Witam właśnie mam zamiar razem z klanem zakupić serwer prywatny (12-14 slotow) Tylko niewiemy jakie dobrego hostingu wybrać żeby były małe pingi, płatność sms, cena od 1,5 - 2,5 zł.
Pozdrawiam.
|
|
Witam właśnie mam zamiar razem z klanem zakupić serwer prywatny (12-14 slotow) Tylko niewiemy jakie dobrego hostingu wybrać żeby były małe pingi, płatność sms, cena od 1,5 - 2,5 zł.
Pozdrawiam.
Ale Ty nie podawaj serwa, od tego jest inny temat na reklame, a pozatym napisałem do 2,5 a Ty mi dajesz w lokalizacji Niemcy, w ktorym sa napewno pingi po 70+
Kolego może cię to zainteresuje:
Prywata masz za 2 zł - A Firma Sprawdzona
Tanie Serwery Gier | Counter-Strike | Zapraszamy (635698576) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam.
Witaj,
może zainteresuje Cię promocja firmy Tserwery.pl
Slot prywatny już za 2 zł ( do końca maja ).
Płatność sms również jest
Twój hosting dla gier - TSERWERY.pl
Serwery tylko w Hosting Gier Gry.Wilan.pl - Najtansze Serwery Gier | Tanie Serwery Gier | Serwery Gier | Tani Hosting Serwerow Gier | Profesjonalny Hosting Gier Multiplayer :)
3 zł public
2 zł priv :)
GamesHost.pl - Slot od 2.50 zł priv, pingi ~30, profesjonalny panel zarządzania serwerem, stabilność, pomoc techniczna szybka i profesjonalna.
Mam pytanie, widziałem wiele serwerów gry wilan, steam & ns czy użytkownicy sami przerabiają te serwery, czy właściciele mogą Ci przerobić?
Polecam serwery z netservers.pl tam masz slot po 2,5 kontakt na gg jak i e-mail 24/7 pingi bardzo dobre. Mam serwerownię i na tym serwerze bardzo dobrze się gra.
| « [Opinie] UnixStorm.org Czy Gamepad.pl | [Aktualizacja Oferty] Game2play.pl » |