Zależy komu jeszcze sprzedajesz ^.-
Miałem z kolegami serwer to takiemu gościowi, staremu znajomemu opchneliśmy chyba z Gdańska i jest git, bez problemowo.
Ale jak jakimś firmom, to trzeba do urzędu chyba iśc jakiegoś, ja sie nie orientuje i nie będe sie wypowiadał.
Jeżeli będziesz działać jako firma sprzedająca serwery klientom , musisz mieć zarejstrowaną DG.Trzeba iść do urzędu i zarejstrować firmę , dostajesz wtedy unikalny nip i regon.Jeżeli chcesz zgłosić to że ktoś prowadzi nie zarejstrowaną działalność gospodarczą to zapraszam na InterPatrol.pl - bezpieczny Internet - stop przestępczości internetowej!.
Jeżeli będziesz działać jako firma sprzedająca serwery klientom , musisz mieć zarejstrowaną DG.Trzeba iść do urzędu i zarejstrować firmę , dostajesz wtedy unikalny nip i regon.Jeżeli chcesz zgłosić to że ktoś prowadzi nie zarejstrowaną działalność gospodarczą to zapraszam na InterPatrol.pl - bezpieczny Internet - stop przestępczości internetowej!.
Kurek - dobra stronka :)
Może krzaczków się pozbędziemy
Witam wszystkich mam do zaoferowania Skuter marki Romet.
Rocznik: 2010
Wymiary: 1686x652x1094
Rozstaw osi: 1200
Silnik: 1cylinder 4 suw, chłodzony powietrzem
Pojemność: 49,5 ccm
Prędkość maksymalna: 90 km/h (bez blokad)(mam wszystkie oprócz jedne ale była zdjęta w serwisie)
Przeniesienie...
Witam.
Mam do sprzedanie Całą sieć serwerów. Openbattle.pl
Posiadamy opłacony hosting na 2 lata wraz z domeną.
Dodatkowo posiadamy serwer dedykowany w slaskdatacenter.pl
Na którym jest możliwe postawienie 100 slotów 1000FPS lub 160 na słabszych ustawieniach.
Serwer Dedykowany to :
AMD Phenom...
Witam! Na dzisiejszej aukcji mam do sprzedania Western Mod napisany dla sieci serwerów CS-Losser.pl
Sprzedaje plugin Western Mod i dołączam do niego amxx pack z modelami broni i postaci.
Czym jest amxx pack?
Amxx Pack Western Moda jest to paczka gotowa do wrzucenia na swój własny serwer i...
Witam Mam na sprzedaż Kartę Graficzną Gainward GeForce GTS250 512mb.
Kata kupiona 14.11.2009.Stan Karty Oceniam na Sklepowy Całe wyposażenie Nawet pudełko w Idealnym Stanie.Gwarancja Podbita 12miesięcy.Jestem z Krakowa.
O szczegóły pisać. Cena: 315zł
gg:11765313
Sprzedam
Dwa telefony:
- Se K800i Pudełko, Ładowarka,USB
- Lg Cookie
a także:
- Mp4
-Ps2 z grami
Inne modele telefonów na zamówienie !!!
Więcej pod nr gg: 7099243
Witam ;]
Zrobiłem sobie taki szablonik www.myfrantic.nazwa.pl To jest moj hosting próbny ,żeby nie było że reklamuje strone. poprostu chcę żebyście widzieli go w całości.
Praca wykonana:
-Grafika
-Pocięcie i podpięcie pod Webspell 4.02
Witam,
moja mama jest osobą bezrobotną.
W roku 2008 sprzedała za 10 000 PLN nieruchomość.
Rozlicza się razem z tatą.
Czy musi uwzględnić w PIT-37 za 2009 dochód 10 000 PLN?
Proszę o pomoc.
--
pozdrawiam,
Pi0tReK
Free download WF-Mag Sprzedaż i magazyn 7.20.0 | Pobierz za darmo WF-Mag Sprzedaż i magazyn 7.20.0
Darmowa aplikacja, służy do ewidencji towarów w firmach handlowych. Program umożliwia sprzedaż i wystawianie dokumentów magazynowych. Narzędzie może kontrolować dowolną ilość firm i magazynów.
...
Biurowe
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u