W sumie macie racje ;]
Co możecie wiedzieć o eServ skoro nie korzystacie z ich usług :P
Najlepiej skrytykować bo tylko to potraficie najlepiej :)
Pozdro :P
|
|
W sumie macie racje ;]
Co możecie wiedzieć o eServ skoro nie korzystacie z ich usług :P
Najlepiej skrytykować bo tylko to potraficie najlepiej :)
Pozdro :P
nie rozumiesz,że nie muszę jeździć maluchem, żeby stwierdzić, że to gorsze auto od nowego mercedesa?
patrzę na parametry silnika i od razu to widzę. nie muszę tam wchodzić. pojmujesz?
Tak rozumiem wiem że zawsze chcesz postawić na swoim :)
Dobra ja już tutaj skończyłem dla mnie ta społeczność to de...wo :]
post up:
"ksiak" szkoda że tak nie napisałeś słownik do ręki synku :P
po co w ogole z takimi dziećmi prowadzic dyskujse ... przecież to nigdy nie zrozumie i nie pojmie tego czym różni się krzak od prawdziwej firmy ... dla nich liczy się to że mają za darmo albo za 2 zł public ..... reszta ich nie interesuje np to ze serwer ledwo 60 fps ma :)
No i to jest właśnie temat do dyskusji, aby uświadomić userom, gdzie naprawdę kupują serwery.
Ile razy mam tlumaczyc ze nie mam sponsoringu
To ze mam u nich serwer to nie znaczy ze mam sponsor
No niestety nie stac mnie na 6-7zl na pukawke czy gamepad czy inne
I prosze cie nie pisz glupot co do SPONSORINGU i nie jestem dzieckiem
Wiec sie Ogarnij
Zniżki to też jedna z form sponsoringu, ale nie drążmy już dalej tego tematu.
jak nie masz kasy na pukawkę to radzę sięgnąć do oferty luffa.pl - jedno z najlepszych połączeń niskiej ceny ze średnią jakością (średnia jakość o wiele lepsza i stabilniejsza niż eserv...)
dokladnie :) szukam bana przynajmniej sie cos zna na hostingach a wy tylko patrzycie na cene ? a jakosc gdzie potem bedziecie narzekać na mixach ze laguje ?
Powiem tak, eserv.pl zarówno jak luffa i tserwery mają tą samą lokalizację - Gdańsk SuperHost.
Tylko jest jedno ale, pingi w tych podanych firmach są inne. Na eservie nie wiedzieć czemu mam o 20ms wyższy niż na luffie przy pustym serwerze. Dziwne?
Dlatego trzeba przestrzec userów, że nie liczy się tylko lokalizacja, ale też dodatkowe ustawienia / konfiguracja na maszynie, która w przyszłości będzie służyła na hostowanie serwerów do gier.
Tak więc podsumowująć, jeśli chcesz naprawdę dobry serwer, weź luffę lub tserwery bo mają tą samą jakość.
Gdyby co tez mam tam serwery :)
szukam bana - dobrze ciebie rozumiem ale jak mozesz oceniac nowy hosting na ktorym nie podales ss np swojego pingu
PS. Lepiej już nie róbmy offtopic :)
nie rozumiem kto jest taki mądry i bedzie ladowac kase w eserw :) Lepiej zakupic serwie w luffie , firma istnieje juz od dluzszego czasu lub tserwery
skoro do samej maszyny mam 40pinga, do tego dojdzie minimum 10ms ze strony kofiguracji...Kod:Badanie 193.218.154.215 z użyciem 32 bajtów danych: Odpowiedź z 193.218.154.215: bajtów=32 czas=41ms TTL=60 Odpowiedź z 193.218.154.215: bajtów=32 czas=41ms TTL=60 Odpowiedź z 193.218.154.215: bajtów=32 czas=41ms TTL=60 Odpowiedź z 193.218.154.215: bajtów=32 czas=41ms TTL=60 Statystyka badania ping dla 193.218.154.215: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 41 ms, Maksimum = 41 ms, Czas średni = 41 ms
i jak znam życie (co się potwierdza we wszystkich firmach, które tak zaczynały) zapełnicie maszyny serwerami i wszystko się sypnie - ping zacznie skakać, a na serwerach będą lagi i pady.
i możecie mi mówić, że tak nie będzie, ale tak samo pisałem o directplay, postrzelaj etc.
| « Host serwera | Host Serwera ... OVH.pl » |