Witam wszystkich mam do was jedno pytanko czy może mi ktoś wytłumaczyć gdzie mam rozpakować BOTA oraz WAYPOINT tak żebym mógł je dodać na swoim servie ?
Proszę o odpowiedź :)
|
|
Witam wszystkich mam do was jedno pytanko czy może mi ktoś wytłumaczyć gdzie mam rozpakować BOTA oraz WAYPOINT tak żebym mógł je dodać na swoim servie ?
Proszę o odpowiedź :)
Fr0zEn, a jakie boty posiadasz? I jaki system (linux/windows) ? Chcesz je mieć na serwerze czy u siebie, ponad to napewno mówisz o serwerze source?
hehe tak mówię o servie Source posiadam system Windows a bot to RCBOT 2 i WAYPOINT do niego i chcę je mieć na servie :)
Fr0zEn, przecież masz plik RCBot_readme.txt ;)
instalacja:komendy:Kod:extract rcbot2 folder to your <Steam folder>/steamapps/<user email>/ for waypoints to work (Installing to HL2DM) Goto your Steam folder and go into the half-life 2 deathmatch folder Extract the built HPB_Bot2.dll into the "\half-life 2 deathmatch\bin" folder Extract the HPB_Bot2.vdf into the "\half-life 2 deathmatch\hl2mp\addons" folder Run HL2DM.masz również wyżej trochę opisane jak tworzyć profile botów.Kod:some usage info: all bot commands go after "rcbot" e.g. rcbot addbot <name> rcbot waypoint <on/off> rcbot pathwaypoint <on/off> rcbot waypoint info rcbot waypoint delete rcbot waypoint givetype <ladder/jump/crouch/unreachable> rcbot config max_bots <num bots> rcbot config min_bots <num bots> rcbot users show rcbot kickbot <team>
dobra ale ja nie mam STEAM'a :/
Fr0zEn, no i?to jest główny katalog gry!Zamieszczone przez seba[offline
ale ja takiego czegoś nie mam hmm co ja mam ?? mam CS DigitalZone path v16, v17 oraz v18 i nie mam takiego czegoś :/ sorka że tyle pytań zadaje ale ja nie mam zielonego pojęcia o tym :PP
wypakowujesz to do katalogu głównego gry!
hmm mam prośbe i to wielką jako ziomek który tyle mi pomógł możesz mi podać linka do ściągnięcia RCbot 2 bo ja mam jakiegoś innego jak to byś mi dał to był bym ci wdzięczny i dał bym *POMÓGŁ*
i ostatnie pytanie dla ciebie xD czemu nie mam takiego folderu jak hl2mp mam tylko hl2 :/
[ Dodano: Pon 14 Sty, 2008 ]
aaaa ŁAPIĘ !!! dzieki za pomoc bracie !xD Pomógł dla ciebie !!! xD
Kurde myślałem że wszystko git ale tutaj się skapłem że nie mam takiego czegoś jak steamapps/<user email> :/
aha może tego nie napisałem ale ja chce te boty na srcds.
| « SourceMod | SourceMod PL Support » |