UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 41 do 56 z 56
  1. #41 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Moderator Awatar bakul. <3
    No tylko, że jak widać, te osoby, które grają w ligach nie wiedzą co to jest FPS serwera, albo nawet co to daje. Fakty są faktami i teraz komenda sys_ticrate w niektórych przypadkach daje bardzo dużo.
    Odpowiedz z cytatem  

2. #42 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Super Mod Awatar seba
    @cola02

Skąd twierzenie że nie sponsorują mnie to wymagam nie wiadomo ile ?

Pokaż mi gdzie słodzę tserwery - sam chętnie popatrzę.

Nie chcę żadnego gamepada - po co niby wprowadzać kolejny "syf" na rynek ?

Przesadzasz to może i Ty czepiając się mojej osoby - jesteś z wiedzą zerowy, więc w ogóle Twoj ost nie powinien mieć tutaj miejsca.

Co do bezsensownych postów to Twój poleci jako pierwszy - bo co wnosi do tematu? Nic! Ja wypowiadam się na temat shooters.pl, Ty na temat moich postów, więc ?

Czy ja piszę że shooters jest złe, że zakupując u nich serwer będzie się zawiedzionym? Bo na to wygląda z Twojego postu, a nigdzie tak nie napisałem.

---

Porównaj sobie np. serwer z 1k fpsów z Niemiec, a np. takiego shootersa ;) przepaść
    Nie, oni wolą się wymądrzać. "Bo mam 20ms pingu, świetna firma!". Świetny ping to gdybyś miał poniżej 10 ms, co można uzyskać dzięki wysokiej ilości FPS. Ale nie na shooters... (wiadomo, wyjątki są, ale to wiadome) poza tym wstyd dla Polski - średni ping na rumuńskich (.ro) serwerach to... 15 ms przy 22-24 graczach (o ile nie ma graczy zza granicy)! A w Polsce? Jeżeli będzie 40 to będzie już dobry wynik.

---

@topic - co do skoków pingów nie obwiniajcie też z miejsca ilości FPS, bo skoki opóźnień na łączach polskich, w większości adsl'owskich to normalne.

---

@odyn

Ty wróżka czy co jesteś? Raczej nie. Więc powstrzymaj się od takich żałosnych komentarzy.

Czy coś zmienia? Jasne, nawet to wymieniłeś - pingi! Poza tym, przeprowadź mi statystyki gdzie wykażą iż 80% graczy preferuje shooters - bo z własnego doświadczenia wiem, iż wolą gamesnet'a. Kolejny Twój niecelny traf.
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Odpowiedz z cytatem  

3. #43 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Pingi to raz dwa jakość prowadzonej rozgrywki. Wolę mieć pingi 30-40 i dobrą jakość rozgrywki niż cisnąć a niech wam będzie na pingach lanowych ale z serwerem, gdzie jest mało fpsów. Moim zdaniem shooters w przeliczeniu cena/jakość nie wypada najlepiej ^^ za tą lub podobną cenę można mieć znacznie lepszy serwerek do gry. Fakt faktem możecie mówić, że się nie znam na połączeniach i innych sprawach związanych z serwerami, ale grałem już na niejednym serwerze i z doświadczenia wiem, że raz ping to nie wszystko, a dwa jeżeli się za coś płaci w rozsądnej cenie to się oczekuje, że to będzie działać tak jak należy. Wiadomo, że jakiś syf co ma publika za 3/4zł nie jest w stanie zapewnić dobrej jakości rozgrywki bo przy tej samej cenie w innej firmie jest priv, ale co tam będę miał serwer na dodatek publika będę tam adminem i to ja będę banował, a nie mnie oni ^^ to tak po krótce jak myśli nowy szary użytkownik nie mający nawet podstaw co do znajomości serwerów i ich obsługi.
    Odpowiedz z cytatem  

4. #44 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Spamer Awatar cola02
    u@ seba -zal

