Dodam małe sprostowanie :) serv4you.pl nie jest krzakiem a jeśli chodzi o silverserver to zrezygnowaliśmy z fuzji ponieważ silverserver nie uregulowało nam wpłat za serwery które były zamówione na silverserver.
|
|
Dodam małe sprostowanie :) serv4you.pl nie jest krzakiem a jeśli chodzi o silverserver to zrezygnowaliśmy z fuzji ponieważ silverserver nie uregulowało nam wpłat za serwery które były zamówione na silverserver.
Ale wy ludzie kręcicie
silverserver.pl było prowadzone przez 15-sto latka który miał serwer dedykowany w livenecie pod ip 91.204.xxx.5
Miał na nim serwery dla cs-warownia i gamecp - wiem bo mu pomagałem coś zainstalować
okazało się że ten dedyk był dla cs-mi.pl - chłopak z dedyka zrezygnował i pytał mi się na gg nad sprzedażą maszyny w Wilan
Taka jest prawda :) A Dalej jaki los jest to nie wiem
serv4you - jesteś krzakiem ponieważ Firma taka jak GamesFactory nie zrobiła by czegoś takiego jak kopi strony bez grafiki
Nie sprzedało by swojego panelu za około 800 zł
i to jest za poważna firma byście podawali ich dane na stronie - Wiec że podszywanie się pod inne firmy w Polsce jest karane
Jeśli podasz Regon który po sprawdzeniu na REGON Wyszukiwanie
Będzie widać serv4you.pl jako zarejestrowana działalność
W ten czas udowodnisz że nie jesteś krzakiem. Rozumiesz ?
@ Edit
Czytając dalej na stronie:
]Kod:http://www.serv4you.pl/?s=lacze
Sprawdzając naKod:] Jednym z najważniejszych elementów dobrej serwerowni jest łącze. Istotnymi czynnikami wpływającymi na jakość gry jest opóźnienie jakie powstaje w wyniku przesyłania danych oraz jakość łącza. Zapewniamy Wam naprawdę niskie pingi (opóźnienie) dzieki łączom firmy ATMAN. Serwerownia zlokalizowana jest w Warszawie.
Servers with serv4you.pl in name | Server / Player Search | Game-Monitor.com :: Server Search, Monitoring, Stats and more
i
Game Server Search, Player Search, Server List, Stats, and Rankings
Gdzie macie adresy maszyn Warszawskich Serwerowni ATM ?
@ Edit znów haczyk
Bardzo proszę wejść sobie w Serwer testowy
http://www.serv4you.pl/panel/zamowienia/test/
zobaczymy
http://img18.imageshack.us/img18/544/screenshot100g.jpg
I Zobaczcie
http://www.gamesfactory.pl/panel/zamowienia/test/
KRZAK
Ostatnio edytowane przez swish ; 29-07-2009 o 03:24
swish , powtarzam Ci bo z tego co widzę nie wywnioskowałeś nic z mojego powyższego posta . serv4you.pl jest własnością gamesfactory jeżeli masz jakieś pytania lub wątpliwości zapraszam na priv :)
Koleś - weż nie wkręcaj ludziom bo mi się wierzyć nie chce że Taka Firma na poziomie robiła by swoje dodatkowe strony oczywiście na domenach podobnych jakie już są np game2play
Jeżeli twierdzisz że jest własnością GF to na PW proszę podać numer Telefonu do właściciela
A jeśli nie podasz to znaczy że jesteś krzakiem i kradniesz i podszywasz się pod kogoś ( A to w polsce jest surowo karane )
powtórzę ci 3 raz :) masz wątpliwości pisz do gamesfactory i się ich spytaj :)
Ser4You to wlasnosc gamesfactory , nie musisz swish wierzyc , ale nim nazwiesz ich krzak to zapytaj sie GF jak jest ;p .
Nie polecam serv4you krzaczysko juz lepiej dolozyc i kupic w unixie
serv4you = KRZAK
@up
To nie temat o serv4you
P.S. Naucz się czytać, bo widzę, że nadal nie zrozumiałeś pojęcia 'krzak'.
Swish ma racje, jeśli chodzi o Serv4you, a silverserver.. Co tu gadać, dalej ma mnie gdzieś nieodpisuje na NK jestem zablokowany na jego forum "serwerowni" mam Bana, a swoich pieniędzy dalej nie odzyskałem i już nie odzyskam.
A serv4you, jesteście niczym, bo skoro wchodzicie w spółke z niezarejestrowaną "firmą" to to już o sobie świadczy, a szczerze mówiąc ja niewiedzialem ze silverserver.pl jest nie zarejestrowane na urzędzie jako działalność, bo ten gnój mi mówił że jest zmiana skryptu strony i że trwają prace nad stronką i że w kilka tygodni będzie, więc z kąd miałem wiedzieć?
Nahapałem sięjak jakieś dziecko na te jego ceny i wyszło to co wyszło, ale to chyba niemoja wina że jakiś gnojek mnie okradł z pieniędzy za 2 serwery..
PS. Dzięki za bana na dzień.. Bardzo dojrzały sposób pouczenia..
Coś nie bardzo, bo już tu serv4you pisało, że zrezygnowało z fuzji z silverserver, bo zalegali z opłatami. Jak nie wiesz dokładnie to najlepiej nie pisz, po drugie firma ma rzekomego właściciela, tylko jeszcze trzeba sprawdzić czy to prawda.
bakul nie wiem, dlaczego tak ich bronisz, przecież wyraźnie widać że to jakiś syf.
Powiedz mi czy normalna firma kopiowała by 80 % wszystkiego co jest związane z ich stronką panelem itp od innych firm hostingujących i czy normalna firma by wszedła w spółkę z nielegalną niezarejestrowaną"firmą" ?
| « Serwer na spary,mixy itp. | [dylemat] Jaki hosting ? » |