Witajcie mam maly dylemat poniewaz szukam hostingu ktorego cena za slot publiczny nie bedzie przekraczala 3zl.
Prosze o wasze opinie ,oczywiscie prosze pisac jakie maja pingi/czy czesto off itp
Pozdrawiam :)
|
|
Witajcie mam maly dylemat poniewaz szukam hostingu ktorego cena za slot publiczny nie bedzie przekraczala 3zl.
Prosze o wasze opinie ,oczywiscie prosze pisac jakie maja pingi/czy czesto off itp
Pozdrawiam :)
Postrzelaj.pl - Najlepsze i najtańsze serwery gier multiplayer - poszukaj opinii na forum
teraz fajna promocje ma Serwery Counter Strike 1.6, Condition Zero, Source, Enemy Territory, GTA. Eserv.pl - Profesjonalny Hosting Serwerów - slot publik 2zl, pingi po 25ms, nowa firma i jakos sie trzymaja :) sam mam brac u nich publika dla mojej sieci
jedyne słuszny wybór do 3 zł do luffa.pl :)
Nic lepszego do tej kwoty nie znajdziesz .
A jak tam u nich pingi ? straszne wachania sa ? chodzi mi o luffa.pl i eserv.pl
PISZCIE DALEJ SWOJE PROPOZYCJE !!!
Luffa jest dobra, ale ma zle ceny.
Cenia sobie 3zl za Livenet, a za Gdańsk 4zl kiedy mozesz dostac w Gdańsku slot za 3zl
pingi sie nie wahaja az tak mocno :) od 20ms do 30~
luffa livenet lepszy od postrzelaj :) bierz luffe nic innego
postrzelaj to fejk, ściny 3 sek są, weź luffe nic lepszego w tej cenie. chyba że chcesz mieć troche większe pingi to gry.wilan

zastanow sie jeszcze nad Serwery Counter Strike 1.6, Condition Zero, Source, Enemy Territory, GTA. Eserv.pl - Profesjonalny Hosting Serwerów moim zdaniem bardzo dobra oferta
Lepiej wybrać tam, gdzie się jest pewnym.
Od siebie, luffa.pl
niby pod jakim względem bo na pewno nie awaryjności a pingi też w postrzelaj
niczego sobie wiec może czymś to poprzyj a nie piszesz głupoty
ściny 3 sek a gdzie masz jakieś dowody???
może poprzesz to czymś a nie wygadujesz głupoty??
grałem na 3 rożnych serwerach przed chwilą żadnych ścin nie za uwarzyłem
przykładowe pingi z jednego z nich
[/IMG]
pozdrawiam
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Ostatnio edytowane przez adam568 ; 08-10-2009 o 15:55
Mam serwer na postrzelaj.pl (21 slotów)
I jak dotąd nie było z nim żadnych problemów
Polecam tę firmę
Przeczytalem wszystkie wasze posty i doszedlem do wniosku ze zastanowie sie powaznie nad luffa.pl (jc to tarnowskie gory bo na gdansk niestac mnie )/ ktos zucil haslo eserv.pl ale ja tam widze ze publik za slot to 3zl w "promocji" a poza promoca ile kosztuje i jakie tam sa wachania pingow.//JEZELI KTOS ZNA JESZCZE JAKIS CIEKAWY HOSTING PISAC !
Wątpię, żeby jakieś eserv było lepsze od luffy.
Ja ogólnie polecam Ci eserv.pl teraz masz tam pingi zarąbiste bo serwery uruchamiają na tickrate 100
z resztą możesz sobie sprawdzić ich serwerek testowy
Ostatnio edytowane przez mleko ; 08-10-2009 o 21:49
tr100 na prawdę dużo tutaj robi...
luffa.pl - miałem tam serwer i prawdę mówiąc mogę narzekać tylko na to, że czasem serwer wyłączali !! TAK WYŁĄCZALI MI - ale to rzadko ;)
Serwer dawał SPORO fps (300+ - tylko pojedyncze skoki były poniżej) i pingi też w porządku z Gdańska - POLECAM LUFFA.PL
Ty jesteś chyba chory :/
nie ja mam sponsorowany i dotrze to do Ciebie w końcu czy nie ?
Może Ty jesteś sponsorowany że ciągle używasz tego słowa ogarnij się z tym !
TICKRATE a nie ticrate noobie widać Twoją znajomość xD i doradzasz komuś :P
http://hlds.pl/CS_1.6_Netcode_Po_Polsku#sys_ticrate
a
tickrate to komenda startowa xD więc jest różnica
P.s zastanów się dobrze nad eserv.pl
Ostatnio edytowane przez mleko ; 08-10-2009 o 22:49
@ up - kompletny brak wiedzy.
@ topic - temat wyczerpany.
| « Prywatny do 3zł. | hime.pl brak serwera:C » |