Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > HLDS2 czyli serwer dla CS Source

HLDS2 czyli serwer dla CS Source - Instalacja, konfiguracja, problemy itp. z własnym serwerem do Counter Strike Source Steam i Non Steam

Tagi tematu Jak zrobić serwer dods non steam?:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1073
Narzędzia wątku

Jak zrobić serwer dods non steam?

Snajper_wroc is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
Zainstalowałem serwer Day Of Defeat Source na linuxie i mam problemy z konfiguracją jego. Tzn. chciałem stworzyć serwer non steam. Na liście pokazuje mi się jako not secure, ale ze skrakowanego dods nie mogę wbić, gdyż otrzymuję komunikat "your version does not match ..."
Czy ktoś mi pomoże ?

Odp: Jak zrobić serwer dods non steam?

Winner is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

o ile dobrze kojarze to to jest dział Counter Strike Source, a nie Day of Defeat

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Na jaką platformę zrobić serwer ?
Na jaką platformę zrobić serwer ?
Pytania z odpowiedzią
Jak zrobić własny serwer cs 1.6 non steam
Siema, mam taki problem juz kilka dni siedze nad tym i nie wiem jak zrobić wlasny serw mam cs 1.6 non steam v23, zrobilem juz serwa przez hamachi, ale to glupie bo kazdy kumpel musi instalowac hamachi, a chcialbym zrobic taki serw co wystarczy tylko Ip podac i grac, sorry jesli bylo ale juz google...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak zrobić globalny serwer CS.
Czy aby zrobić serwer zewnętrzny (nie przez Chamachi) Counter strike wystarczy stworzyć serwer HLDS i posiadac globalne IP? Czy może trzeba jakoś szczególnie konfigurować sieć bądź komputer do pracy jako serwer? Stworzenie serwera HLDS lub w hostingu jakiejś firmy jest dla mnie bardzo proste lecz...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak zrobić serwer deathrun ?
Witam ! Jakie są komendy aby zrobić żeby w terro mogło być max 2 osoby ? Mam sourcemod. Bardzo proszę o pomoc. (Postawie gibona)
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak zrobić serwer do C.S 1.6
Witam chciałem zrobić sobie serwer do c.s 1.6 ale nie dedykowany tylko taki normalny na 10 slotow i mam pytanie czy jak juz go zamowie to dostane serwer gotowy czy jakos musze go "napisac" czy co bo nie wiem PS: nie piszcie mi w stylu jak nie wiesz co zrobic to sie za to nie bierz bo chyba...
Pytania z odpowiedzią
[Steam] co zrobić z steam key?
a więc kupiłem niedawno cs z empiku i nie wiem co mam zrobić z steam key, nigdzie nie wyskakiwało mi by wprowadzić ten kod, mam gdzieś specjalnie go wpisać by móc grac steam?
Problemy z CS 1.6
Co mogę zrobić aby mój serwer non-steam był dostępny dla "steam'ów"
Mam problem. Otóż, mój kumpel stawia zawsze serwer non-steam, żebyśmy mogli sobie pograć. Niektórzy mają z nas Steama ( w tym ja ), ale żeby wszyscy mogli zagrać to stawiają NS'a. Ściągnąłem sobie NonSteama żeby zagrać bo protokól z Steama nie odpowiadał, ale non-steam strasznie mi się tnie. Mimo...
Problemy z HLDS
Jak zrobić serwer ?
Witam Czy idzie zrobić na Windowsie Xp dedykowany serwer CS:S NonSteam przez Hamachi ? Mam wersje Digital Zone próbowałem zrobić serwer ale przez hamachi mi nie działało. Potem chciał bym sobie dodać Mani Admin Plugin. Może ktoś dać jakiś poradnik jak zrobić na Windowsie Xp Dedykowany Serwer...
Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam
Witam, potrzebuje dokładnego opisu jak zrobić serwer albo osoby która szuka klanu i umi zrobić serwer non steam.
jak zrobić serwer hlds steam by był publiczny?
jak zrobić serwer hlds steam by był publiczny? (tak jak w temacie) Bo domyślam się że w inny sposób niż non-steama. z góry wielkie THX!!!!
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz