Witam,mam zamiar kupić serwer publiczny około 17 slotów i mam do was pytanie gdzie to kupić interesuje mnie opcja sms tylko 3 zł za publica ?
|
|
Witam,mam zamiar kupić serwer publiczny około 17 slotów i mam do was pytanie gdzie to kupić interesuje mnie opcja sms tylko 3 zł za publica ?
Jeden klient uparcie twierdził, że serwera nie chcieliśmy mu włączyć bo nie otrzymaliśmy wpłaty czy potwierdzenia - fakt, nie otrzymaliśmy ani jednego ani drugiego...
29.07 uparcie twierdził, że serwer, który wygasł 18.07 jest opłacony.
Dopiero 31.07 stwierdził, że jednak 'kolega który jest na wakacjach - nie opłacił serwera'.
no właśnie, Gdańsk -.- Najgorsze Lokum na serwer -.- Już sosnowiec lepszy -.- ahahahah
Jak już, bierz Gry.Wilan.pl ! Mówię Ci, sam mam od nich serwer! Nie pożałujesz! Pingi 5-15 przy serwerze z kilkoma pluginami! Dodaj swoich 10-15 i będzie 5-30. Więc naprawdę warto!
A luffa oferuje: klatkowanie, loss + choke. Grałem kiedyś na ich serwerze. Naprawdę jeden z gorszych na jakim grałem, jeżeli chodzi o jakość. Pingi nie spadały poniżej 30, a przekraczały 60 -.-
Bierz Serwery Gier Gry.Wilan.pl - Najtansze Serwery Gier | Tanie Serwery Gier | Serwery Gier | Tani Hosting Serwerow Gier | Profesjonalny Hosting Gier Multiplayer | Serwery CS a napawdę nie pożałujesz! Pzdr
Prosze
Tak to możliwe. Ja, gdy kupiłem od nich serwer, nie byłem pewien jaka będzie jakość. A tu proszę. Nic nie dodawałem, żadnego plugina, wchodzę na serwer i jest od razu 16/20 osób. Pingi od 3,4-20. Średnia na pustym serwerze to jakieś 12-14 myślę. A jak dodałem swoich 12 pluginów, na serwerze jest ping po 10-30. Czasem nawet zejdzie do 6.
Ostatnio edytowane przez luffa.pl ; 04-08-2009 o 01:53
omg -.- bo z gdanska sie laczyles -.- ahahah
Wiadomo, że to jego sieć, więc będzie ją zachwalał. Ja jestem klientem Gry.Wilan.pl i polecam, bo tak jest, a nie dlatego, że czerpie z tego zysk! Gry.Wilan.pl - Polecam ci, jeżeli chcesz jakość połączoną z niską ceną.
Mieszkam w Bydgoszczy.
Pingi wykonała inna osoba - z Krakowa
@diegS: Mam pytanie, czy to aż tak trudno jest Ci sprawdzić gdzie znajduje się siedziba luffa.pl, zanim walniesz tekst typu
@Lamusini: wyślij maila przez formularz o test serwera - bez jakichkolwiek zobowiązań dostaniesz serwer na cały dzień.
Lamusini w tej cenie tylko lokalizacja Gdańsk w Luffa.pl.
I odpuść sobie płatności SMS bo to strata kasy. 50% z tego co wpłacasz smsem tracisz, bo idzie to na konto operatora. Tym samym faktycznie zamiast 3zł za slot płacisz 6/7. Za tyle możesz kupić serwer w Warszawie płacąc przelewem.
bajki opowiadasz :D
ping do serwera luffy
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| No response from host - 100 | 108 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| superhost.plix.pl - 0 | 108 | 108 | 15 | 16 | 31 | 15 |
| gda1.luffa.pl - 0 | 108 | 108 | 15 | 17 | 32 | 15 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir ( stanimir@cr.nivis.com )
diegs, kolejny dzieciaczek Wilana ? :)
Widać, że gówno wiesz na temat tego, co powinno być PODSTAWĄ prowadzenia hostingu serwerów gier.
Jest to serwerownia oparta o minimum dwa łącza niezależnych operatorów, gdyby w razie awarii jednego, ruch mógł automatycznie zostać przekierowany na drugie i vice versa.
