Co lepsze pod serwer 11 slotów priv na mixy ?
|
|
Co lepsze pod serwer 11 slotów priv na mixy ?
Anie jedno ani drugie. Może 1shot1kill.pl? Mi się elegancko gra mój ping <10 ^^ fps serwerowe to ponad 900 ;] cena 3,5 zł slota, Gamesfacotry chyba też nie jest złe promocja jakaś była/jest (niepotrzebne skreślić) tam jest ~500fpsów. Możesz pomyśleć nad gamepadem ew. pukawką.
Ja bym ci polecił GamePad 100 fps WaW.
Wybór należy do ciebie.
Pozdrawiam
Unixstorm
Umiecie czytać? On się pyta co lepsze z pomiędzy tych dwóch firm, które wybrał.
Bezapelacyjnie shooters.pl :: Najlepsze Serwery Gier Multiplayer
GamesFactory Gamepad Shooters
Jeśli nie prosił o dawanie swoich propozycji to po co je dawać? Chce wybrać z tych dwóch to pomóżmy mu to zrobić.
Ja bym Ci polecił Shooters.pl, miałem tam serwer i byłem zadowolony :)
Proszę nie podawać innych firm, interesują mnie tylko te dwie :).
Dzięki wszystkim za pomoc, jeszcze ktos ?
Postawił bym na shooters, wydaje mi się, że jest lepszą firmą.
Z Całą pewnością Shooters.pl :)
Ogólnie chodzą słuchy, że gnet przepycha maszyny. Shooters niby dobra marka, ale połowa z polecających go w tym temacie nie miała serwera, ciężko jest cokolwiek stwierdzić jeśli sam serwera nie masz.
Bakul, nie chodzi tylko o wybranie pomiędzy dwoma firmami, ale doradzenie, która firma jest najlepsza. Ja polecam unixstorm.
OMG i znów to samo kolo pisze że shooters.pl a gamesnet.pl więc po cholerę znów polecacie mu inne może tam ma lapeszy ping i chcę z tych firm? ogarnijcie się w końcu a nie nabijacie bez sensowne posty -.-"
TOPIC jak najbardziej Shooters.pl innego wyboru nie ma ;]
Zdecydowanie shooters.pl
Mit o 1000fps został już obalony parę tematów niżej ;]
shooters.pl grywam na shootersach i nie mam zastrzeżeń do tej firmy - kiedyś sam posiadałem tam serwer przed dłuższy okres czasu - wszystko na wysokim poziomie :)
| « [Oferta] GamesFactory.pl | Fragers.pl vs GamesFactory.pl » |