Witam.
Miałem zamiar brać tam serwer ale zobaczyłem coś takiego:
Ujednolicenie wersji serwerów Counter-Strike 1.6!
Napisany 14 sierpnia 2009 15:25
W dniu dzisiejszym podjęliśmy decyzję o zaprzestaniu przyjmowania zamówień na serwery CS1.6 działające na protokole 47.
Powodem jest deaktualizacja bibliotek starszych wersji serwera, oraz ich niestabilna praca względem stale aktualizowanego silnika prot.48. Funkcjonalność dostępu dla klientów nonsteam oferuje dodatek dproto, którego możliwość instalacji zostanie wprowadzona w najbliższych dniach. Klietnów, którzy posiadają aktualnie serwery działające na protokole 47 prosimy o reinstalację na protokół 48, w celu poprawy jakości pracy serwera.
Jak zawsze pozostajemy do Państwa dyspozycji poprzez e-mail oraz formularz kontaktowy.
Czy dam radę wziąć serwer 48 i przerobić go na 47&48? Raz miałem serwer więc co nieco ogarniam w sprawach pluginów i total comandera
I jeszcze takie pytanie co myślicie o postawieniu serwera na luffa.pl tylko że na tym francuskim serwerze. Wtedy zamiast priva mógłbym wziąć publika. Warto?
W regulaminie wyczytałem:
2. Zabrania się:
- modyfikacji plików wykonywalnych umożliwiających korzystanie z serwera przez osoby nieposiadające oryginalnej kopii danej gry
Czyli ejdnak zrezygnuję z tej serwerowni, jeszcze zabiorą serwer po przerobieniu na ns.