Przesadzasz to może i Ty czepiając się mojej osoby - jesteś z wiedzą zerowy, więc w ogóle Twoj ost nie powinien mieć tutaj miejsca.
    a co ty myslisz ze jestes H@ puchatka i coś wiesz ? nie podważam że nie ale z kąd Ty możesz wiedziec akurat że ja mam 0-ową wiedzę na ten temat ?
    Pokaż mi gdzie słodzę tserwery - sam chętnie popatrzę.
    może zle to nazwałem ale w temacie z oferta tej firmy nie wypowiedziałes sie krytykujac tylko w inny sposób a firma ts.... na pewno zostawia więcej do życzenia niż shooters tak samo pukawka unix w tematach z ich ofertami nie widzimy bezsensownego spamu na temat fps z twojej strony... Powiedziałeś coś o tym to daj spokój... bo unix też pewnie CI nie daje 1000 fps..
    Co do bezsensownych postów to Twój poleci jako pierwszy - bo co wnosi do tematu? Nic! Ja wypowiadam się na temat shooters.pl, Ty na temat moich postów, więc ?
    nie jestem pierwszą osobą która pisze w tym temacie że już przesadzasz... a więc. ?
    I po 2 wnosi do tematu dużo bo wypowiedziałem się także na temat tej firmy... <orientuj sie>

bo z własnego doświadczenia wiem, iż wolą gamesnet'a. Kolejny Twój niecelny traf.
    to chyba masz stare doświadczenie bo teraz GN niżej spadło i gracze nie są już tak zadowoleni jak kiedyś z ich usług...
    to tak po krótce jak myśli nowy szary użytkownik nie mający nawet podstaw co do znajomości serwerów i ich obsługi.
    Masz racje, jak ktoś jest nowy w tych sprawach... to nie patrzy na marke np. shooters czy GN Puk... Wit.... tylko patrzą na cene a puzniej z takich głupich pomysłów biorą się przenosiny serwera na te lepsze sam to wiem po sobie

Pozdrawiam
    Odpowiedz z cytatem  

5. #45 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Spamer
    @up
    Ty wiesz po sobie.. ja patrząc na te Twoje serwerki, już mi się niedobrze robi, po wypowiedziach na CSC i wiecznych prośbach o sponsoring i również, zresztą, ciekawią mnie Ci twoi sponsorzy, m.in Shooters na 32 sloty, taka wielka, solidna firma, a zajmuje się jakimiś lewymi sieciami serwerów? Albo Ty kłamiesz w bannerku, albo to Shooters nie wie już kogo ma za pozytywną opinię sponsorować :)
    nie podważam że nie ale z kąd Ty możesz wiedziec akurat że ja mam 0-ową wiedzę na ten temat ?
    A gdzie są podstawy do tego, że masz wiedzę? Nigdzie :)
    Akurat Ciebie zaliczyłbym do takiej grupki dzieci neo, bo już sami nie wiedzą za co sie mają wziąć i sieci serwerów bez jakiejkolwiek wiedzy i odpowiedniego budżetu zakładają...
    Ale wracając do tematu, Twoja wiedza na temat tego, jak powinien wyglądać bardzo dobrej jakości serwer, jest zerowa.
    Owszem, shooters ma prawo dyktować taką, a nie inną ilość fpsów, ale napewno za taką cenę nie zakupie u nich serwera, wolę zainwestować w Pukawkę, gdzie cena jest proporcjonalna co do jakości :)

Co do wypowiedzi seby.
    Taka jest prawda, swego czasu, pierwszym serwerem na świecie była KGB Public Alfa, serbski serwer.
    Gdy się na niego wbiło, ponad połowa ludzi pingi poniżej 10ms, reszta max 30 ms, jak znajde to postaram się podesłać screena :)
    Ostatnio edytowane przez kam821 ; 05-08-2009 o 12:01
    Odpowiedz z cytatem  

6. #46 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Super Mod Awatar seba
    u@ seba -zal
    Widzę Twój słownik jest mało zasobny.

a co ty myslisz ze jestes H@ puchatka i coś wiesz ? nie podważam że nie ale z kąd Ty możesz wiedziec akurat że ja mam 0-ową wiedzę na ten temat ?
    "z kąd" a co to ?

