liczę na coś ;) pozdro
a gdzie to zkonfigurować ???Może nie mam najnowszego mani_admin???
Mam w sound joinserver,welcome,votestart,voteend ale nic nie działa!
| « eventscripts+easy say sound | gungame 5 laguje » |