Co sądzicie o tej firmie ?
|
|
Godna polecnia, za taką cenę jaką oferują serwery to nic tylko brac, brac i jeszcze raz brac!
Bardzo przyjemnie na ich serwerach się gra ;)
Bede w tym tygodniu kupywal serwer 21 slotow.
Bo ta promocja teraz ze za 4 zl public.
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
na pewno będzie dobrze :))
Jest to dobry hosting ostatnio mieli jakieś problemy ale teraz jest już wszystko okej pingi niskie zero problemów z panelem polecam ;)
Problemy z panelem były związane z dodaniem nowej maszyny. Teraz nie ma żadnych problemów. Zachęcam du kupna ;)
Musze powiedzieć, że coś jest nie tak wszyscy mówią ze jest ok a mi się serwer sam wyłącza przed chwilą jak grałem mixa na moim srv serwer się zawiesił taka sytuacja zdarza się co dzień, w panelu w logach nic nie ma ;/
@up
Nie tylko Tobie, są już posty na innych forach o tym, że serwery z GamesFactory nie trzymają FPSów. Wydaję mi się, że zaczyna się masówka.
To są jakieś żarty ? znowu Serwer nie odpowiada. a w panelu Stan: Włączony A niby taka profesjonalna firma.
żal nie polecam
no a teraz całe gamesfactory padło ;/
Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.
Trzy litery - dno.
Nakupili ludzie serwerów bo tania promocja a teraz niespodzianka.
czyżby to ich koniec ? takiej profesjonalnej firmy którą mi wszyscy polecali w tym temacie http://www.forum.wiaderko.com/firmy-...actory-pl.html, a teraz co strona ich leży od wczoraj i mój serwer też PORAŻKA QRFA !!
Zrobili mega promocje, ludzie zaczęli kupować, przepełnili maszyny i pad. Klasyka.
Problemy z panelem, obsługą, a nie żadne przepchanie i zamknięcie.
Założe się, ze w tej chwili jest napewno jedna cała maszyna wolna od obciążenia, firma ma dobry zapas pieniężny i techniczny, tylko ta zasrana obsługa..
btw. strona wstała
nie polecam nie trzyma fpsu i support chamski.
Najpierw dowiedz się dlaczego strona leży, ponieważ to wcale nie musi być wina firmy, a dopiero później wypowiadaj sięna ten temat.czyżby to ich koniec ? takiej profesjonalnej firmy którą mi wszyscy polecali w tym temacie Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz, a teraz co strona ich leży od wczoraj i mój serwer też PORAŻKA QRFA !!
Jeżeli korzystanie z argumentu, że jakakolwiek firma nie trzyma fpsów, ma lagi, pingi itd. to załączajcie dowody, na których wyraźnie widać problemy, które opisujecie. Co do supportu się nie wypowiem bo nie wiem jak tam wygląda.nie polecam nie trzyma fpsu i support chamski.
To zachowanie supportu :
[2009-03-01 23:06:56] Edy napisał(a): no i chuj
[2009-03-01 23:06:58] Edy napisał(a): zajebię Cię kruwa
[2009-03-01 23:07:01] Edy napisał(a): jak Cię dojdę
[2009-03-01 23:07:07] Edy napisał(a): szczeniaku na mecie w Wa-wie
[2009-03-01 23:13:00] Edy napisał(a): odbierzesz ten telefon czy mam Ci pomóc kaleko
Jestem ciekaw Twojego zachowania, pewnie nie pozostawałeś dłużny hm? W każdym razie support tak zachowywać się nie powinien, choćby ktoś wyzwał jego matkę od ulicznic.
Ostatnio były problem z tego co się orientuje ale teraz już jest wszystko ponoć ok jak dla mnie firma godna uwagi oczywiście na +.
| « Gdzie wykupić, publika tanio? | Co wybrać? » |