Witam
Zainstalowałem serwer Day Of Defeat Source na linuxie i mam problemy z konfiguracją jego. Tzn. chciałem stworzyć serwer non steam. Na liście pokazuje mi się jako not secure, ale ze skrakowanego dods nie mogę wbić, gdyż otrzymuję komunikat "your version does not match ..."
Czy ktoś mi pomoże ?
Siema, mam taki problem juz kilka dni siedze nad tym i nie wiem jak zrobić wlasny serw mam cs 1.6 non steam v23, zrobilem juz serwa przez hamachi, ale to glupie bo kazdy kumpel musi instalowac hamachi, a chcialbym zrobic taki serw co wystarczy tylko Ip podac i grac, sorry jesli bylo ale juz google...
Czy aby zrobić serwer zewnętrzny (nie przez Chamachi) Counter strike wystarczy stworzyć serwer HLDS i posiadac globalne IP?
Czy może trzeba jakoś szczególnie konfigurować sieć bądź komputer do pracy jako serwer?
Stworzenie serwera HLDS lub w hostingu jakiejś firmy jest dla mnie bardzo proste lecz...
Witam chciałem zrobić sobie serwer do c.s 1.6 ale nie dedykowany tylko taki normalny na 10 slotow i mam pytanie czy jak juz go zamowie to dostane serwer gotowy czy jakos musze go "napisac" czy co bo nie wiem
PS: nie piszcie mi w stylu jak nie wiesz co zrobic to sie za to nie bierz bo chyba...
a więc kupiłem niedawno cs z empiku i nie wiem co mam zrobić z steam key, nigdzie nie wyskakiwało mi by wprowadzić ten kod, mam gdzieś specjalnie go wpisać by móc grac steam?
Mam problem. Otóż, mój kumpel stawia zawsze serwer non-steam, żebyśmy mogli sobie pograć. Niektórzy mają z nas Steama ( w tym ja ), ale żeby wszyscy mogli zagrać to stawiają NS'a. Ściągnąłem sobie NonSteama żeby zagrać bo protokól z Steama nie odpowiadał, ale non-steam strasznie mi się tnie. Mimo...
Witam
Czy idzie zrobić na Windowsie Xp dedykowany serwer CS:S NonSteam przez Hamachi ?
Mam wersje Digital Zone próbowałem zrobić serwer ale przez hamachi mi nie działało.
Potem chciał bym sobie dodać Mani Admin Plugin.
Może ktoś dać jakiś poradnik jak zrobić na Windowsie Xp Dedykowany Serwer...