Domyślam że chodzi Ci o słowo "skąd", więc odpowiadam - http://www.forum.wiaderko.com/search...&starteronly=1 chociażby stąd.

może zle to nazwałem ale w temacie z oferta tej firmy nie wypowiedziałes sie krytykujac tylko w inny sposób a firma ts.... na pewno zostawia więcej do życzenia niż shooters tak samo pukawka unix w tematach z ich ofertami nie widzimy bezsensownego spamu na temat fps z twojej strony... Powiedziałeś coś o tym to daj spokój... bo unix też pewnie CI nie daje 1000 fps..
    Co masz do zarzucenia np. unixstrom ? Rzucasz w tym temacie jakiś bezsensowny bełkot nie mając żadnych podstaw do swoich argumentów.

Oczywiście że nie daje mi 1000, ale daje mi wystarczająco dużo
    Kod:
    16:29:47 stats
    16:29:47 CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
             25.60 53.53 64.33   62980  4080  905.80      10
    16:29:49 stats
    16:29:49 CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
             25.50 54.93 67.28   62980  4080  967.12      10
    16:29:50 stats
    16:29:50 CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
             25.33 56.37 69.75   62980  4080  800.00      10
    16:29:51 stats
    16:29:51 CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
             25.00 54.03 66.44   62980  4080  968.99      10

nie jestem pierwszą osobą która pisze w tym temacie że już przesadzasz... a więc. ?
    I po 2 wnosi do tematu dużo bo wypowiedziałem się także na temat tej firmy... <orientuj sie>
    Zapodaj cytaty ze swoich wypowiedzi które dużo wnoszą, poza tym że napisałeś "polecam !!".

to chyba masz stare doświadczenie bo teraz GN niżej spadło i gracze nie są już tak zadowoleni jak kiedyś z ich usług...
    Jakieś dowody masz? Nie? To samo co wyżej...

a puzniej
    Pewnie literówka ;-)

btw. ale sie nasiało flame w tym temacie.
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Odpowiedz z cytatem  

7. #47 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Spamer Awatar cola02
    kam821 zazdrościsz ? bo widze że Cię oczy bolą !... Dziecko neo nie powiem kto bo obrażę Twoich bliskich... Nie każdy ma start taki aby stac się od razu Puchatkiem... pff
    Seba ok skoncz...

Proszę moda o wywalenie tych postów bo nic nie wnoszą do tematu takie kłótnie...

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez cola02 ; 07-08-2009 o 21:38
    Odpowiedz z cytatem  

8. #48 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Spamer Awatar nagosrako
    A ja mam takie pytanie bo mam serwer u nich i każdy narzeka na sciny możecie powiedzieć jaki to powód bo ja jestem bezradny
    Odpowiedz z cytatem  

9. #49 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Spamer z doświadczeniem Awatar swish
    @up - To zapewne przez plugin ex_interp lub gracze mają złe ustawienia rate :)
    Gry.Wilan.pl - Serwery GIER Multiplayer

Exit-Wounds.com.pl - Bo liczy sie jakość i pasja do gry !
    Odpowiedz z cytatem  

10. #50 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Spamer
    @cola
    Nie zazdroszczę, tutaj na wiaderku jestem pod fakiem, prawdziwy nick: ^^KaMaZZ~.^.
    Dobrze wiesz jaką sieć prowadzę i już dostatecznie Cię na CSCenter zjechałem, nie potrzebuje więcej sie powtarzać.
    Nie każdy ma start taki aby stac się od razu Puchatkiem... pff
    A mi się udało być po 2 miesiącach z FFA tuż za Puchatkiem ;)
    Ostatnio edytowane przez kam821 ; 07-08-2009 o 23:23
    Odpowiedz z cytatem  