Nie znasz się nawet na lokalizacjach poszczególnych serwerowni, a tymbardziej na tym, jakich pingów z poszczególnych operatorów można się u nich spodziewać, więc lepiej zakończ już dyskusję w tej tematyce na Wiaderku, bo skończysz jak wielu, z przekreślonym nickiem, co widzę po Twoich wypowiedziach :)
Na czym opierałeś się tworząc tak nieelokwentne i nieprawdziwe zdanie ?no właśnie, Gdańsk -.- Najgorsze Lokum na serwer -.- Już sosnowiec lepszy -.- ahahahah
W dupie byłeś, gówno widziałeś, takich pingów nawet WhiteRabbit kolokujący się w ATM nie zapewni w większości przypadków, a co dopiero Wilanik na biednej, zapchanej tepsie na wsi :)Jak już, bierz Gry.Wilan.pl ! Mówię Ci, sam mam od nich serwer! Nie pożałujesz! Pingi 5-15 przy serwerze z kilkoma pluginami! Dodaj swoich 10-15 i będzie 5-30. Więc naprawdę warto!
A może frytki do tego ? Loss nie mógł powstawać, bo nie jest on podyktowany w żaden sposób ilością hostowanych serwerów na maszynie, a raczej problemami na łączach, a tych wcale nie ma, skoro Ty masz loss, radzę Ci zmienić internet ;-)A luffa oferuje: klatkowanie, loss + choke. Grałem kiedyś na ich serwerze. Naprawdę jeden z gorszych na jakim grałem, jeżeli chodzi o jakość. Pingi nie spadały poniżej 30, a przekraczały 60 -.-
Choke, wiesz wogóle co to jest za wartość ? Skąd sie bierze, czy przeszkadza w grze i jak mu zapobiegać ? Jeśli ktoś na siłę celuje w jak najgorzej ustawiony serwer na Luffie, ustawiony tak przez klienta, to potem wychodzą opinie, sam miałem serwer od Luffy, bardzo dawno temu, mimo, iż to był Deathrun, pingi oscylowały w granicach 15-45 :)
Zapraszam do tego tematu na temat Wilana, podyskutujemy sobie na temat jakości Twojego Bóstwa, dodatkowo polecam przeczytać ostatni post :)Wiadomo, że to jego sieć, więc będzie ją zachwalał. Ja jestem klientem Gry.Wilan.pl i polecam, bo tak jest, a nie dlatego, że czerpie z tego zysk! Gry.Wilan.pl - Polecam ci, jeżeli chcesz jakość połączoną z niską ceną.
http://www.forum.wiaderko.com/firmy-...-okazje-2.html
Ostatnio edytowane przez kam821 ; 04-08-2009 o 10:22
Witam
Tak zgadza się jest naszym klientem ale nie został w żaden sposób przekupiony do wystawiania takiej opinii
Zgadza się pingów takich nie ma - ale oscylują już średnio od 20 - 40 - wiadomo że nie każdy posiada super wypasione łącza
[code]S90NB2OA1 ]/code]- Użycie tego kodu promocyjnego umożliwi ci skorzystanie z naszej ciekawej oferty
Dodatkowe 4 sloty do serwera ( min 15 )
Oraz 14 dni ważności serwera
Najważniejszą rzeczą w Firmie Wilan to
Stabilność serwerów, choke loss - 0
Pingi nie są jak w serwerowniach typu ATM. beyond, nephax.
Ale za jakiś czas podpinamy serwerki pod rurke 300 mbps w Żywcu do tego PLIX w Katowicach
16104249 - Pod tym numerem GG - Uzyskasz serwer testowy.
Śmieszny jesteś. Ten gdańsk ma przynajmniej więcej styków niż gry wilan. Moim zdaniem Gdańsk to lepsze loko niż Kraków. Zastanów się co piszesz ...Kod:no właśnie, Gdańsk -.- Najgorsze Lokum na serwer -.- Już sosnowiec lepszy -.- ahahahah
Popieram tutaj : kam821 (nie chiało mi się pisać tyle co Ty :P)
w wilan jest płatność sms bo nie widze na stronie ? jeśli tak moze ktos podać cenik grałem teraz na serwerze wilanu i dobrze się gra ja mam pingi i tak wszędzie po 50 ale inni ludzie jak widzialem to na wilanie mają po 30,40 pinga
Lamusini - jest płatność SMS na życzenie.
Kontakt w tej sprawie z Adminem na GG: 16104249 :)
| « Postrzelaj.pl problem i pytanie | Unixstorm.org czy Tserwery.pl ? » |