Witam,mam zamiar kupić serwer publiczny do csa 1.6 17 slotowy publiczny interesuję mnie tylko łącze ATM. nie livenet i żeby cena za slota była 4 zl 3,50 zł : P
P.S nie łączy mnie nic z firmą serfy.pl nie pisać głupich komentarzy
|
|
Witam,mam zamiar kupić serwer publiczny do csa 1.6 17 slotowy publiczny interesuję mnie tylko łącze ATM. nie livenet i żeby cena za slota była 4 zl 3,50 zł : P
P.S nie łączy mnie nic z firmą serfy.pl nie pisać głupich komentarzy
Witam! Zapraszam do nas, nowa promocja, 16 slotów publicznych za 100 PLN na ponad 2 mc - to chyba dobra oferta? Serwer na całe wakacje za 100 PLN :)
http://www.forum.wiaderko.com/firmy-...tml#post424449
Trochę o łączach
hardware.pl :: Warsaw Data Center :: kolokacja
Ping można sprawdzić pod tym linkiem
hardware.pl :: Warsaw Data Center :: infrastruktura dla internetu - ostatni host tabelka Avg lub waw-test.gamepad.pl
oferta jest dobra ale poczekam jeszcze na inny propozycje
ps napisze cos nie tak o gamepad.pl na cscenter.pl ban perm ....
@Up Bakul zobacz za ile ja chcę kupić nie za 6 zł tylko za 4 zł 3,50 zł
Może gamefactory.pl? Mają teraz jakaś obniżkę 4zł/pub GamesFactory.pl - Najlepsze serwery gier poczytaj nie wiem dokładnie o co chodzi ale piszą, że 4zł
ale chcesz dobry czy tani serwer?
Również polecam GamesFactory.pl, promocja atrakcyjna, więc nie widzę żadnych przeciwwskazań. Za godzinę zostanie dołożona kolejna maszyna, co oznacza, że jakoś świadczonych usług pójdzie krok do przodu.
Ehh widać nie moge Ci nic polecic na GG bo mnie wyzywasz i blokujesz wiec pisze tutaj!!
Hosting: Serwery VPS, Serwery wirtualne, Serwery Gier, Serwery Aplikacji tutaj bedziesz mial najtaniej!
Poradniki jak zainstalowac serwer na VPS masz w necie. Sam hostuje swoje serwery na VPSach z tej firmy. Jak zrobilem testa tak ze sie ekipa zebrala to na serwerze najtańszym co maja w ofercie z serwerowni ich wlasniej uciagnelo 20 slotów on line pingi w granicach 40. Ale to maja z livenetu.
Wiec polecam gdańsk.
No cóż przykre że ja chce komuś pomóc a tu sie z wyzwiskami spotykam :(
Sczerze powiedziawszy to warto sie nauczyc intalacji serwerów na dedykach/VPSach bo to naprawde tanio wychodzi niz kupujac w jakis firmach.Kod:Ciamil 22:10:11 To ze nie jestem z zadnej sieci to nie znaczy ze nie chce Ci pomoc Ciamil 22:10:17 ale chcialem Ci strone pokazac jegna Ciamil 22:10:19 *jedna Ciamil 22:10:22 zebys nie przelacal Ciamil 22:10:25 to nei moja siec Ciamil 22:10:33 ale wyrazam opinie Ciamil 22:10:34 jak inni Ciamil 22:10:38 tylko ze nie na forum Ciamil 22:10:43 ale bezpośrednio do Ciebie 2007629 22:10:55 nom podaj link do www. Ciamil 22:11:02 logout.pl 2007629 22:11:13 d0bra spierdaloaj 2007629 22:11:13 omg
A i ten serwe był bez zadnych pluginów/dodatków co robilem na nim test.
A i jeśli jesteś przekonany że nie jesteś w stanie przyswoić tak "olbrzymiej" wiedzy zeby u to bierz z:
http://www.1shot1kill.pl/. Hmm w koncu te firmy tez muszą zarobić.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez konradr25 ; 30-06-2009 o 20:29
| « 4 sloty na mixy :< | gamesnet czy gamepad » |