11. #51 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Lamka
    Coś mi się wydaje ze seba zjechał shooters.pl :D
    Odpowiedz z cytatem  

12. #52 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Spamer Awatar cola02
    kam821 daj mi na pw ten temat... :)

````

nagosrako na pewno musiałeś wgrac coś błędnie lub jakiś plugin jest kijowy takie rzeczy nie maja miejsca w tym hostingu
    Odpowiedz z cytatem  

13. #53 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Lamka
    @UP

Jesteś śmieszny.

@Topic

Witam, jestem również klientem hostingu serwerów gier Shooters.pl i przyznam, że za taką cene powinniśmy się spodziewać czegoś na wyższym poziomie.
    Przez pare dni występowały sekundowe zacięcia serwera (które przeszkadzały na sparingach i treningach.)

Ogólnie ping na shooters nie jest wysoki, ale mam serwer również w gamepad, a nie ma co się oszukiwać, shooters nie ma startu do gamepada.

Dla początkujących sieci serwerów Shooters to dobre rozwiązanie, ale dla Administratora, który chce stworzyć lepszą sieć serwerów gier,
    to Shooters nie będzie zadowalało jakościowo graczy.

Kiedyś miałem serwer od Hostage.pl i z góry mówie, żeby nie pchać się w tamtą hostownie, bo jest strasznie awaryjna, serwery padały, za małe możliwości do sprzętu umożliwiali.

A jeżeli chodzi o te sciny na Shooters.pl to nagosroko ma rację, ale one przestały już występować, a jak występują to bardzo rzadko.
    Odpowiedz z cytatem  

14. #54 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Lamka Awatar Shooters.PL
    Cytat Zamieszczone przez R3kyza Zobacz posta
    jestem również klientem hostingu serwerów gier Shooters.pl i przyznam, że za taką cene powinniśmy się spodziewać czegoś na wyższym poziomie.
    Cytat Zamieszczone przez R3kyza Zobacz posta
    Dla początkujących sieci serwerów Shooters to dobre rozwiązanie, ale dla Administratora, który chce stworzyć lepszą sieć serwerów gier, to Shooters nie będzie zadowalało jakościowo graczy.
    Dobrze, ale konkrety proszę. Czego dokładnie brakuje? Więcej FPSów na serwerze? Jeśli tylko to, to tak jak napisaliśmy wcześniej - po zgłoszeniu nam tego faktu, możemy górną granicę zwiększyć.
    Dział Marketingu Shooters.PL
    Odpowiedz z cytatem  

15. #55 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    Lamka
    Proszę czytać ze zrozumieniem.
    Witam, jestem również klientem hostingu serwerów gier Shooters.pl i przyznam, że za taką cene powinniśmy się spodziewać czegoś na wyższym poziomie.
    Przez pare dni występowały sekundowe zacięcia serwera (które przeszkadzały na sparingach i treningach.)
    Więcej FPSów na serwerze? Jeśli tylko to, to tak jak napisaliśmy wcześniej - po zgłoszeniu nam tego faktu, możemy górną granicę zwiększyć.
    To zwiększcie fps'y odrazu dla wszystkich, a nie klient ma wam wysyłać specjalne zaproszenie.
    Poza tym serwer padł raz na jakiś dłuższy czas, chociaż że nawet amx nie był zainstalowany.
    Odpowiedz z cytatem  

16. #56 Odp: [Oferta] Shooters.PL - www. Shooters.pl 
    el Wymiataczos Awatar AdOrenO
    Ogólnie mi dobrze się gra , wykupiłem 4 sloty na bez zastrzeżeń . Jednak ten "pracownik" na gg to jedna wielka żenada . Rozumiem ze gg nie jest "oficjalnym" kontaktem z nimi . jednak ten typ ma w sobie tyle ogaru że brak mi słów
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3