Prosimy o nie wysyłanie zgłoszeń !Sponsoring został zamknięty.
|
|
Prosimy o nie wysyłanie zgłoszeń !Sponsoring został zamknięty.
Ostatnio edytowane przez tserwery.pl ; 27-04-2010 o 15:45
Cała akcja sponsoringowa trwała nie całe 2 h. ;)
Rzucili się jak na świeże bułeczki :)
Kupilem serwer 12 slotowy publiczny z Gdanska i pingi wspaniale 0 lagow za kazdym odswiezaniem to moj serwer jest TOP3 na liscie w ,ktorej obecnie posiadam 22 serwery oczywiscie te doswiadczenia wykonywalem gdy na serwerze bylo 6+ osob.
Polecam tym ,ktorzy maja ograniczone finanse .
Ceny pozostają takie jak na promocji obecnej Tserwery.pl 3 zł publik i 1.8 prywatny.
Nie, przejmujemy tylko GDA
---------- Post dodany 31-05-2010 o godzinie 17:20 ----------
[IMG][/IMG]
Wszystkich klientów postrzelaj.pl posiadających serwery publiczne prosimy o rejestrację na tserwery.pl. A następnie wysłanie maila na bok@tserwery.pl z loginem na postrzelaj.pl.
UWAGA
Nie dotyczy serwerów prywatnych
dziś niestety trochę mi tserwery podpadło, wpłaciłem kasę na portfel licząc ze dam skana to dostane zaraz doładowanie na portfel - niestety przeliczyłem się. Pośpieszyłem się z płatnością powinienem wcześniej popytać lecz miałem nadzieję, że jest tam tak samo jak w 99% firm w Polsce. Nic pozostaje mi tylko czekać.
Bardzo się zdziwiłem, bo to i tak bez różnicy kiedy dostaną pieniądze. Wiele osób tak wpłaca i jest to korzystne - zarówno dla firmy - nowy klient jak i dla gracza - ma wcześniej serwer. Miałem bardzo dobre zdanie o tej firmie, lecz teraz krecha na całej linii
Może przez wzgląd na większe zamieszanie... chociaż wątpię. No ale mają jak mają.
Po prostu system przygotowany przez poprzedniego właściciela nie przewiduje możliwości oznaczania wpłaty jako skan. Biorąc pod uwagę, że dziennie mamy kilka skanów i jeszcze więcej przelewów wprowadza to duże utrudnienie z rozliczaniem takich płatności. Jeśli klientowi bardzo zależny to realizujemy takie potwierdzenia w wyjątkowych sytuacjach. Nowy system który zostanie wprowadzony będzie miał możliwość automatycznego rozliczania skanów, wówczas bez wyjątku takie płatności będziemy realizować.
Taki system w tej chwili funkcjonuje na GameSol.pl gdzie płatność ma przydzielony status. Skan automatycznie trafia na listę do rozliczenia. Podobny system wprowadzimy na Tserwery.pl.
Bardzo dobra firma. Szkoda, że nie ma promocji!
Witam. Czy będę miał problemy jeżeli wartości wpisane prze zemnie w panelu będą mijały się z tymi wpisanymi przeze mnie w server.cfg? Na jakiej zasadzie to u Was działa? Czy jak ustawię w panelu (na stronie WWW) jednego admina, a w pliku (FTP) dodam sobie usera, to czy do pliku konfiguracyjnego zostanie dodana linijka z adminem, czy może zmieni się cały plik usuwając mojego przykładowego usera?
Panel jest mi mało potrzebny ( tyle co start, stop i restart) i większość operacji dokonuję przez ftp.
bardzo mało konstruktywne zdanie aczkolwiek z tego co zrozumiałem to wnioskuje iż jeżeli wprowadzisz zmiany w panelu to automatycznie zostaje nadpisany/zmieniony plik server.cfg a co za tym idzie zostanie tylko dodany dany admin/user a to co samemu wpisałeś w server.cfg najprawdopodobniej się nie zmieni, aczkolwiek najprościej sprawdzić tą kwestie wprowadzając samemu taką zmianę.
| « Sun-Tzu.eu | Hosting serwerów gier multiplayer razem z kontami www | Jaka firma? » |